Co to jest, grube, długie i czarne ? Mrugnięcie
PlayStation 3
Niee niestety, podpowiem że ma 3 m długosci. ;]
Co tam jednego... złapmy je wszystkie!!
To zarzmiało nieco jak jeden z ostatnich postów Gipsiego heh. ;]
Btw. Fajny jest nowy firefox i autokorkte ma heh. Eh kurde dzięki mojemu wspaniałemu bratu straciłem wszystko co miałem upchniete na jednej partycji z systemem bo na drugiej już mi się nie mieściło a temu debilowi zachciało się formatować bo zauważył że na kompie jest robal i śmieszne rzeczy wyskakują a i cały transmit mam zapchany cały czas przez niego. Kurde ale najlepsze że straciłem w hói danych i min. scany mojego ulubionego komiksu oraz sporo grafik, wszystkie avatary których miałem zapas na jakieś pół roku i do tego pare gier na szaraka i screeny starego forum, najbardziej szkoda mi avatarów bo sam je robiłem sporo czasu. Kurde a bym przegrał wszystko gdyby mi tylko nagrywarka działała. ;/ A na dodatek teraz po formacie ten sam robal znwu wpadł hahahaha ... Zaje*ie mojego brata !!!!!!!1111111jedenjedendwa
Hehe co do Oruni to rzeczywiście niezła dzielnica heh, piękniejszych nie znajdziecie. ;]
Kurde jak będe mieć własnego peceta to se Linuxa walne a już w najwyższym wypadku Win2000 bo w sumie ten XP mnie już wkurza, i na swoim kompie za grzyba bym go nie instalował. A i zabezpiecze go przed bratem, i kur*a mój brat przy próbie włamania się dostanie z ukrtytego działka w obudowie.