Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
ja mam teraz takie bardzo nietypowe pytanie i prosze bez smiechu. Gdzie moge sie przez miesiac dorobic slusznej kwoty pieniazkow potrzebnej mi na wyjazd na oboz letni. "wycieczka" jest dosc droga jak na moja kieszen, a staruszkowie wszystkiego nie zasponsoruja, wiec prosze was o pomoc. Wystarczy tak ze 100zł, tylko skad je zdobyc <_< . Aha, i nie pytajcie po kiego grzyba jade na ten oboz... to sie chyba tylko Grzybson domysli :F
to sie chyba tylko Grzybson domysli :F
nieno, pozyczka odpada z gory, chyba, ze mi Grzybson pozyczysz, ale z oddaniem moga byc problemy XD Cos wymysle, posępie troche od tatusia, pomoge wujowi nosic farbe i moze sie uzbiera :F A jak nie... to sie bede martwic ;( ;( ;(
Cytuj nieno, pozyczka odpada z gory, chyba, ze mi Grzybson pozyczysz, ale z oddaniem moga byc problemy XD Cos wymysle, posępie troche od tatusia, pomoge wujowi nosic farbe i moze sie uzbiera :F A jak nie... to sie bede martwic ;( ;( ;( sprzedaj nerke !! zapłace Ci za nią dwie stówki a za wątrobe 3 stówki tylko co ty biedny na obozie bez wątroby zrobisz ?? XD
a ma stałe Ip czy dynamiczne
Wiecie kto mi to napisal jakis koles z warszawy z nowogrudzkiej 57 ale debil :F