Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262411 razy)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25220 dnia: Sierpnia 14, 2007, 09:50:09 pm »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25221 dnia: Sierpnia 14, 2007, 10:59:08 pm »
a wiec wracamy do punktu wyjscia... jestesmy watykan fajters, w skrócie watykan i spiewamy "evribadi kunhfu fajting"
Kame Hame Ha

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25222 dnia: Sierpnia 14, 2007, 11:01:15 pm »

Pomszczę wszystkich męczenników żydowskich, w imię Izraela!

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25223 dnia: Sierpnia 14, 2007, 11:43:57 pm »

Pomszczę wszystkich męczenników żydowskich, w imię Izraela!

hm... Judisher...?
Kame Hame Ha

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25224 dnia: Sierpnia 14, 2007, 11:53:13 pm »
hm... Judisher...?

Ech, miałem wszystkie komiksy z tej serii (48 stron)  na dysku uzbierane. Dysk padł i dupa zbita.

:-(

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25225 dnia: Sierpnia 15, 2007, 12:12:01 am »
heh, ja mam jeszcze większy przypał. miałem kupione wszystkie komiksy z tej serii i ktoś sie nie bał i mi je wszystkie.... został mi tylko "Maciek - komiks rewelacja" ;f
Kame Hame Ha

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25226 dnia: Sierpnia 15, 2007, 12:17:53 am »
Najlepsze były pierwsze odcinki. Mam jeszcze gdzieś pare numerów Resetu z Gołota vs Predator :)
Chłopaki zbyt dużo motywów wzięli od razu na tapetę i potem już nie mieli co robić. O ile 48 stron i drugie 48 stron są megazajebiste, tak Franki Krowa już przynudza, a następne usypiają.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25227 dnia: Sierpnia 15, 2007, 12:32:43 am »
Musiol, a który jest starszy ? xf Wydaje mi się, że ten starszy (ma bardziej świecące gałki), po jakimś upadku z wysokości metra zaczęło coś się dziać, sądzę że to przewód poszedł przy samym punkcie lutowniczym ale muszę się upewnić bo jeszcze nie rozkręcałem.

Stałam na swoim punkcie jak co rano.
A gdzie dokładnie ? ;>
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25228 dnia: Sierpnia 15, 2007, 12:54:33 am »
Musiol, a który jest starszy ? xf Wydaje mi się, że ten starszy (ma bardziej świecące gałki), po jakimś upadku z wysokości metra zaczęło coś się dziać, sądzę że to przewód poszedł przy samym punkcie lutowniczym ale muszę się upewnić bo jeszcze nie rozkręcałem.
ten z bardzie zużytymi analogami, sie bardziej świecił zawsze :P w sensie, żę Ci spadł? :P

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25229 dnia: Sierpnia 15, 2007, 01:08:29 am »
No z wysokości biurka, może metr i dziesięć centymetrów to było. ale wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów, trzaskałem z zamkniętymi oczami w mortalkombatarmageddonie combosy po grubo ponad 30 % hp jedną ręką, a drugą zatykałem nos, ale pewnego dnia jak odpaliłem konsolę i chciałem wziąć pada to kable się pokłóciły, jeden pad pociągnął za sobą drugiego a tylko jednego miałem w ręku a więc drugi musiał spaść bo nie mam chwytnych nóg co by w locie niczym małpa złapać drugiego. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #25230 dnia: Sierpnia 15, 2007, 09:47:20 am »
łah-odkryłam coś co się nazywa "oblaty psczyńsie" .Taie grube andruty....pycha XD

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25231 dnia: Sierpnia 15, 2007, 11:43:13 pm »
No to po urlopie :( Nie wiem jak jutro wstanę o szóstej - dzisiaj poszedłem spać o piątej nad ranem... 
Ale cóż.. bez pracy nie ma kasy. A niedługo wypłata :)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25232 dnia: Sierpnia 15, 2007, 11:50:14 pm »
No to po urlopie :( Nie wiem jak jutro wstanę o szóstej - dzisiaj poszedłem spać o piątej nad ranem... 
Ale cóż.. bez pracy nie ma kasy. A niedługo wypłata :)
Czyyyyli...kiedy wracasz do nas ?
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25233 dnia: Sierpnia 16, 2007, 12:38:51 pm »
AVE DEVIL... ROAR!!!

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25234 dnia: Sierpnia 16, 2007, 01:33:27 pm »

Offline magmagik

• Soldier
  • ;]
« Odpowiedź #25235 dnia: Sierpnia 16, 2007, 02:15:54 pm »
katamari ? http://www.michna.com/kenya2002/image/416.jpg
Żuczek chyba prubuje sie nauczyc stac na rekach :D

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25236 dnia: Sierpnia 16, 2007, 04:18:38 pm »
No i nie spałem prawie wcale. Jestem padnięty i zdechnięty :( Trening sobie dzisiaj odpuszczam.

Czyyyyli...kiedy wracasz do nas ?
Jestem cały czas, tylko rzadziej będę mógł teraz odświeżać stronę głowną forum i patrzeć jak nikt nic nie pisze ;)

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25238 dnia: Sierpnia 16, 2007, 05:11:49 pm »
http://film.wp.pl/idGallery,2231,idPhoto,104764,galeria.html
http://film.wp.pl/idGallery,2231,idPhoto,104769,galeria.html

Longoria wielka gwiazda. Gdyby nie te zdesperowane kury domowe, nikt by o niej nie słyszał.
Mariah Carey kiedyś świetna piosenkarka, ale coś jej odbiło i dzisiaj to szczyt kiczu. Świetny przykład na to, że głos sam nic nie daje.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25239 dnia: Sierpnia 16, 2007, 09:58:16 pm »
Mam ... własnymi rękami zarobiony, stuhercowy, dwudziesto - dziewięcio calowy telewizor samsunga, do którego kabel komponent mogę podłączyć.
Idę grać w snejka, możliwe że też będę rzadziej odświeżał stronę główną razem z wami, przez jakiś czas. ;]