Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3263920 razy)

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26160 dnia: Listopada 22, 2007, 09:10:21 pm »
Mam takie głupie pytanie : czemu onimusha 3 jest zjebana ;/?
Nie wiem jak to jest w innych przypadku ale w twoim to na pewno jest zjebana dlatego ze jak przyaptrzysz sie na plutke onimushy 3 z "tylnej" strony to w odbiciu zobaczysz swoja twarz :]
gratuluje kolejny raz pokazałes jaka z ciebie krzywa pałka :]

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26161 dnia: Listopada 22, 2007, 09:12:51 pm »
Nie wiem jak to jest w innych przypadku ale w twoim to na pewno jest zjebana dlatego ze jak przyaptrzysz sie na plutke onimushy 3 z "tylnej" strony to w odbiciu zobaczysz swoja twarz :]
Owned. Chociaz z drugiej strony, to chyba nie byla najlepsza odpowiedz, jakiej mozna bylo udzielic.
Yeah...Nie dostosowałeś się do standartów SZ, Gips. Patrz jak to powinno wyglądać -

Mam takie głupie pytanie : czemu onimusha 3 jest zjebana ;/?
NO U !
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26162 dnia: Listopada 22, 2007, 11:44:00 pm »
Heh właśnie przeszedłem piekło. ;] Załatwiłem misję "Handle With Care" w Monster Hunterze, kto przechodził ten wie, jeśli doszedł do tego momentu. Mój puls po przejściu wynosi ponad 150 uderzeń, gdzie normalie mam 63 - 70. Teraz mogę się już niczego nie bać. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26163 dnia: Listopada 23, 2007, 12:39:26 am »
pewnie ktoś znowu zginie w Lost
don't worry na koncu oni wszyscy zgina khehe ;f

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26164 dnia: Listopada 23, 2007, 07:22:17 am »
Musiol, konkurs o UE?Ciekawe-konkurs o czymś,co jeszcze nigdy nie istniało...(EWG,WE).Jak Ci poszło?;P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26165 dnia: Listopada 23, 2007, 04:56:02 pm »
Cytat: e-mail z przed kilku chwil
Twoje konto na "Młodzi Przyjaciele Radia Maryja" zostało właśnie aktywowane, możesz zalogować się korzystając z loginu i hasła, które otrzymałeś w poprzednim email'u.

FUCKIN YES!!!!

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26166 dnia: Listopada 23, 2007, 05:50:25 pm »
no nie xD ale bajer xD:D też sei zarejstruje xD:D

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26167 dnia: Listopada 23, 2007, 06:24:42 pm »
Musiol, konkurs o UE?Ciekawe-konkurs o czymś,co jeszcze nigdy nie istniało...(EWG,WE).Jak Ci poszło?;P
nie byłem na żadnym konkursie ;) pomyliło Ci się, ale Ci wybaczam ;p

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26168 dnia: Listopada 23, 2007, 06:27:15 pm »
little, to nie jest takie proste. Oni tam u siebie nie chcą anonimowych ludzi, po zarejestrowaniu się, musi cię jeszcze dodać admin, a ten dodaje tylko osoby, które należą do kółek RM z danego regionu. Bardzo elitarne grono, nie każdego tam wpuszczają. Mnie zarejestrowali chyba tylko dlatego, że mieli czystkę i od dzisiaj forum stoi od nowa, więc chyba dodali wszystkich z bazy danych. Ale już widzę, że to był dobry pomysł, żeby się tam zapisać. Poczekam, aż się rozkręci, sam pewnie napiszę parę postów, potem może zacznę jakiś lekki trolling, no i najfajniejsze posty przekopiuję do HUMORu albo Hodowli Ameb albo gdzieś.

Na rozgrzewkę macie to:

WOŚP = ZŁO

Daję printscreen, bo w regulaminie ich forum jest napisane, że nie można ich cytować bez zgody admina, a nie chcę się narażać na zgoogle'owanie na początku mojej kariery hehe...
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 06:28:04 pm wysłana przez Tantalus »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26169 dnia: Listopada 23, 2007, 06:44:58 pm »
OMG Tant :)))))) Wiedziałem,że macie szpiegów i tajnych agentów (Glenn,Gips) ale przebijasz wszystkich.Dobra robota-tak trzymaj! i NIE wydaj się przypadkiem.RM czuwa,trzeba być ostrożnym...

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26170 dnia: Listopada 23, 2007, 07:24:36 pm »
WOŚP = ZŁO
Daję printscreen, bo w regulaminie ich forum jest napisane, że nie można ich cytować bez zgody admina, a nie chcę się narażać na zgoogle'owanie na początku mojej kariery hehe...
Dobre, jak organizujesz akcję charytatywną to musisz od razu głosić hasła religijne bo jak nie to ukrywasz się pod otoczką sekciarstwa heh. Jak masz tego więcej Tant to podaj, fajnie jest sobie czasem humor poprawić.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26171 dnia: Listopada 23, 2007, 07:27:21 pm »
Yume, musisz póki co poczekać. Forum dopiero startuje, mają z 6 postów na krzyż. Jak się rozkręci, to będę wam dawał co jakiś czas coś do przeczytania hehe... bycie na tym forum wymaga pomyślunku, cierpliwości i wyobraźni. Jakbym zaczął pisać normalnie, to dostałbym bana w kilka chwil i byłoby po wszystkim... trzeba być uważnym.
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 07:32:22 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26172 dnia: Listopada 23, 2007, 07:40:06 pm »
Na rozgrzewkę macie to:

WOŚP = ZŁO

Hm...czy Owsiak przypadkiem nie mówił jakiś czas temu, że odchodzi od WOŚP'u ? Anyhow Raptor Jesus musi nawrócić tych heretyków !
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26173 dnia: Listopada 23, 2007, 07:56:38 pm »
Dobre, jak organizujesz akcję charytatywną to musisz od razu głosić hasła religijne bo jak nie to ukrywasz się pod otoczką sekciarstwa heh.
To co teraz napisałeś nazywa się nadinterpretacją, albo po prostu źle to zrozumiałeś. Ten post jeszcze nie jest taki do końca subiektywny, autor tu tylko stawia pytania (dla mnie i tak trochę zbyt sugestywnie [chociaż może to i dobrze bo to w pewien sposób mobilizuje do odpowiedzi takie osoby o których mowa poniżej ]). Bardziej ciekaw jestem jakichś (nie)ciekawych odpowiedzi - rodzynków, od ludzi którzy są święcie przekonani, co do "swoich" poglądów. ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 08:07:36 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26174 dnia: Listopada 23, 2007, 08:29:50 pm »
To co teraz napisałeś nazywa się nadinterpretacją, albo po prostu źle to zrozumiałeś
Myślę że dobrze zrozumiałem.
Ten post jeszcze nie jest taki do końca subiektywny, autor tu tylko stawia pytania (dla mnie i tak trochę zbyt sugestywnie [chociaż może to i dobrze bo to w pewien sposób mobilizuje do odpowiedzi takie osoby o których mowa poniżej ]).
Skoro sam stawia i wymyślił takie pytania to jednak przewinęło mu się to przez głowę. Nie mam nic nawet do dość konserwatywnych poglądów religijnych bo wiara jest ważna w życiu człowieka i nie ma w tym nic złego ale niektóre "mohery" jak ten, przeginają czasem po prostu.
autor tu tylko stawia pytania
Chyba wyraźnie napisał że Wośp promuje sekciarstwo i to nie w formie pytającej.
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 08:40:32 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26175 dnia: Listopada 23, 2007, 10:16:22 pm »
Skoro sam stawia i wymyślił takie pytania to jednak przewinęło mu się to przez głowę. Nie mam nic nawet do dość konserwatywnych poglądów religijnych bo wiara jest ważna w życiu człowieka i nie ma w tym nic złego ale niektóre "mohery" jak ten, przeginają czasem po prostu.
Tak facet określił tą akcję jako "delikatnie promującą sekciarstwo" i tu nie można na pewno bezsprzecznie się z nim zgadzać, i chyba tutaj tylko strasznie przesadził, natomiast co do relatywizmu moralnego, synkretyzmu religijnego to tutaj można jeszcze polemizować, bo tego "delikatna promocja" (heh) nie jest zupełnie bezpośrednia.
Po drugie facet nie wydaje się być ślepym i przesadnie przekonanym moherem a przegina tylko pod względem niektórych jego określeń, które są zbytnio przekolorowane.

Abstrahując od tematu owsiaka  i  moherów, mam pytanie do Ciebie.
Czy ty uważasz, że pojęcie "cel uświeca środki" jest słuszne czy nie ?

Na koniec dodam, że nie muszę pisać ostatni, żeby mieć rację i to że mam np. inny pogląd niż ktoś inny nie znaczy, że mam rację. Zapamiętaj to. ;]

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26176 dnia: Listopada 23, 2007, 10:26:24 pm »
Wah xD
Tak facet określił tą akcję jako "delikatnie promującą sekciarstwo" i tu nie można na pewno bezsprzecznie się z nim zgadzać, i chyba tutaj tylko strasznie przesadził, natomiast co do relatywizmu moralnego, synkretyzmu religijnego to tutaj można jeszcze polemizować, bo tego "delikatna promocja" (heh) nie jest zupełnie bezpośrednia.
To jak potrafisz uzasadnij gdzie widzisz w Wośp delikatną promocję: "relatywizmu moralnego i synkretyzmu religijnego" i co widzisz złego w tej akcji.
Po drugie facet nie wydaje się być ślepym i przesadnie przekonanym moherem a przegina tylko pod względem niektórych jego określeń, które są zbytnio przekolorowane
No widzisz to twoje zdanie, a moje jest inne i ci to uzasadniłem w poprzednim poście.
na koniec dodam, że nie muszę pisać ostatni, żeby mieć rację i to że mam np. inny pogląd niż ktoś inny nie znaczy, że mam rację. Zapamiętaj to. ;]
No ja wyraziłem tylko swoje zdanie a ty mi wyjechałeś z tekstem: "że czegoś nie rozumiem i nadinterpretowuje" więc sam zastosuj się do swojej rady.

Btw, długo chce ci się sprzeczać o pierdołowaty post (bo takim go uważam) jakiegoś usera? Bo mi tak średnio.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26177 dnia: Listopada 23, 2007, 10:35:21 pm »
Btw, długo chce ci się sprzeczać o pierdołowaty post (bo takim go uważam) jakiegoś usera? Bo mi tak średnio.
Nie, mógłbym założyć się, że ten "moher" jest mniej uparty niż ty. ;]

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26178 dnia: Listopada 23, 2007, 10:37:47 pm »
Wymiatasz, najpierw sam atakujesz mój pogląd, a potem gdy ci odpowiadam a ty już nie potrafisz tego zrobić piszesz że jestem uparty xD Ale nie obrażam się jakby co xD

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26179 dnia: Listopada 23, 2007, 10:45:05 pm »
Wymiatasz, najpierw sam atakujesz mój pogląd, a potem gdy ci odpowiadam a ty już nie potrafisz tego zrobić piszesz że jestem uparty xD Ale nie obrażam się jakby co xD
Nie zgadzam się z tym jak nazywasz gościa jakimś "moherem" i zarzucasz mu bezpodstawnie pewne rzeczy, chociaż nic strasznego, wielkiego i niedorzecznego nie napisał.

I nie chodzi o to, że nie potrafię odpowiedzieć, po prostu to nie ma najmniejszego sensu. ;] (nie chcę 2 raz powtarzać)
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 10:47:12 pm wysłana przez G-1 »