Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
CytujAch...Jakby bylo pięknie,ale chyba tylko mozemy o tym pomarzyć,choć kto wie...Pieknie? Byloby zdupnie ;/CytujMoże źle to sformuowalem,najczęściej jest tak ze jak ktoś na kogoś najeżdza to musi być Agriassama sobie jest winna
Ach...Jakby bylo pięknie,ale chyba tylko mozemy o tym pomarzyć,choć kto wie...
Może źle to sformuowalem,najczęściej jest tak ze jak ktoś na kogoś najeżdza to musi być Agrias
A tam, myslicie...
Pozatym, posty glenna nie sa wiele madrzejsze od moich ale oczywiscie do jego "humoru" itd sie przyzwyczailiscie
CytujPozatym, posty glenna nie sa wiele madrzejsze od moich ale oczywiscie do jego "humoru" itd sie przyzwyczailiscieMylisz sie. Nawet posty GLenna sa sporo madrzejsze niz Twoje wypociny ;/
oj przestan juz bo sie czerwienie Zawstydzony
Mozecie mnie nawet zbanowac, a wtedy bede tylko ogladac jakie debilizmy WY piszecie :p
Mozecie mnie nawet zbanowac, a wtedy bede tylko ogladac jakie debilizmy WY piszecie :pPRosze bardzo ignorujcie Nawet lepiej,, Gówno mnie to obchodzi czty mnie lubicie czy nie (raczej to pierwsze)
Mozecie mnie nawet zbanowac, a wtedy bede tylko ogladac jakie debilizmy WY piszecie :pPRosze bardzo ignorujcie :D Nawet lepiej,, Gówno mnie to obchodzi czty mnie lubicie czy nie (raczej to pierwsze)
Cytat: Agrias5864 w Grudnia 20, 2006, 10:01:48 pm Mozecie mnie nawet zbanowac, a wtedy bede tylko ogladac jakie debilizmy WY piszecie :pPRosze bardzo ignorujcie Nawet lepiej,, Gówno mnie to obchodzi czty mnie lubicie czy nie (raczej to pierwsze)Jak zbanujemy Cię na IP to już nawet sobie nie pooglądasz forum...chyba, że masz Neozdradę. Wtedy zbanuje się cały zakres i będziesz miała parę osób na karku ;] A jak gówno Cię obchodzi czy Cię lubimy czy nie...to po co tu jesteś wogóle ? Podoba Ci się jak Cię obrażamy ? Sado-maso ? Pisz wtedy, kiedy masz naprawdę coś ciekawego do powiedzenia, dziewczyno, a nie kiedy tylko zaswędzi Cię ręka (idź sobie podziergaj wtedy, albo...coś...). Poza tym "lol" brzmi strasznie wujowo już ;/
No dobra, troche przesadzialam. Obiecuje poprawe