Widze, ze Mel Gibson wrócił na forum, to ja też coś napiszę;
Jak wiecie w gry nie gram, chociaż wiedźmin jest w pytkę. GTAIV ma zajebistą fabułę i jest ogólnie genialna. Najwięcej gram w Raven Shield, szkoda ze bronie nie przeładowują się jak należy, ale mniejsza z tym.
Czasu mam na wszystko mało ostatnio, a ten komp z internetem jeszcze mi go więcej jedzą, ogólnie to chciałbym zeby doba miala 48h; ale jakie to jest relatywne; wszak pamiętam okresy w moim zyciu, kiedy chciałem ją skrócić do 12.
Musiol nie lam się. Nie będę się bawił w psychologa ale powiem Ci tyle, że nie musisz miec kogoś, aby normalnie funkcjonować. Owszem, jest przyjemniej. Jest z kim pojść na zakupy, z kim milo spędzić czas i tak dalej. Skoro nie mogliscie razem wytrzymać, to po co się męczyć. Nie zamykaj się na świat, bądź nań otwarty, rozwijaj się, dbaj o siebie i tak dalej aż w końcu zainteresujesz jakąś dziewoję, albo ona sama się Tobą zainteresuje. I tyle
Chcesz numer telefonu do ganza:P? [chociaż to chyba najgorszy pomysł, jeśli chodzi o te sprawy]
z pewną mieszanką dumy i niepokoju donoszę, że to co teraz czytacie jest moim dziesięciotysięcznym (10000th) p
Płaaacz, płaaacz niech popłyną strumieniami Twoje łzy