No więc sprawa jest taka: Jak wiadomo tyranosowi wcieło kase z WH (i to nie 100 czy 200k tylko 700k), chłopak się troche podłamał ale nic straconego i zaczął zbierać od nowa. Gdy liczb siegnęła 800k przy Connection Lost stracił te 800k, czyli razem 1,5 miliona. Kto z was by się naiwk%#ił? Więc teraz apeluje do ludzi z klanu: Kto może dać jakąś sumke dla tyranosa (nie pożyczyć, tylko poprostu mu dać). Gdybyśmy się zrzucili to jakaś konkretna kaska by była. Co wy na to? I pomyślcie czy ktoś by wam pomógł gdybyści byli w podobnej sytuacji?
P.S. Niemówie ile kasy kto ma dać, mówe tylko żeby się jakoś złożyć po tyle ile kto może dać.
P.S.S. Z tymi CLami to prawda, mnie wcieło HC crystal i Bargon crystal bo odrazu po wciągnięciu ich z WH miałem CLa. Więc czasem uważajcie (bo taki stracony trans boli do końca świata i o jeden dzień dłużej:]).
P.S.S.S. Z kaską zgłaszać się do mnie online. Potem oficjalnie napiszemy na forum kto ile mógł dać tyranosowi i będzie ok.
Pozdrufka 4 @LL SquareZonePTClan
----->EDIT<-----
HetiPL - wysupłał 20k (co dla gracza z niższym lvlem jest cholernie trudne).
P.S. niemam zamiaru się tutaj usprawiedliwiać ale, dziś straciłem 900k, jak odbije sobie strate to dam coś Tyrowi:]