Autor Wątek: Manga dla dzieci  (Przeczytany 11270 razy)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 06, 2004, 09:15:52 pm »
no kolejne duuuużo nowych pokemonów do łapania + nowy świat i wogóle super ;)  dla mnie nalepsze części serii

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 06, 2004, 09:21:38 pm »
dla mnie narazie gry pokemon mogą być, ale ile można? ile jeszcze będzie tych pokemonów? 500? 700? a może 1000? no dajmy sppokój.  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline FaLa

• Knight
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 07, 2004, 01:00:25 pm »
bedzie sie ciagnelo do poki dzieciaki beda je kupowac :P
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 07, 2004, 01:36:16 pm »
Ale wiecie, co za dużo to niezdrowo - ostatnim czasem przesadzają z tymi pokemonami... tyle że jest druga strona medalu - gierki z pokemonami w Japonii świetnie się sprzedają i produkowane są głównie na rynek japoński - do nas trafiają przy okazji... i co zrobić...grać w Metaboty. im dłużej w tą gierkę gram tym bardziej mi się podoba - TA GRA MA KLIMAT I PORĄBANĄ FABUŁĘ A TO LUBIĘ RoboRobo RoboRobo grrr
Kame Hame Ha

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 07, 2004, 03:00:57 pm »
Sapphir i ruby są praktycznie takie same. Tle że w Ruby klan magma (czy jakoś tak) jest przyjacielem a sppphir ten drugi.
Te 2 części na gba sąnajlepsze. A tak pozatym to przeszedłem wszystkie części na gbc igba. Tera zaczynam przechodzić Medaboty :devil: .

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 07, 2004, 03:12:58 pm »
no zawsze rownolegle wersje sie prawie niczym nie roznia  

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 07, 2004, 03:19:16 pm »
Nom. Tak samo jak silver i gold. Ale mi jakośto nie przeszkadza. Mnie te gierki rajcują :devil:  :D .

Zna ktośjeszce jakieśgierki podobne do pokemonów i medabotsów ??
« Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2004, 04:07:22 pm wysłana przez little »

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 07, 2004, 04:37:51 pm »
Heh.................... Nie ma cie człowieku cały weekend i patrz jak im sie poglądy poodmieniały ;) . Widze że dobry pomysł miałam :lol: . Co do gierek to braciszek(_dc_)  ma w domu tego pełno. Jak w wakacje będe w domu to nadrobie zaległości :D . Z tego co pamiętam to są u nas Medaboty (x2), pełno pokemonów, jakieś Yu Gi Oh, coś z DB, Slayers itp, itd........ więcej grzechów nie pamiętam :P .

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 07, 2004, 07:38:00 pm »
Heh.................... Nie ma cie człowieku cały weekend i patrz jak im sie poglądy poodmieniały ;) . Widze że dobry pomysł miałam :lol: . Co do gierek to braciszek(_dc_)  ma w domu tego pełno. Jak w wakacje będe w domu to nadrobie zaległości :D . Z tego co pamiętam to są u nas Medaboty (x2), pełno pokemonów, jakieś Yu Gi Oh, coś z DB, Slayers itp, itd........ więcej grzechów nie pamiętam :P .
Co do anime nikomu sie poglądy nie zmieniały (nikt ich nie lubi), ale za to gierki wszyscy :D .

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 07, 2004, 07:41:15 pm »
gierki Yugioh są strasznie jałowe i nudne.... każda to praktycznie to samo..... no ale co zrobić. Co do pokemonów, to jest jeszcze taka gierka na gbc Pokemon Diamond... ale nie nawiązuje do niczego... a każdy stwór ma swoją komórkę ;)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 13, 2004, 12:45:46 pm »
Ja w Pokemonowate gierki gralem na GameBoy czarnobialym jeszcze :shu:  i bylo bardzo fajne;] tylko ze karta wypozyczalem z wypozyczalni bo swojego nie mialem...ale dlogo mi sie wypozyczac nie chcialo doszedlem gdzies do jakiegos momentu i pozniej nadzeszly wakacje a w wakacje to sie wydawalo kase na pifffo i na wypozyczanie cartow do N64.. i wlasnie na N64 wypozyczalem sobie PokemonStadium.. wypasna gierka! Szczegolnie opcja w ktorej mozna bylo grac w kilku graczy w multi playwr;] o ile sie niemyle bylo 9 minigierek ktore byly mega-mega wypasne szczegolie  z 3ma kumplami! Wczworke gra w tep okemonowe minigierki byla po prsotu MEGA MIODNA!! :!:  :w00t:  ach gdzie te czasy jak sie z kumplami we czterech na jedenj kosoli pykalo ;( <Gipsi załkał  puscił kilka łez poczym pobiegl przytulic sie do uszytego przez jego mame zoltego stworka na ktorym wyryta jest nazwa "Pikaczu" ;( ....>
« Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2004, 12:47:37 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 15, 2004, 10:35:40 am »
Ja tam lubie jednego pokemona: Psyducka :lol:  

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 15, 2004, 06:10:07 pm »
A mi sie podobał ten żółw wodny. Tylko że nie pamiętam jak sie nazywa.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 15, 2004, 11:10:10 pm »
Mi się najbardziej Blaziken podoba (o choina zaraz z nas będą POKEFANY :ph34r: )...OK skończmy już o pokach gadać...PLIZ :shaun:

Little, szukałeś gierek podobnych do pokemonów ?
Jest takie cuś o nazwie Demikids i są tego 2 wersje. Tam żeby złapać potworka trzeba z nim negocjować :w00t:
Gry Yogioh ? Wogóle nie kapuję o co tam chodzi :blink:  
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 16, 2004, 02:02:36 pm »
Bede musiał sobie to ściągnąć, bo niedługo medabotsy wszystki przejde i nie bede miał w co grać :D .
A co to są gry Yogioh to teżnie wiem. W-w móżesz nam to wytłumaczyć ??

Offline Dark M

• General
    • http://
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 16, 2004, 03:27:19 pm »
Yugioh to bardzo fajne karcianki :P szczegulnie fajna jest Yu-Gi-Oh Worldwide Edition na GBA... można grać i grać tylko tża to najpierw opanować. ale jak już sie uda to naprawde fajnie sie gra szczegulnie na lekcji matematyki.

a zasada je3st taka że karta potwora ma takie statystyki jak atak i Defens , i w zależności w jakiej pozycji ustawisz karte z takiej statystyki będzie kożystać, pionowo atk. poziomo def., no i używając ataku(wykonać można tylko w pozycji pionowej :P) karta która ma więcej
atak (lub def. jeśli pżeciwnik ma postawe def). ginie a ty tracisz punkty życia(w zależności jaka była różnica twojego ataku i ataku(lub def. w zalezności od postawy)pżeciwnika). żeby położyć lepszego potwora musisz ściągnąć jednego wcześniej wystawionego (lub zależy to odilości gwiazdek na karcie potworów + gwiazdki pżydzielone na ruch suma tych gwiazdek musi być taka sama lub większa niż ta na karcie silniejszego potwora którego hcemy podstawić), ale głównym celem jest tu dobur pułapek i kart uzytkowych.

btw:... tak wiem że nikt tego niezrozumiał

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline little

• Wanderer
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 16, 2004, 04:48:01 pm »
Z karcianek to ja tylko w MTG i LOTR grałem.

BTW: faktycznie nie zrozumiałem  :D .

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 16, 2004, 05:03:29 pm »
Ja tam karcianek w ogóle ni kapuje <_< , "kto gra w karty, ten ma łep obdarty".

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 16, 2004, 08:22:09 pm »
- po pierwsze:
Jest takie cuś o nazwie Demikids i są tego 2 wersje
A ja w to grałem i nawet to przeszedłem. Najlepsze było to, że nie można było potworom leveli pakować, a żęby jakiś dostał level trzeba było go najpierw nakarmić innym. Toż to kanibalizm ;) Albo fajnie było jak się przywracało zombie do życia...
 - po drugie Karcianki Yugioh są faktycznie fajne, ale troche trudno się połapać, ale jak zrozumie się zasady, to gra się fajnie. A tak na marginesie, to ile jkest kart yugioh... mi się wydaje, że ponad 800.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Manga dla dzieci
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 18, 2004, 01:23:26 pm »
Yugioh jest grą ciekawą, ale jak dla mnie za proste. Wolę większe wyzwanie jakim jest Dragon Ball Colectible Card Game - tam jest o wiele wyższy poziom trudności. A w Medabotach doszedłem do ostatniego bossa... i koniec - nie mogę go rozwalić. Gra jak się okazuje ma czasem za ostry poziom trudności - ale ja się nie poddam !!!!!
Kame Hame Ha