hm...robimy najdluzsze cytowanie na forum ?
Znaczy.. każdy jeden user, będzie "quote"ował poprzedniego?
lipny to pomysł...
bo ?
mmm spontaniczna akcja bez zadnego wiekszego sensu - to co tygrysy lubia najbardziej ;]
w jakim celu? :F
W żadnym... jak zwykle
wiem ze wyskakuje z tym jak rumun ze śpiworka ale musze sie pochwalic troche ;] bo sobie ze stronki jpfu zamowilem 2 tomy kenshina i 2 gto i mi taniej niz w sklepie wyjdzie a jeszcze mi na siłe chca jakies lipne notesy wcisnąć, ot taka promocja ;] zamówie różowe jakies z tokyo mew mew itp. i dam ojcu, bedzie mial do pracy ;] niech z niego tez sie koledzy smieją ze ma różowe rzeczy, aco! ;]
Wymiatasz... też będę sobie musiał zamówić od JPF'u Onizukę... mam dwa tomiki, ale to zamało...
ejjj o mangach se gadac gdzie indziej :F
<conspirational mode>pssst klawisz sie odezwał :F
Nie słuchaj go... to wolny topic... możemy pisać co chcemy
bo my sie władzy nieboimy ;] taak zróbmy przewrót... MANIFA!!! ;] ;]
Tak... precz z reżimem jednostek i kapitalistyczną biurokracją klas średnich.... czy cośw tym stylu
łaaał ale sie fajne kwadraty z kłotów robią ;]
Nooo.. coraz fajniej się robi....
OŻ!!!! - jak to pablo zwykl mawiac...
pierwsza rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: gokarty to CZAD
druga rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: ave koza!!!
trzecia rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: gryf narysowany przeze mnie na kartce z dokladnoscia do 1 mm to CZAD
czwarta rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: kurna... rzeczywiscie niezle te kwadraty z klotow
piata rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: mama was chyba bije zeby takie glupie akcje wymyslac... ale oczywiscie nie omieszkam (cokolwiek to znaczy) sie przylaczyc...
szosta rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: gipson gdziestam napisal ze internetowa milosc to nieczad... nie zgadzam sie... moj brat poznal swoja dziewczyne przez gg, dzielilo ich ze 200 km, sa ze soba od 3 lat, mieszkaja ze soba i ogolnie cud malinka... moja siostra poznala swojego chlopaka przez gg, dzielilo ich chyba jeszcze wiecej km, sa ze soba od 2 lat, mieszkaja ze soba i ogolnie cud malinka... tym sposobem dochodzimy do wniosku ze gg to jednak bardziej CZAD a nie nieczad...
siodma i ostatnia rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: siergiej ma dalna
dziekuje za uwage/nieuwage (niepotrzebne skreslic)
[edit po obejrzeniu topica humor]
osma rzecz ktora chcialem sie z wami podzielic: CÓKIER to CZAD