Pozatym co z tego ze ludzie "juz tak nie pisza"? U ciebie na warynskim z tego co wiem to raczej sluchaja hip hop hitow z vivy albo niezlej techniawki z planety.fm a nie STAR WARS Metalu -a jakos nie widzialem zebys byl fanem mezo i rymowal z chlopakami na laweczce.
Internety=/=prawdziwe życie.
obrażanie kogokolwiek jest sprzeczne z regulaminem
Chwila...my mamy jakiś regulamin ? A na serio - nikt go nie przestrzega, a jak już to cząstkowo. Jakby modzi to robili to by poleciało już sporo warnów i banów. Zresztą była już kiedyś o tym dość gorąca dyskusja, której nie chcę powtarzać.
Nie chcę tutaj nic implikować ale niektórzy chyba zapominają że po drugiej stronie ekranu też siedzi żywy czujący człowiek i nie jest mu miło jak mu się dopie*dala i wyzywa.
Niektórzy chyba też zapominają, że Internet to nie jest Serious Buisness i nie należy w nim wielu rzeczy brać na poważnie. Szczególnie mojego trollowania. Chryste, ludzie. Przestańcie mnie brać 100% na poważnie. To, że jadę po np. Chrono Crossach Waszych to głównie dlatego, że lubię pić Wasze słone łzy rozpaczy (odpowiedzi w stylu "nie, bo ty" raczej o tym świadczą).
PS: Nie mam nawet zielonego pojecia co to Gaia Online...
Ciesz się. Jedno traumatyczne przeżycie mniej.
Ale to z emotami to raczej na poważnie było. Po prostu nie wygląda to zbyt estetycznie jak muszę się przedzierać przez tonę haseł czy znaczków, które już są oficjalnie lipne i nieśmieszne (to tak jakby np. ktoś jeszcze dzisiaj walił żarty o Chucku Norrisie). Nie jest lepiej zamienić te "XDDDDDDDDD" na zwykłe "hahahaha" ? Lepiej się wtedy czyta wszystko.
A FFVII i tak jest przereklamowane.
DB - jak słusznie zauważył Pietras, jesteś modem, do tego jednym ze starszych stażem użytkowników, a to zobowiązuje do tolerancji.
Oj, Tant. Przecież żaden z nas nie jest święty. A jak było z niemalże każdym użytkownikiem, którego zbanowaliśmy ? Teoretycznie to MY doprowadzaliśmy do zbanowania tychże osób dojąc ich jak krowy i podpuszczając co krok.