Autor Wątek: Osiągnięcia w KO  (Przeczytany 4207 razy)

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Osiągnięcia w KO
« dnia: Kwietnia 27, 2004, 11:23:21 pm »
Miałem bardzo fajne party, huangi padały jak DK a exp się sypał jak piasek z piaskownicy :D
Zobacz tutaj jak to wyglądało
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 29, 2004, 03:19:04 pm »
sorki GP za zmiane nazwy, ale takie tematy sa raczej bezsensu. Teraz w tym topicu mozecie wypisywac swoje osiagniecie. Moje tez jest z Haungami zwizane, a mianowicie dostawalem za nie 4000 (dokladniej 3967) expa a padaly co chwile ale byla zabawa

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
    • http://
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 29, 2004, 03:22:24 pm »
A czy wysokie osiągnięcie, żeby Lycana położyć na 17 poziomie? :D GPM mówi, że to jest całkiem duże osiągnięcie.
Sometimes the answer is soooooo obvious that you don't need to ask, my fellow

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 29, 2004, 05:03:08 pm »
no coz osiagniecie takie sobie ja z Loup Garou (takie jak Lycan tylko silniejsze) walczylem od 20lv, ale to zalezy jaka grasz postacia jak priestem to jest osiagniecie!

Offline little

• Wanderer
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 29, 2004, 05:19:46 pm »
Ja mojego pierwszego Lycana pokonałem na 15lvl. Tyle że zużyłem tak dużo potionów że stwierdziłem żę na tak małym lvl nie opłaca sie z nimi walczyć B) .

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 29, 2004, 06:03:33 pm »
Ja to robiłam bez potionów. Orca też już z łatwością mogę pokonać i zaczynam się szykować na Death Knight :D

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 30, 2004, 01:44:27 pm »
no to ostudze twoj zapal DK jeszce dlugo nie zabijesz solo ale mozesz znalezc jakies partuy i isc na jakies DK albo Huangi i czekac az level sam sie nabije. Jak zrobisz 5lv nie robiac nic poza patrzeniem na walczacych qmpli to bedzie duze osiagniecie !!! :D

MarvelliX

• Gość
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 08, 2004, 08:31:03 pm »
Czy to osssiągnięcie jak na 35 lvl ( :P ) sssam bez żadnych wssspomagaczy pokonałem Haunga  :huh: albo na tym sssamym poziomie Sheriffa  :huh:
Bom to zrobił :P  

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 08, 2004, 09:18:46 pm »
Brawo, że odważyłeś się w końcu zabić huange :D Przecież od czegoś jest te 900 HP :D Ale tam jest taki quest na 35 poziomie, żeby zebrać coś co dają huangi...

Offline FaLa

• Knight
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 09, 2004, 01:25:22 pm »
to chyba chodzi co o quest "Talia Skin" jezeli tak to dostajemy go od 30 poziomu znika 60 poziomie  :P i trzeba walczyc z Haunga Warrior ciut mniej hp ale wieksze obrazenia i obrona ale co to dla Ciebie Marvell   :P  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

MarvelliX

• Gość
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 09, 2004, 04:58:21 pm »
Co więcej wczoraj podczasss trningu z Death Scythe (bo tylko ona sie zjawiła ) ujzeliśmy walkę całego klanu (nie pamietam jaki) z przerosniętym szkieletem (czyt. Drogon Tooth). Walka trwała dość długo i cwaniak zdażył wybić pół klanu + mnie za podejście do niego  :P ale widowisssko było imponujące :) . Szkoda że szkielet był tylko błędem gry bo by zdobył popularność  B)

BTW.
Warriory już rozwalałem ale miałem za sssobą wtedy 2 Priessstów i kilku wojaków (którzy niessstety sssię wyssstarszyli i tylko prisssty mnie wssspomagali  <_< od czasssu do czasssu ktoś podszedł i walnął kilka razy a potem wiał). Jak byś był chętny to możemy sssię zgrać i rozpykać kilku ;) . Bez ksssiędza ani rusz bo jak walczyłem z Huangą to wykorzyssstałem 2 mixtury na zadane 3 ciosssy a walka nie była krótka :unsure: ale zato sssypnął prawie 6k expa  :D  

Gelo

• Gość
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 09, 2004, 05:43:16 pm »
Elo wszystkim! A propo osiągnięć to... potrzebuje pomocy zeby zdobywac osiagniecia. Potrzebuje jakiejs dobrej broni ok 90 lub  100 ataku. Aha i jeszcze jedno nie gram juz Gelogasem tylko Irugaxem i jestem wojem. Jesli ktos ma na zbyciu (tzn. dać, jakas niepotrzebna) jakas dobra bron to plz HELP ME !

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
Osiągnięcia w KO
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 09, 2004, 09:05:21 pm »
To jeszcze zależy od tego jaki masz poziom. Dobrych bronie nie można tak sobie nosić, trzeba mieć odpowiedni poziom, a jeżeli chcesz mieć taką broń 90-100 AP to musisz mieć poziom conajmniej 35. Ja mam Spear AP 65 i całkiem dobrze mi się nią walczy :D