Autor Wątek: Let's Help Each Other!  (Przeczytany 59972 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #100 dnia: Grudnia 03, 2004, 11:32:06 pm »
Obecnie gram w Star Ocean:Till the end of Time i szczerze polecam wszystkim gre (tym którzy mają oczywiście możliwość zagrania w nią) fabuła bardzo ciekawa, muzyka boska (chociaż czasami niepasuje do sytuacij) a walki to mistrzostwo świata, jedynie grafika zostawia wiele do życzenia...Moja Ocena to 8,5/10
ehhh zagrało bym w którą kolwiek część jakbym miał czas ale w 3 to najbardziej bym pograł^^

Mam na kompie zainstalowaną gre co się True Crime nazywa... awet fajne, gangsterka, pościgi, czajenie się, strzelanka ze zwolnieniem akcji jak w Max Payne -kocham bullet time.. można pograć ale monotonia zabija tę gre... podobno jest Snoop Dog do odblokowania ale pewnie mi się nie będzie chciało go odblokować.... grammniej więcej 2 godziny w tygodniu w tę gre :rolleyes:  nienawidze graćna PC :/ jakbym miał pada to pewnie bym dłużej pograł....

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline FaLa

• Knight
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #101 dnia: Grudnia 04, 2004, 12:20:03 pm »

Mam na kompie zainstalowaną gre co się True Crime nazywa... awet fajne, gangsterka, pościgi, czajenie się, strzelanka ze zwolnieniem akcji jak w Max Payne -kocham bullet time.. można pograć ale monotonia zabija tę gre... podobno jest Snoop Dog do odblokowania ale pewnie mi się nie będzie chciało go odblokować.... grammniej więcej 2 godziny w tygodniu w tę gre :rolleyes:  nienawidze graćna PC :/ jakbym miał pada to pewnie bym dłużej pograł....
dobra gra, switna muza wykonawcy typy static -x , prototype, kilswich engage,store sour, dry kill logic normalnie poezja az chce sie jezdzic  :P niezle combosy moze nie jest to teken ale co tam, niezle bryki, sporo bonusow ale... troche za bardzo przypomina gta   ;) ale ogolnie gra na 4  :lol:  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #102 dnia: Grudnia 04, 2004, 04:09:33 pm »
Final Fantasy Tactics. Chyba nie musze o tej grze nic mowic poza tym ze jest swietna :)

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #103 dnia: Grudnia 04, 2004, 10:55:25 pm »
True Crima wypaśna gierka też w nią pykam od czasu do czasu szkoda tylko że jest taka krótka  <_<  W tym momencie gram w Bouncer stara gierka ale jak dlamnie wpożądku ;)  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #104 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:51:56 pm »
A ja wymęczyłem tryb story w Tony Hawk Underground 2 i teraz ćwicze Arcade/classic :D i jest wypasik - zreszta jak ktoś grał w ktorąś część tonego hołka to nie trzeba mu polecac :D

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 05, 2004, 12:00:59 am »
ja gralem....THPS to liiiipa niemilosierna. Wybaczie maly OT ale ja musielm :D
(lol ale teraz bedzie jazda)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #106 dnia: Grudnia 05, 2004, 12:04:36 am »
O_o że cie rodzice spaćkali to wiedzialem juz wczesniej, ale teraz to sie solidnie zastanawiam co oni ci robili jak byles mlodszy? :P :P
ja rozumiem nie lubic ktoregos ff-a czy cc ale tonego? O_o niepojmuje :P

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 05, 2004, 12:16:05 am »
No wkońcu to stronka i forum o RPG i wcale niemusi lubieć Tonego <_<  ....co nieznaczy że ja nielubie ;) Grałem w Tonego 4 na Pieca 3 tygodnie temu i nawet mnie wciągnoł.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 05, 2004, 12:32:06 am »
A ja wymęczyłem tryb story w Tony Hawk Underground 2 i teraz ćwicze Arcade/classic :D i jest wypasik - zreszta jak ktoś grał w ktorąś część tonego hołka to nie trzeba mu polecac :D
tak tak, Sergiej sobie pyka w jakieś inne gierki więc mu się nie dziw... Tony Hawk to świetna gra, i jedna zmoich ulubionych, dziwie się że w granie a gadanie nie ma o niej topicu bo to cudo poprostu, uwielbiam ją mimo że w wersje next genowe nie grałem... a na PC nie mam zamiaru grać  w Tonego w odkryłem wszystko oprócz gapów... chyba na 3 planszach nie miałem wszystkich gapów... zajmowałem się ich trzaskaniem baaardzo długo ale w 3 czy 4 planszach poprostu znaleźć nie mogłem... polecam seire Tony Hawks nie tylko skateom (jakkolwiek się top isze) ale każdemu kto poprostu lubi grać... ofkoz na padzie, b na klawiarce to nie to samo...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 05, 2004, 05:31:03 pm »
sam jeżdżę na desce a w tonego grać nie lubię, dwójka była super .. a potem wszystko marne jak nieszczęście, w thug 2 pograłem z godzinę i ju więcej nie mogłem blehh..  :prr:

natomiast polecam wszystkim pro evolution soccer 4, ( dwa dni ściągania obrazu dvd, ale sie opłaciło ) żadna tam fifa ani this is football, tylko pes !! nie będę nic pisał, bo w gruncie rzeczy to bardzo podobny do trójki + niewielkie modyifkacje. Więc jeśli masz grać w piłkę, to niech to będzie pes 4 !  ;)

ps. zelda na n64 wymiata  
bla

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #110 dnia: Grudnia 05, 2004, 06:09:55 pm »
mi sie PES 3 i 4 sciagaja ale ten drugi powoli bardzo :/
ale za to sciagnal mi sie CC......najlepsza gejma  eva mejd....tu tutu tututtu  tu <nuci sobie nutke z i intra>

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #111 dnia: Grudnia 08, 2004, 09:35:52 pm »
dzisiaj mi przyszlo prince of persia 2: warrior within (i oprocz tego jeszcze pare fajnych gierek ale oczywiscie zaczalem od pop). a wiec umieszczam plyte na tacke i spoconymi rekami nerwowo dociskam niebieski przycisk na czarnulce i... oniemialem z wrazenia... intro - po prostu cudo az szczena opada... po intrze odrazu zostajemy wciagnieci w sam srodek toczacej sie bitwy... grafa jest po prostu piekna. nie dosc ze wykonanie przeciwnikow i samego ksiecia jest idealne to otoczenie tez jest maxymalnie dopieszczone (wiekszosc rzeczy da sie rozwalac) a we wspomnianej bitwie widac ze to bitwa!!! strzaly caly czas lataja, plomienie szaleja wszedzie, przeciwnicy walcza z naszymi, wibrator w padzie telepie sie jak szalony od wybuchow i kolysania statku... a temu wszystkiemu towarzyszy muza... ach muza.... jest to polaczenie rocka i takiego arabskiego klimatu... w sands of time w sumie tylko jeden kawalek byl taki maxymalnie dopieszczony a reszta "tylko" bardzo dobra to tutaj juz od poczatku witaja nas zajebiste rockowo arabskie rytmy.... muzyka to bezwzglednie jeden z wiekszych plusow gry. fabula - poki co gralem krotko ale zaczyna sie zajebiscie... niczego nie bede zdradzal to trzeba zobaczyc samemu... ciosy, komba itp - jesli porownac sands of time i warrior within to sot wyglada jak jakas platformowka a ww jak jakas bijatyka... ciosow jest tyle ze na poczatku wogole ciezko sie polapac ale pozniej wprowadza to olbrzymia swobode... next - trudnosc. musze powiedziec ze w ww jest zdecydowanie trudniej, w sot w sumie tylko jedna walka sprawila mi klopot (ale za to jaka... przeszlem ja cos kolo 10 raza) a tutaj to jest hardkor praktycznie 2 minuty od rozpoczecia spotykamy juz 1 bossa... gierka jest dopieszczona na maxa i klimat i grafa (i fabula pewnie tez ale jeszcze za malo gralem) rzadza!!! polecam wszystkim ktorzy grali w sands of time.

SERIA PRINCE OF PERSIA RZADZI!!!!!!!
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2004, 10:21:25 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 09, 2004, 09:32:44 pm »
Football Manager 2005:
Baza danych - mamy wybor mala, normalna, duza ogromna i do tego mozemy jeszce sobie wybrac w jakich krajach zawodnicych maja byc wszyscy. Jelsi damy ogromna baze i wsyztskie kraje t na ciagniecje gry przy normalnej szybkosci jakies 2k ramu powinno wystarczyc :P
dziwkei/muzyka - brak
grafika - podobna do cm4 ale ladniejsza sk0orka :DDo tego mmay w profilach dostepne zdjecia wiekszosci znanych zawodnikow :D i herby wieskzosci znanych klubow :D

mecze - komentarze jak w cm4 ale rozszerzone i boisko pdoobne ale tez bardziej rozbudowane. I wreszcie jest gra z pierwszje pilki !!!
taktyka - identyczne ustawianie jak w cm4 tylko chuyba pare dodatkowcuh opcji

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 10, 2004, 12:00:24 pm »
Mnie ostatnio do gustu przypadł Spellforce:ZakonŚwitu. Naprawdę świetnie mi się w to gra. Dawno nie grałem w porządnego RTSa. Od czasów Starcrafta i Warcrafta. No może jeszcze Tiberian Suna i Total Aninhalation. Jeśli ktoś lubi rts-y niech łyka.  
Kame Hame Ha

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #114 dnia: Grudnia 10, 2004, 02:10:10 pm »
(spellforce to takze rpg - przyp. red.)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 09, 2005, 02:33:37 pm »
o zesz maj fakin gad.... do wszystkich posiadaczy ps2 ktorzy lubia tolkiena: MUSICIE MIEC LOTR: THIRD AGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest to wreszcie gierka ktora nie bazuje na filmie/ksiazce i po raz 20 gramy to samo ale tym razem nie gramy aragornem, gandalfem i druzyna... minus? ABSOLUTNIE NIE!!! dostajemy pod skrzydla 4 (narazie do tylu doszlem nie wiem ile bedzie) calkiem nowe postacie ktorych losy ciagle przeplataja sie z nasza druzyna... fabula z tego co narazie gralem jest nawet niezla. system wzorujacy sie na finalach wyszedl swietnie!!! chyba wzorowali sie na systemie ffx. postacie mozna zmieniac w trakcie walki nie tracac kolejki, po prawej stronie pokazuje sie kto jak po kolei tury bedzie wykonywal, umiejetnosci jest ogrom... muza jest wyjeta z filmu a wiadomo jaka w filmie byla - swietna. grafika jest piekna szczegolnie podoba mi sie moria ktora ma wygladac tak jak wyglada - mrocznie i posepnie... wstawki - wyjete sa z filmu, chociaz gdyby byly nagrane specjalnie do gry (pomarzyc mozna) to by bylo extra... wstawki przez to ze sa wyjete z filmu troche na sile nie zawsze scisle trzymaja sie tego, co maja przekazywac... to chyba jedyna wada jaka znalazlem w tym tytule... ale i tak sa niezle zeby nie bylo ze mi sie wogole nie podobaja :F ocena: 9+/10 POLECAM!!!!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 09, 2005, 04:24:51 pm »
dzisiaj mi przyszlo prince of persia 2: warrior within (i oprocz tego jeszcze pare fajnych gierek ale oczywiscie zaczalem od pop
LOTR: THIRD AGE
no mi tez przyszla paczka akurat z tymi gierkami <plus paroma innymi> jakis czas temu <z tym ze z tej paczki grałem jedynie w KH harkorowo i troche w Pop2, Lotr:TA zostaje na ferie :P >
i mam kłeszczyna - czy tylko ja jestem taka kaleczną małpka z parkinsonem czy poziom w PoP2 NAPRAWDE jest MOCNO przegiety? <jestem przydrugiej walce z kruczym gostkiem> jeszcze na dodatek plytka "sie porysowała"<thanks to 5letnia siostra lubiaca "sprzatac mi plyty >_< >i po kazdej smierci trzeba czekac tak z 5 minut na napis "gejm ołwer" >_< <no chyba ze to jest norma ale cos mi sie nie wydaje :P >
i jeszcze pytanie odnoście KH - czy którys bober ma może taki fajny dupsik jak "checkliste" przejscia KH na 100% ? bo sobie to postawilem za cel honoru :P <kiedys gdzies ktos dawal takie czeklisty do FF7 i czegos jeszcze chyba CC >

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 09, 2005, 05:40:01 pm »
poziom jest przegiety, ale tylko przy bossach przez kilka/kilkanascie walk (tyle zajmuje samodzielne opracowanie techniki i dojscie w niej do perfekcji :F) a dokladnie z jakim bossem masz problem?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2005, 05:40:35 pm wysłana przez Zell Dincht »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 09, 2005, 05:43:31 pm »
nie z bossem, walki sa łatwe chodzi o to ze sie co chwile zdżebuje przy skokach, wspinaniu itepe :F
to jest ten moment co sie z nim chwile walczy on leci wyzej my sie za nim wspinamy bijemy on znowu leci wyzej i tak pare razy no i wlasnie walka to luz ale ze wspinaczką gorzej  <tak wiem ze to praktycznie poczatek gry  >

« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2005, 05:55:56 pm wysłana przez White_wizard »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #119 dnia: Marca 09, 2005, 07:49:30 pm »
ehhh...podpowiedzcie mi....SC2 czy T4?