Coś dawno nie mnie tu nei było,a więc dziś wstalkem o... zresztą nie będe przynudzał,ale jedną sytuacje z dzisiejszego dnia muszę opisać.
[Jak trener potrafi być wkurzający]
Dziś na treningu trener mnie tak wkurw... to znaczy wkurzył,ja tam źle podałem,a ten (mam takie przezwisko którego nie znoszę) na mnie najechal tym przezwiskiem i zrobil to jeszcze tak,źe jak bym glośno powiedzial to co powiedziełem cihco(ale to głupio brzmi) to by się troche zdziwił,ale przetrwałem.
[/Jak trener potrafi być wkurzający]
Znowu to samo... zimne, białe, mokre gówno...
Co ty chcesz? Śnieg jest super,bo fajnie się gra w piłke nożną ofkos,ale troche głupiej jest na przystanku po 7 rano
Pewnie wszystko trafi do archiwów IPN'u...
Ja więc trafię do pierdla za nielegalne posiadanie 260 samolotów i za prokomunistyczne hasła, Gipsi za teksty o ciepłych trzynastkach, Serdż za antyreklamę i naruszenie godności osobistej Sony, Hisoka za torturowanie ludzi, Zell za to, że jest nielegalnym emigrantem z Urugwaju, Chief pójdzie siedzieć za nielegalne posiadanie broni, Vivi za szpiegowstwo i udawanie, że to opis jego życia. W Fakcie dodatkowo dowiemy się, że Tant jest prawdopodobnie ojcem dziecka Anety K, Yuz i W_w tworzą plakaty propagandowe przeciwko IV RP, a Musiol jest poszukiwany listem gończym za 4-krotne zabójstwo i napad na bank krwi.
Śmierdzi ta sprawa,trzeba być teraz ostrożniejszym.
BTW. to w sobote my organizujemy turniej,będą super drużynki choćby takie jak SMS Kraków,Cracovia,SMS Śląsk,Stadion Śląski i jesce kilka.
A i jeszcze kolega o rok starszy ode mnie dostał powołanie na konsultacje do
Kadry Polski,jest mocny.