moze bym obejzal jakbym mial tv w pokoju... <komu by sie chcialo z piwnicy przynosic nie? ;]>
damn... cos niewidze tej mojej pracy w te wakacje... jutro mam niby wkoncu isc wyrobic ksiazeczke sanepidowską, o ile mi i kumplowi sie uda ruszyć jutro dupy to wyrobienie papierow pewnie conajmniej tydzien, czyli bym na styk caly sierpien musial pracowac zeby to jakis sens mialo... czyli ze lipa ;/
to jednak sobie elegancko ndsa niekupie ;/ i ciekawe kiedy wkoncu kase na CD odloze... trzeba chyba ograniczyc uzywki ;/ EUREKA! posprzedaje wkoncu te wszystkie joystiki co na szafie zalegaja i jakies inne smieci na allegro ;] co jak co ale NDS to raczej must have jeszcze w tym roku najlepiej, bo primo lista tytułów się zapowiada solidnie<pokemony, seiken, FF3, nintedogsy, i sporo innych, nawet ta mario koszykowka moze byc wpyte bo sterowanie jest zarabiste ;]> a secundo obiecalem sobie, ze bede chodzil ladnie do szkoly, a przeciez cos tam trzeba robic chyba jeszcze poza piciem kawy z automatu na przerwach i czytaniem ksiazki pod ławka na lekcjach ;]