Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261461 razy)

Offline little

• Wanderer
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26220 dnia: Listopada 27, 2007, 11:57:37 pm »
jak ruszyliście temat tru-fanów to odrazu mi Dir en grey na myśl przyszedł. Przy nim też takei pierczenie. Mnie to wsumie wali ;p Zespoły zmieniają styl i bardzo dobrze. Nie można grac wiecznie tgo samego bo staną sie nudni.

a przypomniało mi sie jak jakieeś laski założyły klub "anty-the marrow of a bone". to już była porazka. tak se bluzgały na ten album a potem połowa pojechała na koncert i jakoś waliły w gacie przy kazdej piosence^^ a wypowiedzi typu "jeszcze nie słyszałem tego albumu, ale gdy czytam co o nim piszecie to jużgo nienawidze" mnie zniszczyły xD

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26221 dnia: Listopada 28, 2007, 12:25:09 am »
tak w ogóle to to mój ostatni wpis na forum przynajmniej na najbliższych kilka tygodni. jutro ide zaniesc laptopa do serwisu. najprawdopodobniej matryca padła... kurwensja i to akurat teraz jak mi sie miedzynarodowa gwarancja skonczyła ;/ ciekawe ile sobie zaspiewaja ;/ no nic. srajonara i do sklikania
Kame Hame Ha

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26222 dnia: Listopada 28, 2007, 02:07:48 am »
ihniwayta folks ja jakos nie mam zadnych problemow z muzyka i ich fanami ;o

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26223 dnia: Listopada 28, 2007, 02:48:50 am »
wy sie cieszcie, ze nie musicie  sie tłumaczyć TRU fanom Metalliki dlaczego wam sie podoba Load i kawałki takie jak Bleeding Me czy Hero Of The Day... tragedią jest wdac sie w dyskusje z kims kto na muzyke inna niz trash ma klapki na oczach i twierdzi, ze Metallica skończyła sie na ...And Justice... lub względnie Black Albumie ;/ a IMO Load to jedna z ich lepszych plyt. ale co tam. nigdy nie uważałem sie za TRU fana, tylko fana po prostu ;f to tak samo zreszta jak z nowym projektem Nicka Cave. jedni go jezdza, inni ubóstwiaja ;/
Load jest zajebiste, nawet w gimnazjum mi się podobało i podoba się do dziś. Kawałek Bleeding Me był spoko, podobał mi się też Cure, Wasting My Hate i Ronnie, zresztą nie ma tam chyba złego kawałka. Płyta jest dobra,  nieco wolniejsza niż wcześniejsze ale ma moc, gdzieś miałem oryginalną tąsmę chyba, ale pewnie się podziała tak jak te taśmy Queen, które pewnie brat zjadł (m.in. Innuendo). ;/

Ja natomiast nie rozumiem czemu ludzie narzekają na ostatnią płytę The Prodigy - "Always Outnumbered, Never Outgunned", że niby jest inna niż dotychczasowa twórczość. Przecież żadna ich płyta nie była taka sama jak poprzednia. I pewnie ta nad którą teraz pracują też będzie inna. ;] A są już bliżej końca prac, niż początku. ;] Taaa, aż mi już ślina cieknie.
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2007, 05:58:55 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26224 dnia: Listopada 28, 2007, 12:50:50 pm »
no a tak w ogóle to najlepszego emiel_ ;f
Kame Hame Ha

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26225 dnia: Listopada 28, 2007, 01:05:53 pm »
Najlepszego.

A Smogu ma krzywa interpretacje frazy "najblizsze tygodnie"

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26226 dnia: Listopada 28, 2007, 02:12:15 pm »
Najlepszego.

A Smogu ma krzywa interpretacje frazy "najblizsze tygodnie"
fraza najblizsze tygodnie bedzie zależała od trzech czynników ;f - jak dlugo potrzymaja laptop w serwisie nim mi powiedza co sie zepsuło i
a) naprawa wyniesie ponad 1000 zet - laptop wraca do mnie i mecze sie poki co z monitorem
b) naprawa wyniesie mniej niz 1000 zet wtedy poczekam az mi go naprawia co sie dodatkowo przedłuży

no i zawsze pozstaje dobroc współlokatora, z której aktualnie korzystam by móc cokolwiek napisac ;f
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26227 dnia: Listopada 28, 2007, 03:39:45 pm »
Wszystkiego najlepszego emiel_ ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26228 dnia: Listopada 28, 2007, 04:11:03 pm »
najlepszego emil ;)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26229 dnia: Listopada 28, 2007, 04:27:35 pm »
najlepszego Regis...

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26230 dnia: Listopada 28, 2007, 07:07:18 pm »
Szczęśliwych 26 urodzin emiel_(ale młodo się teraz poczułem xD)

« Ostatnia zmiana: Grudnia 02, 2007, 06:41:25 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26231 dnia: Listopada 28, 2007, 08:20:06 pm »
Niesamowite, jak to małe dzieci uczą się na zasadzie obserwacji. Mój trzy i pół roczny bratanek gra w CoD lepiej ode mnie... Jak będę mogła, to chyba nagram filmik i wrzucę na jutuba...

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26232 dnia: Listopada 28, 2007, 08:23:37 pm »
hppy bday Godefroy

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26233 dnia: Listopada 28, 2007, 08:26:05 pm »
Mam wszystkie jej plyty ;]
Ahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha dobre w ch*j :]

jak ruszyliście temat tru-fanów to odrazu mi Dir en grey na myśl przyszedł. Przy nim też takei pierczenie. Mnie to wsumie wali ;p Zespoły zmieniają styl i bardzo dobrze. Nie można grac wiecznie tgo samego bo staną sie nudni.

a przypomniało mi sie jak jakieeś laski założyły klub "anty-the marrow of a bone". to już była porazka. tak se bluzgały na ten album a potem połowa pojechała na koncert i jakoś waliły w gacie przy kazdej piosence^^ a wypowiedzi typu "jeszcze nie słyszałem tego albumu, ale gdy czytam co o nim piszecie to jużgo nienawidze" mnie zniszczyły xD
Bo Marrow of a Bone to ch*jnia niesamowita :] Znaczy sie obiektywnie mowiac nie jest to jakies mocno chu*owe... poprostu chu*owe, ale to ze gra to Deg sprawia ze mozna posluchac jakos... ale tylko dlatego. Jakby to gral jakis inny zespol to bym nawet nie obsral tej plyty -poza paroma kawalkami ofkoz :]
A w tej plycie nie jest najgorsze to ze jest inna niz wszystkie bo przy kazdej plycie Deg gral inaczej i macabre tez mi sie jakos nigdy za mocno nie podobalo... ale to ze Deg zaczal sie stylizowac na rynek amerykanski. Dlatego tez raczej nie bylem zbytnio zadowolony z tego gdy kiedys oglosii ze graja tour po usa z kornem... bo od razu mi to smierdzialo :]
Anyway jest jak jest z Degiem i to ich wybor w zyciu bym nie dolaczyl do jakiegos zjebanego klubu anty marrow of a bone :D Jesli chlopaki graja taka muzyke to znaczy ze taki styl im sie podoba i ja nie mam nic do gadania, nie bede jednak mowil ze cos jest okey gdy brzmi dla mnie chujowo :]
I miss Vulgar :( Az sobie zapuszcze bo dawno nie sluchalem :D

Obdżekszyyyyyn!!!! Tak dże ryj do mojego NDSa i ogolnie chodzac po domu od czasu do czasu :]
Phoenix jest zajebisty, wiedzialem ze bedzie calkiem spoko ale nie wiedzialem ze taka gra mnie tak wciagnie -czuje ze tak samo bedzie z Zack and Wiki :]
Ogolnie lipa ze taka zajebista dupka umarla juz na poczatku ale moze dzieki temu tak bardzo ja polubilem... bo malo gada tylko caly proces lezy rozkapiona niezywa :] Ogolnie fabula jest naciagana i procesy wydaja mi sie jakies takie infantylne i niedozeczne ale gra wciaga... ejstem dopiero po 3ciej sprawie ale jest zajebiscie :]

wszystkiego najlepszego emilu :D

Tant w chu* cie przycelowalem jak tanczysz sobie w DDR... jeszcze zanim wlosy sciales -niezle wymietasz! Stepowanie pierwsza klasa :]
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/121385.html

A tu gra dla prawdziwych profesjonalnych graczy ktorzy potrzebuja sie czasem wylajtowac od stresu profesjonalnego grania -pewnie niektorzy nie beda mieli pojecia o co chodzi ale kilku maciejow pograp ewnie z checia przez pol minuty ;D
http://mike.jamroll.net/heroinhero.swf

dżiłanie zobacze jak to bedzie z tymi grami musze zrobic przymiarke jak wejda do koperty bo ty tam z 30 gier wybrales :D A troche sie jednak boje wysylac tyle pirackich gier bo macki na poczcie nawet to pewnie ukradna :D albo mnie sprzedaja do cba czy innego fbi :]
Odpisze ci jakos w sobote na PM czy GG co i jak a wysle na pewno dopiero w poniedzialek-wtorek -wczesniej nie da rady :]

Niesamowite, jak to małe dzieci uczą się na zasadzie obserwacji. Mój trzy i pół roczny bratanek gra w CoD lepiej ode mnie... Jak będę mogła, to chyba nagram filmik i wrzucę na jutuba...
Tak samo jest z moja bratanica 3 i pol roczna :] Wymiata w gry strasznie... na kompie glownie ale ostatnio nawet sama w zelde na wii meczyla :D
Najlepsze bylo jak moja mama kiedys nie umiala wlaczyc kompa a chciala zadzownic do anglii ze skype do brata mojego a mala elegancko mowi "babcia ja sama" zalaczyla kompa, wiedziala ze na hasle wystarczy dac enter elegancko weszla w program files i skype wlaczyla po czym dzwoni do brata mojego :D Wypas :] Ucza sie te bachory... szkoda ze ja tak np filozofii uczyc sie nie umiem ;/
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2007, 08:26:42 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26234 dnia: Listopada 28, 2007, 08:55:45 pm »
Ahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahaaaaaaaa aaaaaaaahahahahaha dobre w ch*j :]
No ba ;] szlagierowa odpowiedz mojej klasy na lekcjach polskiego na pytanie "czy znacie tego filozofa?" ;]

A tak w ogole to mi smutno :( Na pytanie z jaka postacia kojarza nam sie psalmy, powiedzialem, ze z Piotrem Rubikiem i odpowiedz nie zostala uznana :(

Obdżekszyyyyyn!!!! Tak dże ryj do mojego NDSa i ogolnie chodzac po domu od czasu do czasu :]
Phoenix jest zajebisty, wiedzialem ze bedzie calkiem spoko ale nie wiedzialem ze taka gra mnie tak wciagnie -czuje ze tak samo bedzie z Zack and Wiki :]
Ogolnie lipa ze taka zajebista dupka umarla juz na poczatku ale moze dzieki temu tak bardzo ja polubilem... bo malo gada tylko caly proces lezy rozkapiona niezywa :] Ogolnie fabula jest naciagana i procesy wydaja mi sie jakies takie infantylne i niedozeczne ale gra wciaga... ejstem dopiero po 3ciej sprawie ale jest zajebiscie :]
Takie tam, ziemniaczki. Mnie Phoenix jakos wybitnie do gustu nie przypadl. Nie pasowala mi wlasnie ta manowa infantylnosc wepchnieta na sile do rozpraw sadowych. Jak dla mnie dwa kompletnie rozne swiaty, ktorych nie da sie polaczyc. W kazdym razie - nie w ten sposob. Co nie znaczy, ze gra jest zla. Takie tam, 7/10. Moze 7.5

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26235 dnia: Listopada 28, 2007, 09:22:35 pm »
dżiłanie zobacze jak to bedzie z tymi grami musze zrobic przymiarke jak wejda do koperty bo ty tam z 30 gier wybrales :D A troche sie jednak boje wysylac tyle pirackich gier bo macki na poczcie nawet to pewnie ukradna :D albo mnie sprzedaja do cba czy innego fbi :]
Odpisze ci jakos w sobote na PM czy GG co i jak a wysle na pewno dopiero w poniedzialek-wtorek -wczesniej nie da rady :]
O paczkę to ja bym się bardziej martwił, że jakiś spasiony pracownik, zrobi sobie przerwę, usiądzie na ten karton i zje 3 śniadanie. ;/
Hehe nie wiem jakie ty koperty masz, ale jak masz cake'a na 30 płytek powinno być ok. jeszcze wystarczy wsadzić w mały kartonik i wszycho. Można owinąć folią z bąbelkami przed włożeniem do kartonu, jak masz gdzieś jakąś, chyba że też uwielbiasz pstrykać i tym sposobem żadnej nie masz. ;]

Edit: Kurdę muszę ava zmienić, Glenn jakby co to tu jest miejsce na twoją reklamę. ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2007, 09:26:13 pm wysłana przez G-1 »

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #26236 dnia: Listopada 28, 2007, 09:31:11 pm »
Słucha ktoś może takich zespołów jak Dreamtale, Freedom Call czy Rhapsody?

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26237 dnia: Listopada 28, 2007, 09:58:16 pm »
to napisz do mnie jutro na gg bo dzis nie moge jutro kolos z matmy -_- ;/

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26238 dnia: Listopada 28, 2007, 10:09:14 pm »
Dobra tam, już w tym czasie sobie szybko coś skleciłem.

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26239 dnia: Listopada 29, 2007, 09:59:35 am »
http://www.pbs.org/kcet/wiredscience/video/253-geekdad_japanese_robots.html
Typówka, ale ciekawa. Ale wiecie czemu to pokazuję? Zwróćcie uwagę na angielski dubbing, który dali bohaterom "artykułu". Zamiast normalnie przetłumaczyć, bawili się w "uosabianie" autora wypowiedzi, i to w taki typowy, amerykański sposób... Tylko się powiesić.