GF9800GTX+
A nie lepiej było zainwestować w nowszą technologię? (mam na myśli nowe nV z serii 2xx) znacznie mniejszy pobór mocy, a co za tym idzie - mniej się nagrzewa. Ja póki co na wysłużonych GF8800GT w SLI.Z czasem zmienię, a moje oczy kierują się właśnie na w/w serię. Co do RAMu - 4GB, ale jakiego konkretnie? (producent,fabryczne opóźnienia) bo RAM RAMowi nierówny;> sam olewałem kiedyś ten komponent, z czasem jednak zacząłem zwracać na niego baczniejszą uwagę(obecnie świetne pamięci GEIL Dual Evo).
Butzu, a co ma piernik do wiatraka? ("Radeon na płycie głównej zrobionej pod karty Nvidii ? Wow...") sam, od długiego już czasu jadę na chipsetach nVidii (od genialnego nForce2 począwszy) i swego czasu miałem tylko Radeony (9200,9700,9800,X1800). Chipset to chipset, grafa to grafa;> Z producentów kart graficznych polecam EVGA-bezapelacyjnie najlepszy (posiadam ichnią płytę główną na chipsecie nF780i - płyta i możliwości BIOSU to po prostu masakra).
A sterowniki ATI nadal ma z dupy wzięte. To był jeden z głównych powodów mojej przesiadki na gForce'a.
Butzu, masz 4GB więc jak mniemam,masz 64bitowy system?