Post mozna napisac jeden pod drukim po okolo 24 godzinah tak jak napisal Musiol...
Ale nasze forum jest do dupy bo nie mozna skasowac swojego posta jesli ten jest ostatnim postem w temacie... wtedy kopiuje sie poprostu to co sie napislao 3 godziny temu, kasuje sie ostatniego posta, wkleja sie to co sie skopiowalo plus dodaje to co chcemy dopisac i wszystko by gralo cacy... ale nasze forum ets lipne i nie da sie kasowac swoich ostatnich postow.
Znaczy sie zwykli uzytkownicy nie moga... BTW przeczytaj regulamin...
~Ja chce foty z dzialki...
~Tak, spedzam czas z dziewczyna...
~odnosnie tego co pisal Sol to ma on racje... znaczy sie mi nie rzeszkadza jak ktos cos na mnie powie, ale jak ktos mnie nie zna i czytal moje posty a ja w nich sie wyraze "jestem idiota" yto niech mi nikt nie pisze "nic nowego nam nie powiedziales" skoro mnie nie znacie... natomiast normalnie offen mozecie do mnie napisac "Jestes idiotom", ale poprostu nienawidze jak ktos niczego o mnie niewie a pisze mi "niczego nowego nam nie powiedziales" albo "niczego nowego sie nie dowiedzielismy"..
~Chief -lipna sprawa ale mozliwe ze i umnie taka akcja bedzie... mozliwe nawet ze bede musial zrezygnowac ze studiow na ktore sie dostalem jak glosila lista przyjetych wywieszona w poniedzialkowe gorace popoludnie ;/
Wejscie w doroslosc to nie bedzie fajna sprawa...