Damn, czarnulka mnie zdenerwowała. Raz, że Grandia, w którą się wkręciłem strasznie w końcu postanowiła się zawiesić na dobre, to jeszcze Tenchu na które mam ochote od jakiegoś czasu nie działa wogóle. Pożyczyłem jeszcze Tenchu od Lemax'a, bo mu kiedyś przegrałem, ale to z kolei działa tak, że już lepiej by było, jakby nie działało wogóle =_= (loadingi po pół godziny). Damn it, Dark Butz, wysyłaj te płytki, mam deficyt gier...
Przeczysc konsole... laser.
jejku jejku, ja w środy muszę wstawać o 5:00 do szkoły ;/ i jakoś żyje
No to gratulacje... ja bym umarł ;/
Mi też niedługo chyba będą okulary potrzebne, bo od czasu do czasu przez chwilę widzę wszystko zamazane. Tak wogóle to zabawne dyskusje są na omlecie na temat gry "Rule of Rose".
EDIT
Ponad połowa moich postów tam nie przeszła chyba przez cenzurę ;] Nie żebym tam "kurczaczek"mi rzucał ;] Poprostu moje posty są sensowne, a omlet najwidoczniej tego nie lubi ;[
Co to jest Omlet? (onet?) A jak tam wogole rule of rose? Fajne... bo po railerach kiedys myslalem zeb edzie spoko ale z tego co pamietam to oceny mial z dupy...
Ja ;]
yeeey ;]
Co do wzroku to ja mam wyjebany jak japier*ole... ale okularow nie mam zamiaru nosic ;]
No ja też masz kaszane w środe, bo muszę wstać na 15:30, żeby zdążyć na zajęcia... lypa...
Jak masz zajecia blisko haty to luz... ale jak daleko to chyba na ta 5 juz lepiej wstawac ;/ No tez zalezy ile masz wykladow na ta 15.30
Zle napisalem ;p Byla muzyka Mitsudy ;]
Ale chrono crossa czy jakiejs gry czy jego solowe dokonania?
Teraz będziemy mieć turnieje,więc cały dzień z głowy,albo turniej będzie 2-dniowy.A trzeba się starać bo 14 z nas pojedazie 12.XII na turniej do Budapesztu i będą tam takie drużyny jak Barcelona,Arsenal,Borussia itd.Jeszcze trzeba sie uczyć,ponieważ Coach wyrzuca nas ze szkoły jak ktoś się źle uczy.Dzisiaj graliśmy przez 2 godziny na hali,nie mam już sił.Na szczescie bardzo dobrze grałem.
A ten turniej to na hali macie czy na boisku bedziecie grac w grudniu?
Raczej przyszpanować że ma coś pierwszy;]
Raczej watpie... poprostui nie mozna sie doczekac... tak jak w jednym z ostatnich odcinkow sp cartman nie mogl sie dozcekac premiery wii i sie zamrozil aby obudzic sie w przyszlosci na dzien premiery ;]