Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Uch ale wy wszyscy macie wymagania... Ciekawe czy gdzieś na świecie istnieje kobieta - ideał waszych marzeń. (Bo moich niestety nie).
Cytat: aysnel w Czerwca 08, 2009, 10:55:56 pm Uch ale wy wszyscy macie wymagania... Ciekawe czy gdzieś na świecie istnieje kobieta - ideał waszych marzeń. (Bo moich niestety nie).Każda kobieta może być idealna jeśli pokochasz ją taką jaką jest i olejesz pomniejsze wady które ma każdy...
Aysnel mam nadzieje że spełni się twoje marzenie. a teraz dobranoc trza iść spać i rano wstać bo kto rano wstaje temu Pan Bóg daje itp. No to karaluchy pod poduchy i inne takie głupie tekściki.
Cytat: Zack_Fair w Czerwca 08, 2009, 11:05:01 pm Aysnel mam nadzieje że spełni się twoje marzenie. a teraz dobranoc trza iść spać i rano wstać bo kto rano wstaje temu Pan Bóg daje itp. No to karaluchy pod poduchy i inne takie głupie tekściki. Jesteś gejem?
Cytat: Zack_Fair w Czerwca 08, 2009, 11:05:01 pm Aysnel mam nadzieje że spełni się twoje marzenie. a teraz dobranoc trza iść spać i rano wstać bo kto rano wstaje temu Pan Bóg daje itp. No to karaluchy pod poduchy i inne takie głupie tekściki. ueee weakling my tu się dopiero rozkręcamy a ty już nie zasłużyłeś żeby wołali na ciebie żelazny :F
Aysnel mam nadzieje że spełni się twoje marzenie.
i nie wole kobitki.
Cytat: Zack_Fair w Czerwca 08, 2009, 11:08:54 pm i nie wole kobitki.I won't ask...
:huh: :huh: :huh: :huh: