Autor Wątek: H-Games  (Przeczytany 12937 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
H-Games
« dnia: Lipca 03, 2004, 05:47:36 pm »
Cóż jako wielki zwolennik tych gier szczególnie pokroju Season of the Sakura... Zapytuje sie forumowiczów z jakimi tytułami mieli styczność i które im najbardziej podopasowały, w moim przypadku bedzie to season of the Sakura, Tokimeki Check-in (wypas klimat :D ), Kana Little Sister(sob,sob najlepszy hentai w jakiego grałem ;( ), Crescendo, Heart De Roomate (nieźle się uśmiałem :D )... Złe wrażenie zrobił na mnie Tsuki Possesion (Sado Maso Someone ??), Sensei 2(Rysunek można o kant Du*y potłuc), Water Closet (No Comment <żyga>), Virgin Roster...

Brakuje jeszcze 9 anglojęzycznych :D
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2005, 12:45:45 am wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline sebi296

• Adventurer
  • *
    • http://
H-Games
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2004, 05:52:50 pm »
ja grałem w dwa pokery hentai,sisters story, i wszystkie mi się podobały
kupię gre front mision 2

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
H-Games
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2004, 05:57:09 pm »
Z supernovej mozna aktualnie sciągnąć ripa Gibo, cóż gierka jest taka sobie średniacka nie lubie dostawać kontroli nad takim suczymsynem ;)

Z muła mam full ofkoz :D
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2005, 12:46:07 am wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Dark M

• General
H-Games
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 03, 2004, 06:08:03 pm »
JA grałem w Blod Roar 3 na GC i tam było sporo dodatków hentai, a w gry hentaiowe niegrałem :F

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
H-Games
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 03, 2004, 06:09:54 pm »
Pewnie z eMule ale hentai to z tego żaden :D Ripa możesz z Kazy ściągnąć...

Edit
Nie pisz postów które nic nie wnoszą bo Ci modzi głowę urwią a w najlepszym przypadku posta skasują ;)
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2004, 06:19:01 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 03, 2004, 07:05:24 pm »
Hentai... :D . Jak ja to lubie :D .
http://www.amichami.prv.pl/ na tej stronce znajdziecie pare ciekawych gierek.

Offline sebi296

• Adventurer
  • *
H-Games
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 03, 2004, 07:26:48 pm »
mi ta stronka niechce wogule  wejść
kupię gre front mision 2

Offline Shirley

• Adventurer
  • *
H-Games
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 04, 2004, 01:49:25 am »
Hej
Ten topic był przez jakiś czas zablokowany, ale postanowiliśmy go otworzyć. Nie wolno jednak podawać linków do żadnych stron z henati (gry, obrazki itp.) czy umieszczać takowych obrazków, bo temat zostanie usunięty.
Miłej rozmowy ;)

Pozdrawiam
Don't worry be happy :)

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 04, 2004, 09:20:35 am »
sebi mi wchodzi normalnie. Niewiem czemu tobie nie.

BTW:że nie można umieszczeać obraków to sie zgadzam, ale czemu nie można podawać linków ?!?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
H-Games
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 04, 2004, 01:13:23 pm »
heh..... wiedziałem, że taki temat w końcu powstanie.... to było nieuniknione (prawda De6v6il6? ;) ) No ale skoro temat już jest to trzebby było się wypowiedzieć. Osobiście grałem tylko wq gry w języku angielskim. Nie lubie grać w coś czego nie rozumiem. Kilka ciekawych tytułów przewinęło się przez moije łapki..... Pogreywałem sobie kiedyś w Season of Sakura, Paradise Hights 1 & 2, True Love, Time Stripper, Fatal Relations...... i jeszcze pewnie wiele innych o bliżej nieokreślonych tytuach..... (włącznie z wszelkoiego pokroju karciankami, a nawet "papier, nożyczjki i kamień" ;) )
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Shirley

• Adventurer
  • *
H-Games
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 04, 2004, 01:59:04 pm »

BTW:że nie można umieszczeać obraków to sie zgadzam, ale czemu nie można podawać linków ?!?
Hmmm, łagodnie i ładnie ujmując - ponieważ hentai zawiera treści moralnie nieobojętne. Nie powinniśmy więc na tej stronce i na tym forum takowych ani propagować ani polecać.
Don't worry be happy :)

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 04, 2004, 02:18:03 pm »
No dobra. Wygrałaś. Żadnych zdjęć, linkow do stron itp.

A najlepsze gierki tego typu to Paradise Hights (obie części) i May Club. Nawet fajne jest Fatal Relations.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
H-Games
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 04, 2004, 02:24:50 pm »
tyle tylko, że w Fatal Relations w po jakimś czasie nie ma fabuły. Po prostu chodzisz od pokoju do pokoju i..... eee.... wszyscy wiemy co robisz ;)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 04, 2004, 02:28:32 pm »
Nom i te zakończenie jest takie sobie.
A co do chodzenia od pokoju do pokoju i robienie ekhm... różnych ciekawych żeczy to tak jest prawie w każdej grze tego typu.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
H-Games
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 04, 2004, 02:35:50 pm »
no możliwe.... ale w większości przypadków w międzyczasie było troche fabuły.... różnie to bywało, ale zawsze troche fabuły było. A w Fatal Relations zakończenie było głupie. Ale przynajmnie gościu miał ciekawy tryb życia. Obchodził wszystkie pokoiki, szedł spać, a następnego dnia to samo. W gruncie rxzeczy najlepszą fabułę w grach Hentai ma moim zndaniem Nocturnal Ilusions.....  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
H-Games
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 04, 2004, 02:36:49 pm »
no i to jest jedyny dzial mangi ktory jako tako mnie interesuje hehehe a tak na serio to co sciagalem jakas gierke to sie albo uruchomic nie chciala, albo cos sie [cenzura] i zrezygnowalem....moze z tego amichami beda dzialac :D

Zell nie klnij :D
« Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2004, 04:21:14 am wysłana przez ARD »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 04, 2004, 02:41:28 pm »
W gruncie rxzeczy najlepszą fabułę w grach Hentai ma moim zndaniem Nocturnal Ilusions.....
A mi ta gierka coś vhodzi nie chciała :( . Błędy mmi wyskakiwały i nie mogłem jej otworzyć ;( .

Offline sebi296

• Adventurer
  • *
H-Games
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 04, 2004, 04:14:45 pm »
ja miałem tom grę po japońsku i co pewien czas wyskakiwało na czerwono ostrzeżenie ale było po japońsku i go nierozumiałem.ale grać szło :w00t:  
kupię gre front mision 2

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
H-Games
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 04, 2004, 09:03:51 pm »
W gruncie rxzeczy najlepszą fabułę w grach Hentai ma moim zndaniem Nocturnal Ilusions.....
Herezje głosisz, widzę że wszyscy grali jedynie w gierki dostępne na stronach i o małych rozmiarach :( nikt więc nie zna dobrodziejstw gier Pokroju Kanna Little sister :( (520 mb ale warto, jeżeli ktoś zainteresowany to odsyłam do wiadomego P2P) (Jupi odblokowali Mój temat !! Dzięki Wodzu ;) )
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2005, 12:48:18 am wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline little

• Wanderer
H-Games
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 04, 2004, 09:23:12 pm »
Hohoho. Nieźle. Bede musiał w tą gierke zagrać. Prześlesz mi kiedyś ( bo na  eZmulaczu to mam taki transfer, że sie nigdy nie ściągnie), ale jeszcze nie teraz. Pierw zrobie formata kompa.