damn.... nie cierpię egzaminów z seksistami... teraz w kółko wałkuję pięć dowodów na istnienie Boga -
- ex motu
- ex ratione causae efficientis
- ex posibiliti et necessario
- ex gradibus perfectionis
- ex gubernatione rerum
chodzę od pół godziny i sobie to w kółko powtarzam
Pytanie mam do was ja:
Czy powyższy post smoga jest:
a) równie nudny, co moje posty o przygodach na Politechnice
b) moich postów nic nie przebije i ten w porównaniu do nich jest wręcz emocjonujący
c) ten post jest nudniejszy od moich przygód na PGPo namyśle usunąłem odpowiedź "c", bo nudniejszy to ten post nie jest napewno.
A tak poza quiz'em.. chyba napiszę jakiś rozdział Isog'a, żeby fanów nie zawieść, bo napewno przez ten tydzień nic nie napiszę... najpierw 2 dni zakuwania algebry liniowej, a potem 3 dni zakuwania chemii fizycznej na piątek... sesja letnia jest niefpytna... ale chyba wam to mówiłem już z milion razy.
Sie troszku najebale m i nawe w glowie mi nie jest aby czytac wsze posty za co wasz serdecznie przepraszam czymkolwiek jest serdeczne przeprazanie ale w usimie chciale sie opdzilicz wami tym iz dzisiejsza moja kapa jest happy, zaczy sie ciesze sie dzisiejsza moja kapa i zytm ze jestem lekko spity.
Wiem bylo to rownie ciekawe jak mecz GKS paczyna - Sokół sośnica w TVP regionalnej ale hcialem sie pochwalic chyba ja ;/
Ty to masz fajne posty jak się nawalisz... prawie tak fajne, jak posty trzeźwego Dark M'a...