Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Cytat: Sitheral w Października 30, 2009, 10:31:57 pm Przezacne było też alternatywne intro do SSX3 ale niestety nie mogę go znależć w internetach. Wiem, jeśli czegoś nie ma internecie to nie istnieje, ale mówię wam, jest na płytce z grą http://www.youtube.com/watch?v=iAl2a5YDQ0I3 sekundy na jewtubie. Choć co w nim dobrego to jednak nie widzę.
Przezacne było też alternatywne intro do SSX3 ale niestety nie mogę go znależć w internetach. Wiem, jeśli czegoś nie ma internecie to nie istnieje, ale mówię wam, jest na płytce z grą
Kup dildo mocowane na biodrach (jest tylko trochę droższe od trzymanego w ręce), zamocuj je i posłuż się nim, żeby wejść w partnera od tyłu, a jednocześnie ręką zajmuj się jego penisem... Będziesz zdumiona, jak wielu mężczyzn lubi być „pojmanymi” przez kobietę.
Ej jaki ja miałem numer gg? W ogóle to odezwijcie się do mnie jak chcecie (a jak nie chcecie to nie),bo robiłęm właśnie przesiadkę z WinXP na Viste potem na Windows 7 i wszystko poszło się jebać.
jak 20% będzie to się ucieszę.