Tantolaluś:
Teoria imć. Gipsona bardzo mi siętutaj spodobało. Sen. Niekontrolowane zdarzenie. Nigdy nie wiadomo, czy mocą Kid <dlatego napisałem: niewiadomo>, Serge sam nie cofnął się w czasie, tak jak ona, gdy grozi jej śmierć <bądź do innego wymiaru: vide Radical Dreamers>. Moze w tym momencie Serge nie przeżył? Może cofnięty, zapomniał o wszystkim? Moze to nie był sen, a przyszlość, z której zostal on wyciagnięty? W końcu przyszłość jak nas czeka, jest zawsze odmienna. Tak samo jak bohaterowie wybierani losos - moze tworcy chcieli nam pokazać, że nasze wybory mogę zdecydować o tym, ze za trzeciego towarzysza będzie nam ten sam człek, który byl z nami tu za pierwszym razem. Ale idąc innymi wyborami, mieliśmy kogoś zupełnie innego. W koncu przyszłosć, którą przeżyliśmy wraz z Serge i Kid, wcale nie oznacza, że zrobiliśmy to w ten sam sposób, co Serge za pierwszym razem, zanim się obudził w swojej chatce.
Gipsi:
a przecież snu nie kontrolujesz...
LD. Luicid Dream. Świadomy sen. Kontrola poprzez emocje.
Yoshi:
Pytanie bez konkretnej odp., która postać ma najbardziej "zryty" wygląd w grze? Na to pytanie nie ma konkretnej odp. ponieważ to zależy od gustu gracza... np. wg. mnie najbardziej zrycie wygląda...Korcha...
Jest to konkretna odpowiedź udzielona ci przez innego użytkownika Forum, który kierował się swym indywidualnym gustem.
S&S:
Gipsi Poshul to suka
Bardzi zgrabne dobranie słów i ich znaczeń. Super, niezły miałem uśmiech, gdy to przeczytałem.
dawno gralem w CC ale ona tam chyba zginela albo czyms dostala czy cus<_<
Zagraj jeszcze raz.
Yuzuriha:
Dla mnie to dziwna była kwestia z tym jak Harle znikneła po walce z Fatem i już więcej jej nie widziałam a z resztą nie wiadomo co siem z nią stało...
Kim tak naprawdę jest Harle? --> oto temat, dzieki któremu dowiesz się, kim jest Harle i może będziesz w stanie się domyśleć, co się z nią stało.
Gipsi: odpowiadam na jej pytanie, podajac ten temat, by nie poruszać go niepotrzebnie tutaj.