tak wogole to w co pogrywacie ?
Ja gram od ponad roku w Bujingai - zajebiscie sie biega po scianach i fajnie sie gra Gacktem, ale gra jest strasznie schematyczna i mi sie niechce nigdy tego skonczyc... jedna misja na kilka miesiecy idzie ;]
Po za tym DoA wlacze od czasu doczasu jak przyjdzie moja bratanica 2 letnia bo lubi popatrzyc i trzymacpada i mysli ze gra ze mna... szkoda ze ten pad jets odlaczony ;] (tak dzis jest moja bratanica, dlatego w to gram)
PES -kocham te serie, bo to jedyna gra ktora dostarcza tyle emocji... 3 razy w tygodniu gram z kumplami, chyb ze sa wakacje to wtedy codziennie prawie
ICO - w sumie gram od kilku tygodni ale sie zawiodlem... gra bardziej mi wyglada na logicnza niz przygodowa.. wszystko jakies ospale jest.... gra jest na 4-5 godzin podobno a ja ja wlaczylem juz chyba z miesiac temu i dalej do konca nie moge sie zabrac zeby przejsc...
Tekken 5 -tylko jak taki jeden kumpel przyjdzie raz naj akis czas to wlaczam zeby powalczyc
i w sumie to tyle z gier ktore aktualnie mecze od czasu do czasu
tak wogole to Gipsi to spoko gosc moim zdaniem spoko sa:
Łał jestem spoko... jestes druga osoba ktora mi to mowi... wczesniej mowila mi to tylko mama ;/
i ci ktorzy sa mili i nie sa upierdliwi pod kazdym względem np. S&S tongue.gif albo chief tongue.gif
Na moje oko to powinienes stad lubic tylko Chieffa bo on jest jedyna osoba ktora cie w sumie tak dokladnie instruuje i poucza... jakbys sluchal jego wskazowek to bylo by latwiej.