Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3260665 razy)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Total offtopic
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 13, 2004, 02:50:49 pm »
weee przysłali mi już silent hill2 + ffx-2 + LoK defiance będzie sporo grania :D ale w weekend sobie nie pogram, bo w sobote urodzinki 3 kumpli naraz :D  :devil: do niedzieli rano no i w niedziele kac więc raczej mi się grać nie będzie chiało :P no coż, jutro będe musiał grać całą noc ;]
a co tam u was słychać? ;)
« Ostatnia zmiana: Maja 13, 2004, 02:51:25 pm wysłana przez Morchol »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Total offtopic
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 13, 2004, 03:22:11 pm »
oo morchol ma defiance :D przechodz szybko wyrabista gierka :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 13, 2004, 03:32:43 pm »
No oczywiście. A taką krótką historyjke opowiem: zastanawialem się dzisiaj w co sobie pograć, czy końcówka FFX i zacząć FFX-2 czy Defiace, więc rzuciłem monetą, padło na FF, ja jednak po chwili zastanowienia stwierdziłem że pogram w Defiance :D UWAGA TERAZ BĘDZIE SMUTNA CZĘŚĆ HISTORI poszedłem sobie pograć, a tu stary stwierdza: blablablablabla koniec roku bla blabla biedługo blablabla oceny blablablabla poprawić blablabla gać w wekend blablablablabla cytując spike'a z pewnego anime: "i hate this story" no tyle że ja tam koty lubie ;) a żeby było ciekawiej nie mam nic zadane, więc powiedziałem że musze poszukać informacji na WOS i materiałów na referat z histori i siedze na forum :P
« Ostatnia zmiana: Maja 13, 2004, 03:33:58 pm wysłana przez Morchol »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Total offtopic
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 13, 2004, 03:47:14 pm »
no niezly z ciebie kombinator :D lok the best :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 16, 2004, 09:03:48 am »
wczoraj wieczorem...tj dzisiaj w nocy mialem dziwna sytuacje...bujam sie po miescie , spotkalem woja i piresta...chopki walcza na maxa...podbijam i klikam "invite" (nikogo nawet nie zaatakowalem, co by KS nie robic) i czekam...zgodzili sie, no wiec w miare swoich skromnych (jak na raie) mozliwosci morduje co sie rusza...po pewnym czasie przyszedl nastepny wojaki, zagadal cos do piresta i on odlaczyl sie od nas i poszedl do niego....zostalem sam z wojem...gdy juz skonczylismy chlopaki zaczeli sie wyzywac..."fucker" itp...myslalem ze to do mnie, ale nie...wojak wyzywal piresta i pisal cos "i will report" i jakies inne dziwne rzeczy...mozecie mi wyjasnic o co mu chodzilo??...sytuacja byla bardzo zakrecona...ja ze swojej strony nic zlego nie zrobilem (bo na poczatku myslalem ze to do mnie)...

Taa miałem podobną sytuacje - otóż spokojnie "bujam się po mieście" gdy stróż z jakiejś szkoły podchodzi i stwierdza że jest godzina 2.00 i jeśli nie przestaniemy spożywać alcocholu to on będzie zmuszony wezwać policje. Więc siłą rzeczy byłem zmuszony wrócić na imprezke :P (a priest to by mi się teraz przydał bo alcazercer nie pomaga :P ) :D:D:D

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Total offtopic
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 16, 2004, 08:45:22 pm »
Morchol...nie przenos wypowiedzi z innych tematow :lol:  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 16, 2004, 10:24:00 pm »
no ale jakbym tego posta napisał w topicu o PT to by ktoś go skasował, bo to offtopic by był :P
blee ide spać bo mnie straszna choroba zwana kacem męczy(coś strasznie zaraźliwa ta choroba - wszyscy moi znajomi chorzy) :D

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
    • http://www.fftactics.prv.pl
Total offtopic
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 16, 2004, 10:58:57 pm »
Też bym sobie pochorował troszkę ale niestety w weekend dosłownie nic nie zrobiłem a w szczególności w niedzielę i jakoś dziwnie się z tym czuję.
NO TRESPASSING[/size]
violators will be shot, survivors will be shot again

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Total offtopic
« Odpowiedź #28 dnia: Maja 17, 2004, 11:31:21 am »
a ja jestem chory i nie ide do szkoly :P

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 17, 2004, 12:37:24 pm »
A ja nieposzedłem, bo zaspałem i leczyłem kaca wczoraj, a to męczące zajęcie i nie nauczyłem się do sprawdzianu z chemi, a lepiej nie iść na sprawdzian i napisać później niż napisać go będąc nienauczonym :D

Offline FaLa

• Knight
Total offtopic
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 17, 2004, 01:07:20 pm »
A ja nieposzedłem, bo zaspałem i leczyłem kaca wczoraj, a to męczące zajęcie i nie nauczyłem się do sprawdzianu z chemi, a lepiej nie iść na sprawdzian i napisać później niż napisać go będąc nienauczonym :D
w szkole sredniej takie same miale nastawienie tylko poznije dziwilem sie dlaczego mam 100 nie obecnosci  :P a co libacji alholowych to powiem wam tyko jedno juz nidgdy nie pojde na impreze ktora jest kilka kilometrow od miasta bo po pijaku wracac przez las to trudna sprawa  :P i jak nastepnego dnia obudzilem sie dowiedzialem sie ze mam skrecony nadgarstek  :P
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2004, 01:08:37 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
    • http://www.fftactics.prv.pl
Total offtopic
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 17, 2004, 09:19:15 pm »
Właśnie krzaczy mi się system. Ponadto nie mogę usunąć pliku van helsing.avi bo niby jest używany przez system. MOże ktoś zna jakiś magiczny sposób na usunięcie niechcianego pliku? Czekam na odpowiedźi. Oznajmiam że na razie próbowałem wszystkiego.  
NO TRESPASSING[/size]
violators will be shot, survivors will be shot again

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 17, 2004, 09:26:27 pm »
własnie, mam taki sam problem z kilkoma filmami, wgryzły się one w dysk i nie moge ich usunąc >_<

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Total offtopic
« Odpowiedź #33 dnia: Maja 17, 2004, 09:44:33 pm »
sprawa jest bardzo prosta. Wystarczy wymienić dysk ;)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Dark M

• General
    • http://
Total offtopic
« Odpowiedź #34 dnia: Maja 17, 2004, 09:46:29 pm »
Mam 9 zagrożeń...dokładnie to z
Polskiego, matmy,historji,geografji,biologji,ruska,PZC,WZG,praktyki,

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Total offtopic
« Odpowiedź #35 dnia: Maja 17, 2004, 09:47:51 pm »
wow, mi grozi pała z WF bo nie chodze i powiedzialem gosciowi ze mam go w dupie, ale moj ojciec poszedl do szkoly i znim pogadal i bede miał 2 =]

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Total offtopic
« Odpowiedź #36 dnia: Maja 17, 2004, 09:52:46 pm »
Ja naszczęście tym razem nie mam żadnego.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Total offtopic
« Odpowiedź #37 dnia: Maja 17, 2004, 09:54:36 pm »
oł je.... widać, żę się staracie..... ja mam lekką ręką średnią 5.0 i się nie staram, ale to może dlatego, żę dopiero w drugiej gimnazjum jestem....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Total offtopic
« Odpowiedź #38 dnia: Maja 17, 2004, 09:57:47 pm »
Hehe...w drugiej gimnazjum to ja miałem średnią 4.0
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Total offtopic
« Odpowiedź #39 dnia: Maja 17, 2004, 10:01:37 pm »
no wiesz nie można mieć wszystkiego ;)