Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
I JUST ARRIVED,YA LITTLE SCUM :*Ale jak tak to skoczę po truskawki [i niech wam ślina cieknie do butów ]
to w takich ogródkach już są?! Myślałam,że tylko taie akoś specjalnie chodowane no dobra-to ja jem mrożone,ale i tak dobre :]
Aha - zapomnialbym. Pisanie postow Caps Lockiem i to jeszcze po angielsku jest zjebane whui
z niemca ^^
bycie chorym jak cholera w czasie upałów i kiedy nawet chorym trzeba iść do szkoły bo to końcówka roku, dużo zaliczeń na ostatnią chwile itp to lipa whuj ;/
A co do ogrodkow...touch this:-truskawki-czeresnie-wisnie-agrest bialy-agrest czerwony-rabarbar-porzeczki czarne-porzeczki czerwone-winogrona-sliwki-jablka-maliny-pomidory-ogorki-groszek-rzodkiew-szczaw
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...
Yuz, nie myśl, że się w ten sposób wymigasz od czegoś hehehe...
CytujYuz, nie myśl, że się w ten sposób wymigasz od czegoś hehehe...Nie chce mi się pisać długiego posta. Powiem tylko, że czeka mnie dzisiaj nieprzespana noc, poświęcona na zakuwanie. Znowu.nie zapominaj o czymś...
Yuz, nie myśl, że się w ten sposób wymigasz od czegoś hehehe...Nie chce mi się pisać długiego posta. Powiem tylko, że czeka mnie dzisiaj nieprzespana noc, poświęcona na zakuwanie. Znowu.
Cytat: MusiolCytujYuz, nie myśl, że się w ten sposób wymigasz od czegoś hehehe...Nie chce mi się pisać długiego posta. Powiem tylko, że czeka mnie dzisiaj nieprzespana noc, poświęcona na zakuwanie. Znowu.nie zapominaj o czymś...hm...czegoś tu nie rozumiem,może mi ktoś wytłumaczyć?
jak dla mnie granie w piłkę to przyjemność