Mam wszystkie jej plyty ;]
Ahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha dobre w ch*j :]
jak ruszyliście temat tru-fanów to odrazu mi Dir en grey na myśl przyszedł. Przy nim też takei pierczenie. Mnie to wsumie wali ;p Zespoły zmieniają styl i bardzo dobrze. Nie można grac wiecznie tgo samego bo staną sie nudni.
a przypomniało mi sie jak jakieeś laski założyły klub "anty-the marrow of a bone". to już była porazka. tak se bluzgały na ten album a potem połowa pojechała na koncert i jakoś waliły w gacie przy kazdej piosence^^ a wypowiedzi typu "jeszcze nie słyszałem tego albumu, ale gdy czytam co o nim piszecie to jużgo nienawidze" mnie zniszczyły xD
Bo Marrow of a Bone to ch*jnia niesamowita :] Znaczy sie obiektywnie mowiac nie jest to jakies mocno chu*owe... poprostu chu*owe, ale to ze gra to Deg sprawia ze mozna posluchac jakos... ale tylko dlatego. Jakby to gral jakis inny zespol to bym nawet nie obsral tej plyty -poza paroma kawalkami ofkoz :]
A w tej plycie nie jest najgorsze to ze jest inna niz wszystkie bo przy kazdej plycie Deg gral inaczej i macabre tez mi sie jakos nigdy za mocno nie podobalo... ale to ze Deg zaczal sie stylizowac na rynek amerykanski. Dlatego tez raczej nie bylem zbytnio zadowolony z tego gdy kiedys oglosii ze graja tour po usa z kornem... bo od razu mi to smierdzialo :]
Anyway jest jak jest z Degiem i to ich wybor w zyciu bym nie dolaczyl do jakiegos zjebanego klubu anty marrow of a bone :D Jesli chlopaki graja taka muzyke to znaczy ze taki styl im sie podoba i ja nie mam nic do gadania, nie bede jednak mowil ze cos jest okey gdy brzmi dla mnie chujowo :]
I miss Vulgar :( Az sobie zapuszcze bo dawno nie sluchalem :D
Obdżekszyyyyyn!!!! Tak dże ryj do mojego NDSa i ogolnie chodzac po domu od czasu do czasu :]
Phoenix jest zajebisty, wiedzialem ze bedzie calkiem spoko ale nie wiedzialem ze taka gra mnie tak wciagnie -czuje ze tak samo bedzie z Zack and Wiki :]
Ogolnie lipa ze taka zajebista dupka umarla juz na poczatku ale moze dzieki temu tak bardzo ja polubilem... bo malo gada tylko caly proces lezy rozkapiona niezywa :] Ogolnie fabula jest naciagana i procesy wydaja mi sie jakies takie infantylne i niedozeczne ale gra wciaga... ejstem dopiero po 3ciej sprawie ale jest zajebiscie :]
wszystkiego najlepszego emilu :D
Tant w chu* cie przycelowalem jak tanczysz sobie w DDR... jeszcze zanim wlosy sciales -niezle wymietasz! Stepowanie pierwsza klasa :]
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/121385.htmlA tu gra dla prawdziwych profesjonalnych graczy ktorzy potrzebuja sie czasem wylajtowac od stresu profesjonalnego grania -pewnie niektorzy nie beda mieli pojecia o co chodzi ale kilku maciejow pograp ewnie z checia przez pol minuty ;D
http://mike.jamroll.net/heroinhero.swfdżiłanie zobacze jak to bedzie z tymi grami musze zrobic przymiarke jak wejda do koperty bo ty tam z 30 gier wybrales :D A troche sie jednak boje wysylac tyle pirackich gier bo macki na poczcie nawet to pewnie ukradna :D albo mnie sprzedaja do cba czy innego fbi :]
Odpisze ci jakos w sobote na PM czy GG co i jak a wysle na pewno dopiero w poniedzialek-wtorek -wczesniej nie da rady :]
Niesamowite, jak to małe dzieci uczą się na zasadzie obserwacji. Mój trzy i pół roczny bratanek gra w CoD lepiej ode mnie... Jak będę mogła, to chyba nagram filmik i wrzucę na jutuba...
Tak samo jest z moja bratanica 3 i pol roczna :] Wymiata w gry strasznie... na kompie glownie ale ostatnio nawet sama w zelde na wii meczyla :D
Najlepsze bylo jak moja mama kiedys nie umiala wlaczyc kompa a chciala zadzownic do anglii ze skype do brata mojego a mala elegancko mowi "babcia ja sama" zalaczyla kompa, wiedziala ze na hasle wystarczy dac enter elegancko weszla w program files i skype wlaczyla po czym dzwoni do brata mojego :D Wypas :] Ucza sie te bachory... szkoda ze ja tak np filozofii uczyc sie nie umiem ;/