Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268501 razy)

MarvelliX

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26760 dnia: Stycznia 15, 2008, 04:41:56 pm »
co ci z dziewic... sa jednorazowego uzytku ;f

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26761 dnia: Stycznia 15, 2008, 04:42:50 pm »
zupełnie jak prezerwatywy... bierzesz --> użyjesz --> do kosza :P

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26762 dnia: Stycznia 15, 2008, 05:09:47 pm »
Lol, szowiniści.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26763 dnia: Stycznia 15, 2008, 05:23:54 pm »
" Manner sind schweine " bejbe, czy jakoś tak ;]

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26764 dnia: Stycznia 15, 2008, 05:37:53 pm »

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26765 dnia: Stycznia 15, 2008, 05:41:22 pm »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26766 dnia: Stycznia 15, 2008, 05:44:09 pm »
Lol, szowiniści.
nie, faceci
Czyli jak ktoś jest monogamistą to według ciebie nie zasługuje na miano mężczyzny. ? ;/

Swoją drogą brawa dla emiela za posadę reda, ja też miałem kiedyś entuzjazm heh, ale rozsądek podpowiedział mi żebym zakopał go w znanym jedynie mi miejscu heh.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26767 dnia: Stycznia 15, 2008, 06:31:14 pm »
ale rozsądek podpowiedział mi żebym zakopał go w znanym jedynie mi miejscu heh.

...uczcijmy ten fragment minutą ciszy...

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26768 dnia: Stycznia 15, 2008, 08:08:00 pm »
a ja kiedys moglem byc redaktorem ^_^ xD

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26769 dnia: Stycznia 15, 2008, 08:34:28 pm »
ten też.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26770 dnia: Stycznia 15, 2008, 10:22:51 pm »
a ja kiedys moglem byc redaktorem ^_^ xD
a ja kiedys moglem byc tancerzem w "you can dance"... ale nie mam nozki :(

Haha ! Ta gra chyba nigdy nie wyjdzie. Mam tylko nadzieję, że przez to premiera w Yurop nie będzie opóźniona.
Nie ma daty=nie ma co obsuwac :/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2008, 10:23:57 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26771 dnia: Stycznia 15, 2008, 10:39:19 pm »
SSBB to fake, z ta gra nigdy nie wyjdzie. Sakurai sobie z was wszystkich okrutnie zażartował.

Kwiatki od RM:

Cytat: Marek D.
Satanistyczny jest również nowy polski zespół młodzieżowy NEFER. Pytanie czy to dla sławy i bogactwa czy to prawdziwa wojna ze Stwórcą...

Cytat: Tant
A co jest w nich satanistycznego, tak z ciekawości zapytam.

Cytat: Marek D.
Tzw. image.
Ubierają się w ciemne ubrania, jakze przypominające ubiory członków "dorosłych" zespołów rockowych, chociażby niesławnej Metalici.
Chociaż w muzyce nie ma jakichś satanistycznych przekazów, to uważam, że zespół ten przez swoje wzorce jest na drodze odbiegającej od chrześcijaństwa

Jakby się ktoś zastanawiał NEFER (sprawdziłem, bo też nie widziałem), to taki pseudorockowy zespół, który nagrał póki co jedną piosenkę o miłości. Składa się z czterech gimnazjalistów chyba. Taki polski klon Tokio Hotel. Tu macie ten ich "mroczny imidż".

To nie są wzorce odbiegające od chrześcijaństwa, tylko wzorce nie mające nic wspólnego z chrześcijaństwem. To nie to samo.

Cytat: moderator
Grześku, nie ma pustki. Tam gdzie nie ma Boga, tam na Jego miejsce wchodzi natychmiast szatan. Tu na ziemi toczy się walka o dusze, szatan chce ich zdobyć jak najwięcej.
LOL

Czyli zespoły muzyczne można podzielić albo na chrześcijańskie, albo na działające szkodliwie, w domyśle satanistyczne. Dobrze rozumiem?

Cytat: moderator
Nie ma to jak mistrzostwo w wyciąganiu wniosków. Czyli jak zespół nie jest chrześcijański, to jest satanistyczny. Wybacz, ale to Twój wniosek. Próbuję tylko pokazać, że jeśli ktoś się odcina od Boga (nie chodzi mi tylko o teksty piosenek), całym swoim życiem, jako muzyka pokazuje, że nie ma nic wspólnego z Bogiem, to niestety taki obszar zagospodaruje szatan.

Czyli muzyka tworzona przez ateistów jest zła? Teraz dobrze zrozumiałem? Bo skoro ich życie i muzyka nie ma nic wspólnego z Bogiem, to szatan nie przepuszcza okazji, według tego co piszesz.

Właśnie czekam na odpowiedź na to hehe...

« Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2008, 10:39:56 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26772 dnia: Stycznia 15, 2008, 10:59:48 pm »

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26773 dnia: Stycznia 15, 2008, 11:02:39 pm »
Właśnie czekam na odpowiedź na to hehe...
A zamiast odpowiedzi dostaniesz kolejnego banana...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2008, 11:06:14 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26774 dnia: Stycznia 16, 2008, 12:46:05 am »
Jakby się ktoś zastanawiał NEFER (sprawdziłem, bo też nie widziałem), to taki pseudorockowy zespół, który nagrał póki co jedną piosenkę o miłości. Składa się z czterech gimnazjalistów chyba. Taki polski klon Tokio Hotel. Tu macie ten ich "mroczny imidż".
Ahahahahahhahaha co to kur*a jest? Jakis nowy band Mary Kate and Ashley Olsen? :]

BTW Tant no ku*wa get a fuckin' life :/ Stary mi by czache porylo od czytania takiego gowna a ty jeszcze z nimi dyskutujesz... kiedys sie obudzisz z mysla ze przejeba*es swoje zyie na czytanie o pojeb*ch :]
W tym samym czasie mozna przeciez swirowac czternastki na czacie a pozniej sie z nimi umowic na jakies male co nieco...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2008, 12:46:46 am wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26775 dnia: Stycznia 16, 2008, 12:52:23 am »
BTW Tant no ku*wa get a fuckin' life :/ Stary mi by czache porylo od czytania takiego gowna a ty jeszcze z nimi dyskutujesz... kiedys sie obudzisz z mysla ze przejeba*es swoje zyie na czytanie o pojeb*ch :]
W tym samym czasie mozna przeciez swirowac czternastki na czacie a pozniej sie z nimi umowic na jakies male co nieco...

Po tym, jak mnie raz zbanowali, już staram się przechodzić na odwyk. Ja i tak nie mogę się wypowiadać w 95% tematów, bo zwyczajnie mija się to z celem - mają taki system wartości, że ateista taki jak ja z nimi nie ma o czym gadać (co ja mogę powiedzieć o "duchowej adopcji"?). Teraz tylko w jednym temacie się wypowiadam, konkretnie "Lista zakazanych zespołów", skąd też te fragmenty hehe. Po tym, co miewałem z qiaxem w Kółku Filozoficznym, taka rozmowa jest nawet całkiem przyjemna hehe...

Ale fakt, muszę się odzwyczaić, bo mi źle wpływa na humor to forum. Czasami czytam tych pojebów i mnie dół łapie, że tacy chodzą po ziemi, a dyskusja z nimi mija się z celem.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26776 dnia: Stycznia 16, 2008, 01:07:43 am »
Tant, dzieki za udostepnienia konta, tamte forum jest poryte, moze jakis maly spam-attack? ;]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26777 dnia: Stycznia 16, 2008, 01:22:06 am »
Musiol - Nie damy rady. Spamowanie nic nie da, bo admin jest codziennie. Trollowanie nie jest tam takie lulz, zresztą nie dajmy im okazji, żeby się poczuli jak męczennicy w tym bezbożnym świecie hehe. Trollować, tak nawiasem mówiąc, to tam próbowało kilku, ale podeszli do takowych z dystansem i nie dali się sprowokować hehe.

Będę musiał kiedyś przysiąść w wolnej chwili i wyciągnać z tego forum te posty/tematy, które faktycznie się nadają do wyciągnięcia i zrobić z nich jakąś elegancką kompilacje hehe. Mają ruch na forum, to ostatnio coraz trudniej w tym śmietniku znaleźć coś, z czego można się pośmiać.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26778 dnia: Stycznia 16, 2008, 01:26:27 am »

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/