Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
http://www.innerworld.pl/?dzial=1586
"Miałeś kiedyś sen, który wydawał się prawdziwy? A gdybyś nie mógł się z niego obudzić? Jak odróżniłbyś świat snu od realnego?" - MatrixNie bez powodu rozpoczynam tą recenzję cytatem z Matrixa. Odkąd pamiętam byłem zainteresowany tematem wirtualnej rzeczywistości, chłonąłem książki, filmy, zastanawiałem się w jakim kierunku podąży rozwój techniki. Dziś, po przeżyciu 24 lat, odnotowaniu postępu, postrzegania niektórych rzeczy przez społeczeństwo mogę spokojnie powiedzieć, że uważam iż żyjemy na przełomie wydarzeń, które zmienią cały świat. Chodzi naturalnie o rewolucję w zakresie vr. To, co jeszcze niedawno budziło śmiech, dziś zaczyna być postrzegane coraz poważniej. Nie chcę dramatyzować i szukać sensacji niczym redaktorzy brukowców, ale to się dzieje na naszych oczach, już narodziły się nowe "choroby" - uzależnienie od internetu, od gier video. Wszystko jest dla ludzi, tylko z głową, odwieczna prawda, pytanie tylko jak długo będzie mozna podchodzić do cyberprzestrzeni z głową.
i co? zrozumiałeś czemu to zrobił? ;f
6 sierpnia w Wa-wie (Stodoła) Gackt koncertuje O_O. Teraz jeszcze tylko Hyde i kurna mol. I teraz dylemat, Prodigy na Brudstoku czy koncert Gacka ..
Największym problemem w kwestii nie ogarniania vr na dzień dzisiejszy są chyba mmo. Ale parę generacji konsol i kto wie, jak to będzie.
Cytat: Musiol w Maja 23, 2011, 01:14:47 pm 6 sierpnia w Wa-wie (Stodoła) Gackt koncertuje O_O. Teraz jeszcze tylko Hyde i kurna mol. I teraz dylemat, Prodigy na Brudstoku czy koncert Gacka ..Buuuuu...idę się pochlastać TTTTT.TTTTT
GACKT pierwszy raz w Polsce !!!6 sierpnia w warszawskim klubie „Stodoła” odbędzie się pierwszy koncert w Polsce, jednego z najważniejszych japońskich artystów – GACKT. Jeden z najbardziej rozpoznawalnych oraz cieszących się uznaniem artysta pop-rock, twórca piosenek, wokalista i multiinstrumentalista. Sześć albumów, trzydzieści osiem singli, liczne występy live oraz w telewizji, zarówno jak kilka medialnych kampanii w czasie trwania jego solowej kariery, przyniosły mu status znanej osobistości.GACKTWarszawa „Stodoła”6 VIII 2011, start 20:00, wejście od 19:00Organizator: Knock Out Productions
W sumie jakby się zastanowić, to kto tam zrozumie japończyków...
Ja bym nie miał dylematu na co iść
Ja pierniczę. Ledwo człowieka trochę ponad tydzień nie było a tu tyle do czytania...