Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Ej Iniuria, wiedziałaś, że Musiol wytatuował sobie moje imię na lewym pośladku? Ale potem usunął operacyjnie i teraz na lewym ma "Chief" a na prawym "Roberts"...
Czy u chłopaków nie istnieje coś takiego jak "koleżanka/przyjaciółka"?Tylko od razu kandydatka na dziewczynę....
masę kolegów, bo z nimi się lepiej dogaduję niż z dziewczynami ;] I nie jestem postrzegana jako kandydatka na dziewczynę...choć byłam, ale zrozumieli
tylko ja na razie nie szukam sobie adoratorów XD.
i tacy się znajdą ;] jak nie po dobroci, to wiesz... Język
Nom ja też mam mase kolegów i oni jakoś rozumieją,ale ten jeden przypadek nie rozumie...--.--
Zabiłam TO XD
brakuje tylko tego no listu z kaszanką xD
Cytujbrakuje tylko tego no listu z kaszanką xD Droga redakcjo SZ...Mam problem. Pewien chłopak- Jasio się we mnie zakochał, ale ja nie odwzajemniam jego uczucia... Mówiłam mu o tym, ale on nie moze zrozumieć, że kocham Norberta, kóry nie wie o moim istnieniu. Mam wielką ochote powiedzieć mu o swoim uczuciu, ale nie wiem jak zareaguje. Nie wiem czy dobrze zrobię jeśli mu o tym powiem, więc proszę o pomoc! Załamanaproszę ;]
jakoś tak spontanicznie napisałem tam posta na 10k znaków. Co prawda, zaczynam się już bać, bo ledwo skończyłem pisać, to qiax się pojawił i pewnie jak jutro rano wstanę, to będę miał odpowiedź zbudowaną z 40 kłotów
poijeba,l was. ja wlasnie wrocilem sz konceryi i jesem lek0v najebana. pozdro 600 zioamal,wq