Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
ja nie mam nic do Shirley z wyjatkiem ze ma Ona mniej czasu niz Dark M....ale wazne ze SZ jest weic nie czepiajcie sie a ja czkeam na SZ.pl bo na livenecie nawet nie ma po co wstawaic njusow skoro wsyzstki linki sa do .net chyba :/wiec hooynia torszku ale kij co z ta komsija? bo aj sie zglaszam....bede waszym lepperem :F
Chrono Cross ... ehhh mój osobisty debiut w świecie jRPG. Gra wprost fenomenalna godna najwyższych not, świetna grafika, muzyka budująca ten niepowtarzalny klimat, wspaniałe system walki <najlepszy jaki dotąd widziałem w jRPG(szczególnie za sprawą systemu czarów)>. Fabuła jest oddzielną częścią która buduje już nowy zachwyt, dwa równoległe światy, tajemniczość postaci, super zwroty akcji, questy dodatkowe, główny wątek, zawiłość wyjątkowy charakter fabuły zmusi niektórych do rozterek, domysłów, tak że sporo po ukończeniu gry(kilka razy ofc.) dalej będziesz żył historią Chrono Cross. Co do nawiązania CC do CC, jest zgrabnie wplatane w fabułę i daje jeszcze większe pole do popisu naszej wyobraźni. CC jest zupełnie różną historią, co może spowodować kontrowersje wśród zagorzałych fanów SNESowego Triggera, Czy CC jest lepszy od CT ?? ........tu odpowiedni nieznajdzicie sami musicie sobie ją stworzyć, najpierw jednak radzę wgłębić się dokładnie w obie historie.
E tam to nie ja pisałem tylko kłiax to mi pżerobił.. naprawde.. pżecyztaj se recke FFX i tam nikt mi sie niewtrącał ;]... ja nawet CC nielubie ;]