Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264077 razy)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25920 dnia: Października 21, 2007, 11:32:56 pm »
Hm...ja jestem zadowolony z wyborów. Jedyne czego chciałem to przegrana PiS'u i wypadnięcia LPR'u i Samoobory z rządu, co sie na szczęście stało.

Butthurt Kaczyński is butthurt. Zrobiłbym wszystko, żeby zobaczyć mordy Kaczorów i ich groupies w chwili ogłoszenia wyników ;/
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #25921 dnia: Października 21, 2007, 11:56:43 pm »
UPR znow nie wszedł ;/ "kurczaczek" ;/
co t za partia upr xD?

ja tma też jestem zadowolony xD kaczyński mówił że to była dysproporcja medialna xD jak chu* rydzyk mu nie pomógł?
a z czego siejsze sie ciesze to że samoobrona i lpr nie wesżły xD
BOSAK do łopaty! nienawidze dziada xD a jeszcze przed wynikimi krzyczał że "napewno wygramy" xD se pokżczałeś ziomuś xD a tera nara do domku rysować sfastyki na ścianach, bo to raczej jedno z twoich ulubionych zajęc

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25922 dnia: Października 22, 2007, 12:03:36 am »
co t za partia upr xD?
taka, która chyba nigdy już nie wygra.... Polacy są za głupi na liberalną Polskę

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #25923 dnia: Października 22, 2007, 09:28:46 am »
No to teraz Tusk ma szansę się POPiSać.
I'm in Space!

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25924 dnia: Października 22, 2007, 09:44:09 am »
co t za partia upr xD?
taka, która chyba nigdy już nie wygra.... Polacy są za głupi na liberalną Polskę
Jedynym plusem tego jest fakt, że Samoatak też się nie dostał, ale znając tych panów, jeszcze nie raz o nich usłyszymy.

http://www.takotech.net/mshp/index.php?title=ex_machina_x_hot_toys_1_6_deunan_aamp_br&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Ja chcieć tego miniBri.
« Ostatnia zmiana: Października 22, 2007, 10:10:54 am wysłana przez Goha »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25925 dnia: Października 22, 2007, 12:00:03 pm »
BEST.STAGE.EVAR.
Koniec...SSBB wygrało.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25926 dnia: Października 22, 2007, 12:19:27 pm »
co t za partia upr xD?
http://pl.wikipedia.org/wiki/UPR u mnie jej nawet na liscie nie bylo ;x losowo cos walnolem i chyba w selfdefence trafilem khehe

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25927 dnia: Października 22, 2007, 04:12:32 pm »
co t za partia upr xD?
http://pl.wikipedia.org/wiki/UPR u mnie jej nawet na liscie nie bylo ;x losowo cos walnolem i chyba w selfdefence trafilem khehe
bo startowali z komitetu wyborczego Ligi Prawicy Rzeczypospolitej

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25928 dnia: Października 22, 2007, 05:09:49 pm »
Little, z calym szacunkiem, ale jak czytam Twoje posty dotyczace wyborow, to nie wiem, czy sie smiac, czy plakac.

LPR-u szkoda. A moze raczej nie tyle LPR-u, co Korwina i Jurka, bo liczylem, ze znajda sie w sejmie kolejnej kadencji. Ale niestety panowie - tak to jest, jak sie za wszelka cene chce wlezc do parlamentu i startuje sie z list giertychowskich.

Oczywiscie bardzo cieszy mnie to, ze Samoobrona jest w dupie, ze wynikiem niewiele ponad 1%. Liczylem, ze nie wejda i choc dalej mnie to troszke dziwi, to ciesze sie niezmiernie, ze na conajmniej 4 kolejne lata mamy z glowy Leppera, Millera, Beger, Maksymiuka i Sandre Lewandowska.

Mniej cieszy mnie 12% komuchow, ale jak mowi porzekadlo: Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę. Czyli, ze jakos przezyjemy, bo zawsze mogli miec (o zgrozo) jeszcze wiecej. Na szczescie roznica miedzy nimi, a PSL-em to tylko jakies 20 mandatow, wiec jesli PO bedzie szukalo koalicji, to nie zaryzykuje zwiazania sie z Lewakami i "Demokratami" i spokojnie uzyska bezpieczna wiekszosc dzieki tym plus-minus 25-ciu mandatom Stronnictwa Ludowego.

Co do zwyciestwa PO - wolalbym, zeby wygralo Prawo i Sprawiedliwosc, ale cieszy mnie, ze przewaga platformy jest wystarczajaco duza (blisko 70 mandatow nad PiS-em chyba), bysmy nie musieli sie bac POPiS-u i, ratuj sie kto moze, POLiD-u. Zamiast tego pewnie zostaniemy na 4 lata z POPSL, czyli koalicja, ktora jest, ale jej nie ma. Dwie bezbarwne i malo produktywne partie, ktore wiele nie zdzialaja i wiele nie zepsuja.

Jest dobrze.

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25929 dnia: Października 23, 2007, 12:25:29 am »
Ziomki, ma ktoś z Was może konto na Demonoid.com ? Jeśli ktoś ma to czy może mi ktoś wysłać PM'kę/maila z zaproszeniem ? KTHXBAI.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #25930 dnia: Października 23, 2007, 12:51:08 am »
Little, z calym szacunkiem, ale jak czytam Twoje posty dotyczace wyborow, to nie wiem, czy sie smiac, czy plakac.
a któreż to moje wypowiedzi wzbudzają w Tobie takie uczucia xD?
te o PiSie? czy może o sznownym bosaku-faszyście (ah te swoje młodzeńcze lata w młodziezy wszech...)? czy może jeszcze co innego?

A moze raczej nie tyle LPR-u, co Korwina i Jurka, bo liczylem, ze znajda sie w sejmie kolejnej kadencji.
Jurek w moich oczach zachował twarz, ale jakiego Korwina Ci chodzi? ja znam tylko jednego. strasznego oszołoma Korwina-Mikke.
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2007, 02:08:51 am wysłana przez MarvelliX »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25931 dnia: Października 23, 2007, 02:07:41 am »
Ziomki, ma ktoś z Was może konto na Demonoid.com ? Jeśli ktoś ma to czy może mi ktoś wysłać PM'kę/maila z zaproszeniem ? KTHXBAI.
deja vu.... ktos mnie kiedys o to pytal i mu chyba jakos zalatwilem wtedy ale ze stracilem archiwum tlena i nie pamietam kto to byl wiec nie pomoge ;f ale demonoid nie ma tego co by inne serwisy nie mialy raczej

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25932 dnia: Października 23, 2007, 01:50:02 pm »
te o PiSie? czy może o sznownym bosaku-faszyście (ah te swoje młodzeńcze lata w młodziezy wszech...)? czy może jeszcze co innego?

A moze raczej nie tyle LPR-u, co Korwina i Jurka, bo liczylem, ze znajda sie w sejmie kolejnej kadencji.
Jurek w moich oczach zachował twarz, ale jakiego Korwina Ci chodzi? ja znam tylko jednego. strasznego oszołoma Korwina-Mikke.
w którym miejscu jest oszołomem? Bo tak go pokazują media TVPiS (teraz już nie)?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25933 dnia: Października 23, 2007, 03:46:40 pm »
prosze bardzo:
co t za partia upr xD?
i to:
ja tma też jestem zadowolony xD kaczyński mówił że to była dysproporcja medialna xD jak chu* rydzyk mu nie pomógł?
a to to juz w ogole stratosferyczny poziom:
BOSAK do łopaty! nienawidze dziada xD a jeszcze przed wynikimi krzyczał że "napewno wygramy" xD se pokżczałeś ziomuś xD a tera nara do domku rysować sfastyki na ścianach, bo to raczej jedno z twoich ulubionych zajęc
Zawrzec takie madrosci w JEDNYM poscie. No, no, gratuluje.
ja znam tylko jednego. strasznego oszołoma Korwina-Mikke.
No, straszny z niego oszlom, debil i niewyksztalcony prostak. W dodatku nie zna zadnych jezykow obcych i jako, ze jest niedoswiadczonym chlystkiem, to nie ma zielonego pojecia o polityce.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25934 dnia: Października 23, 2007, 05:48:54 pm »
;o qiax shakowal serdzowi konto
a ja tez nie wiedzialem co to upr poki kilka dni temu na wiki nie zajzalem wiec wisz ;x i wsumie juz po wyborach wiec pewnie na tym sie skonczy moje zainsteresowanie polityka a korwina kojaze tylko z tv ze cos tam robil ale co to nawet nie wiem twarzy nawet nie kojaze... ale mnie to rybka

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25935 dnia: Października 23, 2007, 09:02:32 pm »
;o qiax shakowal serdzowi konto
Wypraszam sobie.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #25936 dnia: Października 24, 2007, 11:18:41 am »
OMG Marv masz racje XD...
ja tam nie byłam na tych całych wyborach,bo...a bo jakoś tak wyszło.Z resztą ja się nie bawię w tą całą politykę i jakoś mnie to nie interesuje....heh.Nawet nie znałam programów...więc po co miałam iść?strzelać w ciemno?

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #25937 dnia: Października 24, 2007, 01:43:16 pm »
he a może nie mam racji co do dysproporcji? już walić te gadanie o ostatnich bastiochach wolnych mediów, bo tu troche przesady faktycznie było. ale Kaczyński właźił w dupe Rydzikowi ile tylko sie dało. jak bezdomny nawyzywał prezydenta po piajku to zaraz go sądzili. a jak Rydzyk nagadał to zaraz to uciszyli. sam nie wypowiedział sie w tej sprawie a potem wyskoczyli zaraz z jakąś aferą. no i a Pis poparcie u Rydzyka wciąż miał.

mądrości o Bosaku też nie cofne. nielubie gnoja wyjątkowo. u mnei w regionie dość znany. z listy LPR startował z pierwszego miejsca. zadufany w sobie burak. pół życia w młodzieży wszechposkiej o której dobrego zdania także nie mam. pierniczył głupoty zwykle ostre. i to że liga się nioe dostała bardzo mnei cieszy. a on razem z niąco potęguje jeszcze moją radość.

co do upr to możesz mieć tam jakieś wąty. powiedziałem to żartobliwe bo mnei to rozbawiło. mało znana partia i do tego ktośo niej napisał w taki sposób że odebrałem to jako żart. tyle.

No, straszny z niego oszlom, debil i niewyksztalcony prostak. W dodatku nie zna zadnych jezykow obcych i jako, ze jest niedoswiadczonym chlystkiem, to nie ma zielonego pojecia o polityce.
sarkazm, czy sie zgadzamy? bo nei moge wyczuć.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25938 dnia: Października 24, 2007, 01:57:49 pm »

hm... sarkazm? ale mimo iż PiSałem prace o Korwinie na licencjata to w sumie i tak nie głosowałem w tych wyborach na UPR z prostego faktu - w moim regionie nikt nie startował na liscie LPR z UPR. głosy poszły na zielonego strażaka. tyle
Kame Hame Ha

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25939 dnia: Października 24, 2007, 03:05:03 pm »
Kaczyński właźił w dupe Rydzikowi ile tylko sie dało. jak bezdomny nawyzywał prezydenta po piajku to zaraz go sądzili. a jak Rydzyk nagadał to zaraz to uciszyli. sam nie wypowiedział sie w tej sprawie a potem wyskoczyli zaraz z jakąś aferą.
Pytanie na mature 2008:
Napisz co poeta miał na mysli, piszac o wlazeniu w dupe.

Klucz:
Wuj wie
mądrości o Bosaku też nie cofne.
He he
powiedziałem to żartobliwe bo mnei to rozbawiło. mało znana partia i do tego ktośo niej napisał w taki sposób że odebrałem to jako żart. tyle.
No proste, ze malo znana. Kto by tam o UPR slyszal. A w ogole, to co to jest UPR?
Zgaduj. Ale sadze, ze raczej opcja druga. W koncu co takiego sarkastycznego moze byc, w stwierdzeniu, ze JKM to:
niewyksztalcony prostak. W dodatku nie zna zadnych jezykow obcych i jako, ze jest niedoswiadczonym chlystkiem, to nie ma zielonego pojecia o polityce.