Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264176 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26080 dnia: Listopada 18, 2007, 11:56:18 pm »
Weź rozwód, będzie jeszcze więcej czasu na granie...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26081 dnia: Listopada 19, 2007, 12:25:45 am »
[blog=aktualne zakupy]
Kupiłem dzisiaj dwie rzeczy. Po pierwsze, kupiłem Eye Toy'a + Sega Superstar. 104 PLN, wraz z przesyłką, czyli nie tak źle. Po drugie, od jakiegoś podejrzanego mietka kupiłem PSX'a z dwoma memorkami i jeszcze garścią fantów, za stówę. Oferta spoko, ale to jakiś typ spod ciemnej gwiazdy, więc pewnie konsola jest kradziona i z przemytu albo to sama obudowa z kamieniami w środku hehe...
[/blog]
Pewnie konsola "spadła z ciężarówki" ;]

Kurde zimno mi w głowę. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26082 dnia: Listopada 19, 2007, 02:03:29 am »
Kurde zimno mi w głowę. ;/
Beat this - mi od całego dnia pracuje mięsień w nodze. Co chwile kurczy i rozkurcza się mimowolnie. Nawet jak leżę i nic nie robię, a wkurza to jak cholera ;/
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26083 dnia: Listopada 19, 2007, 11:32:02 am »
Jakoś mi się znudziła ostatnio czarnula i sobie gram w ff8 na szaraczku,tylko mam zonk bo konsola już ledwo dycha T^T.Co jakiś czas filmiki lekko przycina i po chwili rusza,gorzej jak się już całkowicie zatnie...wtedy nie ma co grać ;/.
Heh zostały dwa tygodnie męczarni w robocie...trzeba to jakoś przeboleć...boniu kiedy będzie 30sty T^T.Ta Tant mogła bym pojechać i nadrobić wakacje<w które oczywiście musiałam pracować>....tylko tak samej?w nieznanym otoczeniu?...nah.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26084 dnia: Listopada 19, 2007, 11:43:16 am »
Yuzuriha, zaraz tam samej :> Zawsze możesz np mnie odwiedzić ;) Pograłabyś w FFVIII bez przycinania i poznałabyś królika,któremu nadałem kiedyś imię  pewnego psa z anime,  lol :>

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26085 dnia: Listopada 19, 2007, 12:40:54 pm »
tylko tak samej? ...nah.
Możesz np. zadzwonić po interwencję hydraulika i ściemniać, że coś cieknie. ;F
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26086 dnia: Listopada 19, 2007, 01:17:42 pm »
Jak powiesz zonie ze cie głowa boli to bedzie czas na rpgi ;]
najlepszym lekarstwem na bol glowy jest seks a nie granie ;x

Ja póki co trzymam ciekawą pracę w U.K.
ze w ktorym miescie bo mam w angli brejdaka w twoim wieku i mieszka z ... "narzeczona" ;f

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26087 dnia: Listopada 19, 2007, 03:03:34 pm »
Marvel - takie turystyczne miasto na południowym wybrzeżu - Brighton.Zresztą mogłeś w profilu sprawdzić:> (btw. z lekarstwem masz rację)
Tant - rozwodu nie wezmę, bo póki co jeszcze ślubu nie mam (termin na czerwiec ;P )

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26088 dnia: Listopada 19, 2007, 03:20:23 pm »
mam w angli brejdaka w twoim wieku i mieszka z ... "narzeczona" ;f
"Narzeczoną" w sensie "ręką" ? ;]
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26089 dnia: Listopada 19, 2007, 05:57:09 pm »
Muehehehehee, sprzedałem jakiemuś frajerowi samą obudowę PSXa z kamieniami w środku. ;D

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26090 dnia: Listopada 19, 2007, 06:58:33 pm »
Ta Tant mogła bym pojechać i nadrobić wakacje<w które oczywiście musiałam pracować>....tylko tak samej?w nieznanym otoczeniu?...nah.

Teraz lepiej nie przyjeżdżaj, bo mnie jakaś grypa rozkłada chyba. Od kilku dni kaszlę jak gruźlik, nie jestem jeszcze pewien, czy to jakieś uczulenie (nigdy na nic uczulony nie byłem, ale to niby może wyjść w każdym wieku) albo mnie choróbsko bierze (fakt faktem, dzisiaj się czuję podlę...). Jakoś w grudniu się byśmy musieli umówić heh.

Muehehehehee, sprzedałem jakiemuś frajerowi samą obudowę PSXa z kamieniami w środku.

Zabawna koincydencja, dzisiaj jakiś ciężki oszołom opylił mi obudowę PSX'a, a w środku znalazłem bryłkę złota. Życie jest pełne niespodzianek.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26091 dnia: Listopada 19, 2007, 07:31:09 pm »
Muehehehehee, sprzedałem jakiemuś frajerowi samą obudowę PSXa z kamieniami w środku.

Zabawna koincydencja, dzisiaj jakiś ciężki oszołom opylił mi obudowę PSX'a, a w środku znalazłem bryłkę złota. Życie jest pełne niespodzianek.
Kto nazywa piryt złotem ? hehehe ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26092 dnia: Listopada 19, 2007, 07:57:12 pm »
DSLinker nie jest taki fajny, jak mi się wstępnie wydawało. Kilka razy miałem tak, że obecność jakiejś gry na dysku, blokowała możliwość włączania innych. No i przez Contra 4 musiałem formatować DSLinkera, bo mi się zaczęły klonować save'y bez powodu. Krótko mówiąc, nie był to taki udany zakup.
Bo raczej jest to lipa, jestem zajebiscie wdzieczny musiolowi ze gdy chcialem kupic jakiegos piratsprytka do ndsa to on polecil r4... bo jest to 10 razy lepsze niesz ten ds linker.

Tant Eye toy to lipa sprzedalbym ci za 50 pak mojego ;/ I jakies pirackie gry bym ci dal.
Po co ci psx wogole? Z pieniedzmi nie masz co robic?

Emil mieszkasz w Brighton? Ja mieszkalem pol rou w Great Yarmouth to tez taka miescinka nad mozem, ale zmierzam do tego ze ja, brat jego dziewczyn i jeden maciej taki mielismy mieszkanie wynajete od takiego geja ktory wasnie mieszkal chyba w brighton. Z tego co pamietam to to Brighton wlasnie jest miastem takim ze polowa ludnosci to geje polowa to hetero... dobrze kojaze czy nie? Tak pamietam ze on opowiadal ze to tak troche jak w serialu quer as folk ze meiscina gejow :]

Anyway Emil chcialem ci tylko zwrocic uwage bo widze ze posty pierw chyba piszesz w wordzie a pozniej wklejasza tak? :] Bo jak pozniej wklejasz to ci sie rozjezdzaja posty i tak zajebiscie wygladaja... pierw musisz zamknac plik pozniej otworzyc jeszcze raz i dopiero skopiowac i wkleic :]
No chyba ze ty te niektore twoje posty specjalnie tak dziwnie rozjezdzasz :]

Wiii w Mario Kart w koncu skoczylem wszystkie Grand Prix na kazdej klasie... teraz tylko pare missions musze skonczyc :]

Wiii jutro wysylam konsole moja Wii kochana zeby mi spiracili :]
Tylko nie wiem czy to nie jakas wajcha bo koles napisal zebym mu wyslal konsole na adres:
Kapitan Hak i jego lutownica
ul nibylandii osiemnascie ;/
« Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2007, 07:58:14 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26093 dnia: Listopada 19, 2007, 08:24:11 pm »
Tant Eye toy to lipa sprzedalbym ci za 50 pak mojego ;/ I jakies pirackie gry bym ci dal.
Po co ci psx wogole? Z pieniedzmi nie masz co robic?

Łe, to mogłeś mówić. Chciałem kupić Eye Toy'a, co by sprawdzić jak bardzo fajny jest ten sprzęt. Myślę, że będzie akurat na popijawę przy konsoli z kumplami.

A PSX'a kupiłem, bo mnie na sentymenty wzięło. Włączyłem właśnie Legend of Mana i nie żałuję zakupu. Potem na odstrzał pójdzie Jade Cocoon, no i się będziemy zastanawiać... możnaby kiedyś w końcu w MGS'a pierwszego zagrać heh...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26094 dnia: Listopada 19, 2007, 08:30:03 pm »
Gipsi, po pierwsze nie emil, tylko Emiel (różnica diametralna) jak chcesz na Ty przejść, to Seweryn jestem ;> ale ok, mogłeś się walnąć.Teraz do rzeczy:
 Nie wiem o co chodzi z tym rozłażeniem (?) i piszę bezpośrednio na forum (po co Word właściwie?).Poza tym, to chciałbym pogadać z kimś o kilku technicznych sprawach związanych z forum/pisaniem itp. ale NA SKYPE, gdyż nie posiadam gg, jeżeli ktoś z Was ma, to odezwałbym się.Jeżeli nie, to trudno.
 Sprawa Brighton.Mocno przesadzone stwierdzenie z tą połową mieszkańców.Wygląda to tak,iż jest tu jedna dzielnica,którą zamieszkują homosie.Są też i w innych częściach miasta,ale nie w tak dużym zagęszczeniu.Procentowo wygląda to mniej więcej tak,że Kemp Town (w/w dzielnica) to ok. 70% homo - 30% hetero, natomiast w reszcie miasta rozkłada się 80%hetero - 20%homo.No i ten nieszczęsny festival "Brighton Pride" odbywający się na początku sierpnia, kiedy to kochający inaczej ściągają tu z całej Europy.Miasto ogólnie ma swój klimat, spodobało mi się tutaj nawet:> Chociaż nie powiem, latem 2 lata temu, będąc na plaży dostałem propozycję od pewnego pana,lol...Moja narzeczona natomiast, niedawno przyciągała wzrok...trzech dziewczyn,które nas mijały na ulicy-trochę to zabawne,ale z czasem przestaje się na takie rzeczy patrzeć.Miasto całkiem sympatyczne,jeżeli kiedyś będziesz w okolicy, możesz zajrzeć.Moglibyśmy się zgadać,bo czytając Twoje posty od kilku lat, już dawno stwierdziłem,że równy chłop z Ciebie,lol;>

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26095 dnia: Listopada 19, 2007, 08:41:32 pm »
Ja sie nie pomylilem przy twoim niku... to nie literowka tylko tak poprostu nazwalem cie :] To u nas bardzo popularne zeb nazywac innych userow jak sie chce odpowiednio deformujac ich niki -Sergiej przeciez kiedys mial nika calkowicie innego a jego nick odmian mial i ma mnostwo :] Jezeli uwarzasz to offensive to poprostu powiedz :]
Co do tych postow to chodzi mi chocby i to, wkleje fragment bo nie ma po co calosci:
-Galneryus. Natknąłem się kiedyś przez przypadek,później ściągnąłem wszystko co dostępne.Zespół grający power metal,choć
 sprawdzić mogą fani jrocka, myślę że się nie zawiodą. Niektórych może drażnić charakterystyczny głos wokalisty (Yama
 B).Radziłbym zwrócić uwagę na ten zespół tym,którzy lubią dobre solówki gitarowe - Syu jest w Japonii bożyszczem w tej
 kwestii.Jeżeli ktoś będzie chciał, podam linka do obejrzenia go w akcji wraz z innym, świetnym gitarzystą z Europy.Tak dla
 porównania;>
~kurde nie wyszlo tak jak powinno ale jak sie wejdzie w post do jmusic to jest calkowicie rozjechany :]

Chyba nie rozjechales tego specjalnie :]
A tym festiwalem to juz mnie upewniles ze to chodzi o to miasto bo Carl (tak sie nazywal ciepły wlasciciel mojego mieszkania :]) wlasnie o nim opowiadal :] Co do tego ze jakis ziomek ce wyrywal to ja tez kiedys w pracy jak bylem i obsugiwalem klientow (nie w taki sposob jak myslicie zboczuchy :D) to mielimy zarezerwowany duzy stolik dla okolo 14 cieplych kolesi i tak raz sobie do nich podchodze i chce zebrac zamowienie a jeden ziomek sie na mnie wpatruje i po 5 sekundach mowi "Didn't we have sex last night?" Hahaha zaczalem jebac i powiedzialem ze nie mam pojecia ale skoro nic nie pamietam to musialo nam byc dobrze :]
No i po zatym co chwile dżołki z wlascicielem mieszkania bo raz na miesiac przyjezdzal do nas na weekend odbierac kase to z jeden dzien pomieszkiwal to co chwile zartowalismy ze bede jego prywatna dziwka za darmowy nocleg etc ;/
Miasto całkiem sympatyczne,jeżeli kiedyś będziesz w okolicy, możesz zajrzeć.Moglibyśmy się zgadać,bo czytając Twoje posty od kilku lat, już dawno stwierdziłem,że równy chłop z Ciebie,lol;>
Predko do anglii nie wroce :] Dopoki nie zakoncze studii... no hyba ze dziewczyna zdecyduje sie w koncu wyjechac jak skonczy studia to ja zrywam ze studiami i wyjezdzam :] Wiec ewentualnie moze keidys :]

A PSX'a kupiłem, bo mnie na sentymenty wzięło. Włączyłem właśnie Legend of Mana i nie żałuję zakupu. Potem na odstrzał pójdzie Jade Cocoon, no i się będziemy zastanawiać... możnaby kiedyś w końcu w MGS'a pierwszego zagrać heh...
Przeciez masz zczipowanego ps2 nie? To przeca obsluguje psony... no chyba ze chciales poczuc ten klimat wsadzenia plytki w szaraka :]
« Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2007, 08:45:59 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26096 dnia: Listopada 19, 2007, 08:52:42 pm »
Naprawdę nie mam zielonego pojęcia co do rozjeżdżania, z czasem może dojdę do tego.Póki co,po prostu piszę posty.Bez żadnych udziwnień,z wyłączonymi emotami - to wszystko:>
 Co do emila/emiela - nie uważam tego za offensive, myślałem,że się pomyliłeś co jest naturalne wśród ludzi nie interesujących się prozą Sapkowskiego.Nieważne, nazywaj sobie mnie jak chcesz;>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26097 dnia: Listopada 19, 2007, 08:58:13 pm »
Przeciez masz zczipowanego ps2 nie? To przeca obsluguje psony... no chyba ze chciales poczuc ten klimat wsadzenia plytki w szaraka :]

Próbowałem na PS2 odpalać gry, ale chodzą tak, że lepiej, żeby w ogóle nie chodziły, a wgrywają się raz na ruski rok. Zdaje się, że ten mój ripper nie jest taki fajny do odpalania PSX'owych gierek.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26098 dnia: Listopada 19, 2007, 09:32:48 pm »

Próbowałem na PS2 odpalać gry, ale chodzą tak, że lepiej, żeby w ogóle nie chodziły, a wgrywają się raz na ruski rok. Zdaje się, że ten mój ripper nie jest taki fajny do odpalania PSX'owych gierek.
bo masz zdupy konsolę, mój PS2 ( a teraz od Jew-One ;) )czytałe gierki z PSXa jak złoto

Gipsi - hm.... może te homosie wiedziały jaki z Ciebie gorący facio i wpadają na forum ? :)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26099 dnia: Listopada 19, 2007, 09:48:27 pm »
Sergiej przeciez kiedys mial nika calkowicie innego a jego nick odmian mial i ma mnostwo :]
Co user to inaczej. To dzisiaj nawet zdarzaja sie Sergieje ;D
(nie w taki sposob jak myslicie zboczuchy :D)
Och, Gipsi, skad wiedziales o czym mysle? ;*
Eee tam plytki ;]
Wcisnij przycisk pałer na telewizorze.