Autor Wątek: Twój zawód  (Przeczytany 6136 razy)

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Twój zawód
« dnia: Lipca 15, 2004, 05:34:44 pm »
No więc ... kiedy stworzymy klan (co będzie jak wybudujemy nową chate)
trzebaby dobrze się ustawić ... zeby nie bylo że wszyscy będą kućrude albo robić meble ... tak więc ... zgłaszamy się na zawody ....

wybierajcie takie żeby się nie powtarzały ... jeśli martwicie się o kase to nie ma problemu .. nie musicie kasy robić ... ważne żeby klan był samowystarczalny ... skupiał jak najwięcej różnych ludzi

SHADOW-XIII: drwal (lumberjack) i stolarz (carpenter) .. [w tym momencie już oba na 100%]

ps. pamiętajcie że jest limit 700 punktów na skille .... co starczy na 7 skilli (lub mniej jeśli zamierzacie podnieść do 120%, co jest trudne bardzo) ... a jeszcze skille do walki, itede
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 06:43:36 pm wysłana przez SHADOW-XIII »
Don't mess with the best !

Offline Xellard

• Knight
Twój zawód
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 15, 2004, 05:42:33 pm »
Heti: Kowal ( blacksmithy ), górnik ( mining ), majsterkowicz ( tinkering ) oraz mage z powołania
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 06:12:25 pm wysłana przez Marvell »

MarvelliX

• Gość
Twój zawód
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 15, 2004, 06:06:05 pm »
Ja (Marvellix): rybak (fisher), ossswajacz (animal tamer), krawiec (teiloring) oraz rodzony włamywacz i złodziej
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 06:12:49 pm wysłana przez Marvell »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Twój zawód
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 15, 2004, 09:23:11 pm »
to ja napisze do jakich skilli daze:
1. magery 120
2. evaluation INT 120
3. meditation 120
4. necromacer 120
5. spirit speak 120
6. fishery 100
tak wiec jesli wypali to bede poteznym magiem/nekromanta z zamilowaniem do ryb :D  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Twój zawód
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 15, 2004, 09:43:04 pm »
proponowalbym zeby Zell Dincht i Marv porozumieli sie co do ryb .. nie trzeba nam 2óch rybaków !!!!!

(aha ps... rybak powinien mieć jeszcze cooking na 100% i jakieś 10-20% camping by rozpalać ognisko) !  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Twój zawód
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 15, 2004, 09:48:18 pm »
wiec kto by sie przydal zamiast fishera?

[edit]
moge byc skryba. przyda sie?
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 09:57:16 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Twój zawód
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 15, 2004, 10:14:21 pm »
mozesz byc kim chcesz. ..np. mozesz narazie robic lumberjack tylko i drewno dawac mnie (to kase zbijemy ...)

na http://uo.stratics.com masz po prawej na dole dział Professions
 ... tam są ogólne zwody ... popatrz i moze cos Ci przypadnie do gustu ... moze Thief :)

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Twój zawód
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 15, 2004, 10:25:59 pm »
niee to bede skryba i bede ludziom czary pisal i bede kasiore "czepal" :D:D

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Twój zawód
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 15, 2004, 10:43:04 pm »
ok .. bedąc skrybą musisz być bardzo dobrym magiem i dostać czary wszystkie zeby móc je przepisywać .. ale ok ..l. z tego co dziś widzialem za czary z 8 kręgu (ostatni chyba) jest 8k

Offline Red13Shini

• Adventurer
  • *
    • http://
Twój zawód
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 15, 2004, 11:09:03 pm »
Hej no kurcze ja ... mi zostalo 7 % i mam gre (instalke) na dysku dolacze do was niedlugo ..... musicie mnie doradzic jakie sa profesjie i co mi radzicie wybrac ... ja nieobczajony i wogle ( stronki po angolu i wogle :/ ) jutro powinnem juz gra ... pozdrawiam RED :P

:D:D:D:D

Offline Xellard

• Knight
Twój zawód
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 15, 2004, 11:13:01 pm »
Proponuje abyś był alchemikiem bo marv z tego zawodu zrezygnował i teraz go potrzebujemy, możesz być również kartografem bo ktoś musi nam mapy odczytać  ;) . Ale na początku proponuje robić deski dla Schadowa  :P
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 11:15:36 pm wysłana przez heti »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Twój zawód
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 15, 2004, 11:52:35 pm »
bedąc skrybą musisz być bardzo dobrym magiem
heh no wlasnie do tego daze :D czarow jeszcze nie mam wszystkich ale troche mam (z 8 kregu niestety nie mam ani 1 ale z 7 mam pare) i z nekro tez mam pare. costam zawsze na poczatek :D tak wiec poki nie osiagne 700 w skillach bede ciachal drzewa i pisal czary (w ilosci drzewa>czary) a pozniej same czary

[EDIT]
jesli potrzebujeciie alchema to red13 moze nim byc ;) red jak sie sciagnie to wal na gg cos ci pomoge wybrac ;)
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 11:54:49 pm wysłana przez Zell Dincht »

MarvelliX

• Gość
Twój zawód
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 16, 2004, 04:02:48 pm »
Tylko mi sssie RED nie nazwij :P bo po pierwsze jest już taki gracz a po drugie źle sssie będziesz kojazył ;) jesli chodzi o alchemie to wszystkie poczebne środki mam do oddania :lol:  

Offline Red13Shini

• Adventurer
  • *
    • http://
Twój zawód
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 16, 2004, 08:42:54 pm »
sciagnolem gre .... moege byc alchemikiem ale pierw sprobuje ja uruchomic :P

juz se pogralem RAZOR mi niechodzi jakiego dll'u wymaga :/ a z tego drugiego programu nieumiem :/ sciagam ten plik z microsoftu moze pomoze .....
« Ostatnia zmiana: Lipca 16, 2004, 09:04:33 pm wysłana przez Red13Shini »
:D:D:D:D

Offline Saladin

• Soldier
    • http://www.naszklasa3e.friko.pl
Twój zawód
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 21, 2004, 02:45:13 pm »
Zgłaszam swoją kandydature jako robiacz łuków(bowcraft), strzelec(Archery) i Taktyk(tactics). Tak więc jestem łucznikiem-rzemieślnikiem.

Offline Typoon

• Adventurer
  • *
  • Welcome to Team Evil!
    • Smocza Klinga
Odp: Twój zawód
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2007, 10:28:06 pm »
U mnie przodują 3 postaci:
-Lynx, człowiek skrytobójca, (hiding, stealth, anatomy, tactics, poisoning, healing, fencing)
-Drakhan Kyl-Barr , człowiek wojownik (mace fighting, anatomy, tactics, parrying, focus, healing)
-Ailo, człowiek, krawiec-stolarz (lumberjacking, carpentry, tailoring)
Sacrificing minions : is there any problem it CAN'T solve?