taaaa.... dla mnie też SZ yło pierwszym 4um i w sumie nadal nie rozumiem na jakiej podstawie mnie ARD mianował modem te dwa lata temu, czy kiedy tam się tu pojawiłem. No ale trudno
A kontynuując elokwentny wątek, muszę stwierdzić, że tu wszyscy macie dałna jak ja pierd*le (no offence oczywiście :F) No ale ameryki tym stweirdzeniem nie odkryłem (za to, jak zawsze zapewniał mnie Zell, odkryłem przynajmniej australię)
Bo to raczej mało fajnie czytać kilkanaście stronn bzdur, absurdów (i innych słów, których powinienem teraz użyć, ale ich nie pamiętam)
I oczywiście trochę spóźnione (bo czytanie TO czasochłonne jest) życzenia urodzinowe doa Glenna i naszej nowej koleżanki, zwanej Kasią, czy Garfieldem (chociaż co ma jedno do drugiego nie mam bladego pojęcia)
Ogólnie to strasznie fajna sorawa, bo Mravy ma 5 stopień warna. Ciekawe kto się bawił dzisiaj w złego moda. Heh.... ciekawe, czy Mravy sam się zbanuje za te warny
I na miłość boską, weźcie przystopujcie, bo mnie szlag trafia na myśl, że jutro będę musiał wertować kolejne 20 stron TO.....
amen