Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Z tego co pamiętam to wszyscy tu mają dałna, a komuś z dałnem nie wypada oceniać innego dałna...więc zadecydować powinien ktoś z zewnątrz
Cytat: Hisoka w Grudnia 26, 2006, 11:11:54 pm Z tego co pamiętam to wszyscy tu mają dałna, a komuś z dałnem nie wypada oceniać innego dałna...więc zadecydować powinien ktoś z zewnątrz ja sie ostatnio odchami... oddałniłem chodząc do teatru :F
w teatrze byłam nie raz i jakoś nigdy mi nie pomógł :/
Cytat: _dark_cloud_ w Grudnia 26, 2006, 11:15:48 pm ja sie ostatnio odchami... oddałniłem chodząc do teatru :FOdchamiłeś? Zdaje ci się :F
ja sie ostatnio odchami... oddałniłem chodząc do teatru :F
Cytat: Hisoka w Grudnia 26, 2006, 11:25:40 pm w teatrze byłam nie raz i jakoś nigdy mi nie pomógł :/Cytat: elfik_mog w Grudnia 26, 2006, 11:24:51 pm Cytat: _dark_cloud_ w Grudnia 26, 2006, 11:15:48 pm ja sie ostatnio odchami... oddałniłem chodząc do teatru :FOdchamiłeś? Zdaje ci się :Fa czy ja gdzies napisałem, ze mi pomogło :F ??
Popłacz... To pójdę do ciebie do pokoju popatrze się i pośmieje że mam brata downa :F
ale ja jestem smieszna... normalnie boki zrywac. wszyscy mnie lubią, bo jestem taka fajna i w ogóle...
Cytat: _dark_cloud_ w Grudnia 26, 2006, 11:58:17 pm ale ja jestem smieszna... normalnie boki zrywac. wszyscy mnie lubią, bo jestem taka fajna i w ogóle...Blee... Znam ten twój tekst. Niestety często mówisz o sobie w rodzaju żeńskim z pewnym narcyzmem... BTW to twój problem - nie mój
Już widzę te niezliczone głosy sprzeciwu na powyższą wypowiedź :F
Cytat: elfik_mog w Grudnia 27, 2006, 12:06:00 am Cytat: _dark_cloud_ w Grudnia 26, 2006, 11:58:17 pm ale ja jestem smieszna... normalnie boki zrywac. wszyscy mnie lubią, bo jestem taka fajna i w ogóle...Blee... Znam ten twój tekst. Niestety często mówisz o sobie w rodzaju żeńskim z pewnym narcyzmem... BTW to twój problem - nie mójpoczekaj, narysuje to Tobie wyrażnie - słowo IRONIA nic tobie nie mówi? nie? to szkoda - sprawdz w słowniku co ono oznacza
nic dziwnego,że członki sa dla ciebie nudne-ogądać takie paskudztwo codziennie też by mi się znudziło
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...
Co najwyżej węgorza, bo korzystają z niej wszyscy domownicy :/
sigh... całe szczęście, że ja nie mam dałna, ani wodogłowia, tylko jestem normalnym...
Dzieci downy głosu niemają :F
Tjaaa, kto jeszcze chce cos powiedziec o mnie "bardzo milego" ? CZekam
good job Serge