Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262233 razy)

Offline Growlanser

• Tantalus Zombie Creation
  • General
  • MusSskkk
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #27520 dnia: Lutego 29, 2008, 10:57:44 pm »
Ja sie ciesze z zycia! Jestem happy i w ogole do rany przyloz :D

Nie strzelac kamraty....

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27521 dnia: Lutego 29, 2008, 11:00:13 pm »
Ja ogólnie nie wiem jak idzie mieć doła z powodu kobiet, no ja nie wiem ;) Doła mogę mieć od niechcenia, albo dla urozmaicenia, ale nie z powodu kobiet.

<ogląda się, czy gdzieś Iniuria się nie czai ;p>

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27522 dnia: Lutego 29, 2008, 11:02:38 pm »
Cholera, ja nie mam broni (nie jestem modem), ale mogę porozwieszać kilka sznurów, to najlepsze pułapki na emo hehe.

Ja sie ciesze z zycia! Jestem happy i w ogole do rany przyloz :D

Nie strzelac kamraty....
On kłamie ! To szpieg z jakiegoś emocjonalnego imperium, trzeba go załatwić dla przykładu ludu i pokazać że żaden wróg nam nie zakłóci naszego spokoju !
« Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 11:12:48 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27523 dnia: Lutego 29, 2008, 11:05:14 pm »
Cholera, ja nie mam broni (nie jestem modem), ale mogę porozwieszać kilka sznurów, to najlepsze pułapki na emo hehe.

najlepsza tortura to taka, gdzie 5 emo zamykamy w pokoju, jeden z nich zdycha, bo nie ma kąta do płakania, ew. zamykamy ich w okrągłym pokoju, multi-kill

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27524 dnia: Lutego 29, 2008, 11:13:04 pm »
Ja ogólnie nie wiem jak idzie mieć doła z powodu kobiet, no ja nie wiem ;) Doła mogę mieć od niechcenia, albo dla urozmaicenia, ale nie z powodu kobiet.
Hmm... jestes człowiekiem i u ciebie identycznie, każda przyjemność powoduje wydzielanie się endorfiny. Czyli jeśli przebywanie i dzielenie się wszystkim, i bycie szczerym z jakąś kobietą daje ci przyjemność, to również i endorfinę, a co za tym idzie silne uzależnienie od niej, nie możesz być szczególnym ewenementem, chyba że czarnobyl zrobił ci krzywdę, albo jest też wyjście, że tak naprawdę przebywanie, dzielenie się życiem z kobietą nie daje ci żadnej przyjemności, w takim wypadku widocznie jesteś gejem. Tak musiolik jesteś gejem ! Trudno mi ciebie uświadamiać, ale w końcu musisz sobie zdać z tego sprawę, w każdym razie nie masz powodów, do wstydu, wiesz, że jesteśmy tolerancyjni tutaj.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27525 dnia: Lutego 29, 2008, 11:16:21 pm »
Napisałeś mój nick z małej i wersję dłuższą - zginiesz.

A tak na poważnie, ja nie pisałem, że nie daje mi to szczęścia, jedynie napisałem, że z powodu braku kobiety nigdy nie czułem się źle albo zdołowany, poza tym, nie pachniało tamto ironią?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27526 dnia: Lutego 29, 2008, 11:19:26 pm »
Temat zmierza w złym kierunku. <przeładowuje broń>

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27527 dnia: Lutego 29, 2008, 11:21:53 pm »
Dobrze Musiol, spokojnie, teraz już wiemy, nie masz powodów do obaw, jesteśmy tolerancyjni. Nie możesz zaprzeczać swojej naturze, zdajemy sobie sprawę, że już taki jesteś i tyle, to nie jest kwestia gustu, nadal jesteś dla nas spoko ziomalem.

Ej Tant, daj spokój, my też wszyscy wiemy o twoich, upodobaniach do kobiecych fryzur i szminkach itd. Nie musisz, nam wmawiać, że jest inaczej, nie kłóć, się ze samym sobą.
« Ostatnia zmiana: Lutego 29, 2008, 11:28:01 pm wysłana przez G-1 »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27528 dnia: Lutego 29, 2008, 11:47:13 pm »
Dobrze Musiol, spokojnie, teraz już wiemy, nie masz powodów do obaw, jesteśmy tolerancyjni. Nie możesz zaprzeczać swojej naturze, zdajemy sobie sprawę, że już taki jesteś i tyle, to nie jest kwestia gustu, nadal jesteś dla nas spoko ziomalem.

powiedz to mojej kobiecie ;)

Offline Iniuria

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #27529 dnia: Lutego 29, 2008, 11:53:17 pm »

<ogląda się, czy gdzieś Iniuria się nie czai ;p>
<trzask>
<plask>
<kop>

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27530 dnia: Lutego 29, 2008, 11:55:00 pm »
chyba już wie. ;f

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27531 dnia: Marca 01, 2008, 02:26:34 am »
ta sytuacja przypomina mi pewnien film ktory jakis miesiac temu ogladalem. gosc mial wziasc slub ze swoja dziewczyna z ktora chodzil kilka lat, ale jeden z jego bylych uczniow ktory zostal aktorem podczas rozdawania oskarow w podziekowaniach powiedzial ze jest (nauczyciel) gejem. i przez reszte filmu gosc proboweal media i znajomych przekonac ze to nie prawda wkoncu sie zeni... pod koniec filmu podczas slubu gdy juz ksiadz pytal czy sobie ja bierze za zone opowiedzial: "jestem gejem" ;f

wszyscy ludzie są są tylko maszynami których mózgi reagują na głupie związki chemiczne.
matrixa sie ogladalo huh?

jeśli ktoś chce głaskać kota to śmiało
a wiesz ze udowodniono naukowo ze glaskanie kota wytwarza impuls elektryczny w dloni ktory wplywa na produkcje wlasnie endorfiny? ;f

a tak btw jak ktos ma dola niech sie kawy napije to najlepszy antydepresant na rynku heh (paczcie na mnie zawsze zadowolony, nigdy nie nazeka na zycie.. bo po co ;E)
« Ostatnia zmiana: Marca 01, 2008, 02:30:01 am wysłana przez MarvelliX »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27532 dnia: Marca 01, 2008, 01:50:12 pm »
jeśli ktoś chce głaskać kota to śmiało
a wiesz ze udowodniono naukowo ze glaskanie kota wytwarza impuls elektryczny w dloni ktory wplywa na produkcje wlasnie endorfiny? ;f
Możliwe, w końcu kot ma mięciutkie futerko, jest cieplutki, i mruczy. Ale chyba dla samego kota takie drapanie pod uchem jest tak przyjemne że aż obezwładniające, coś mi to trochę przypomina heh. ;f

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #27533 dnia: Marca 01, 2008, 02:52:58 pm »
Zostawcie EMO w spokoju. Ta grupa to fenomen na skale wszechswiata. Chyba jedyne istoty tak beznadziejne, ze nie umieja sie nawet zabic.

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #27534 dnia: Marca 01, 2008, 08:19:58 pm »
Widzieliście? http://cinnamonpirate.com/blog/507/ Nie wiem czy to traktować jako prawdziwy fakt czy jako dobrze zrobioną ściemę. Mimo wszystko powinno zainteresować wszystkich miłośników FFVII
« Ostatnia zmiana: Marca 01, 2008, 08:34:01 pm wysłana przez aysnel »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #27535 dnia: Marca 01, 2008, 10:05:16 pm »
hahaha, zabojstwo Aeris (numer 125) na tych screenach wyglada niesamowicie ;D

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27536 dnia: Marca 01, 2008, 10:13:02 pm »
zupełna zmiana tematu, z cyklu nobody cares - skróciłem włosy i to dosc znacznie bo o całe 25 cm. dziekuje za uwage ;p
Kame Hame Ha

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27537 dnia: Marca 01, 2008, 10:29:12 pm »
zupełna zmiana tematu, z cyklu nobody cares - skróciłem włosy i to dosc znacznie bo o całe 25 cm. dziekuje za uwage ;p
pic or gtfo

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27538 dnia: Marca 01, 2008, 11:34:23 pm »
pic bedzie, jak bede miał aparat na chodzie. a poki co pozostaje zawsze wyobraznia ;p
Kame Hame Ha

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27539 dnia: Marca 01, 2008, 11:45:53 pm »
i gosc w awatarze