tylko trzeba by dać potwierdzenie pełnoletności i coś a'la "wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Jeżeli chodzi o zgorszenie userów, to już nie wiele możesz na tym gruncie zdziałać..... wszyscy tutaj są ze spaczoną psychiką....
A ty talentu nie masz,więc to,że mam więcej jest oczywiste
W topicu z wierszami pisałaś coś innego heh... ale pewnie robisz tak samo jak wszyscy co czytają mojego fanfika.... męczę się miesiąc nad rozdziałem, wstawiam, a ludzie go wogóle nie czytają, tylko widząc, że coś napisałem sypią losowymi pochwałami, żebym dalej się produkował myśląc, że to do kogoś trafia....
Ale ja bym chciał przeczytać wiersz twojego autorstwa. Nawet bardzo bym chciał, bo wydaje mi się, że potrafiłabyś coś dobrego napisać. Odłóż ołówek i chwyć.. hmm.... czystą stronę w notatniku... przejdź ze mną na ciemną stronę mocy Luc.....
jak tam dół..?
Niestety... chyba z nim źle... dzisiaj jeszcze troche zipał, ale zapadł w śpiączke jak sobie przesłuchałem kilka kawałków AKG, a teraz nie daje znaków życia... chyba nie żyje....
Ale może spróbować mnie zdołować jeszcze raz... może ci się uda teraz....
jak ja lubie te wasze przekomarzanie się ze sobą..
Wiesz Musiolik.... stare polskie przysłowie mówi: "Kto się czubi, ten się okłada pejczem po pośladkach i nosi lateksową maskę".... i jest w nim wiele prawdy jak się okazuje....