Autor Wątek: Dziewczyny w M&A  (Przeczytany 17475 razy)

Offline little

• Wanderer
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 01, 2004, 08:01:15 pm »
Oj Lilim jest świetan...I do tego jak całuje :D . Oj chciałbym mieć taką Lilim :lol: .

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #41 dnia: Października 03, 2004, 05:54:15 pm »
Asuza Fuyutsuki - Nauczycielka z Mangi GTO (Great Teacher Onizuka), prześliczna buzia, cudowna fryzura, miły charakter... ech coś idealnego dla mnie :wub: Kocham takie kobiety żadna z niej super laska tylko poprostu ładna kobieta, no i te krótkie włosy... uwielbiam to :shaun:  :)  Jak narazie to jedna z piękniejszych postaci mangowych jakie widziałem :)
« Ostatnia zmiana: Października 03, 2004, 05:55:55 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:50:27 pm »
moje ulubienice:
Asuka-bezczelna,mała bitch...ale czasami jest po prostu cudowna
Rei-cicha,ale ślicznie narysowana....od artów z nią czasami oczu oderwać nie mogę
Guu-ten uśmiech ,ten styl...
Mitsune-Kitsune...uwielbiam patrzeć jek gdzieś schlana lerzy...i te jej lisi zmrużone oczka...poza tym jest nie tylko ładna,ale i sprytna
Satsuki z X'a-inteligentna i ładna...tylko czasami mi jej żal [poza tym świetnie wygląda w czarnym,obcisłym kombinezonie]
Utena-tylko za strój,bo anime nie widziałam [ale stroje mi się na serio podobają]

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 14, 2005, 05:50:17 pm »
ja tam się przyznaję, bo i tak nie ma czego ukrywać... jestem na zabój zakochana w pani major...

meh...

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #44 dnia: Września 28, 2005, 06:26:00 pm »
ostatnio moją ulubienicą jest Riza Hawkeye z FMA...jak oglądałam,to jakoś nie bardzo mi podchodziła,ale z kadym artem coraz bardziej mi się podoba. NIejest taką przesłodzoną panienką jak większość kobiet w mangach i anime. Ma charakterek i jest całkiem silna..poza tym jej akcja z Royem w deszczu była cudowna [w mandze była jeszcze lepsza XD ].

No poza nią jeszcze Integral  jest super. Zimna,bezlitosna i ładna...przy niej taka np. Victora wysiada.

Offline little

• Wanderer
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #45 dnia: Września 30, 2005, 02:33:43 pm »
U mnie dochodzi jeszcz Kaoru z Kenshina i Fuyutsuki z GTO.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #46 dnia: Września 30, 2005, 02:42:50 pm »
Fuyutsuki jes bardzo nie w moim typie...za słodka. Już lepsza jest Urumi [ chyba tak było tej z różnokolorowymi oczami]...co do Kaoru,to jest ładna...nawet bardzo jak na standardy Nobuhiro Watsukiego,który bardziej specjlizuje sę  malowaniu facetów [i to często brzydkich :F]. Ta druga...chyba Megumi jej było zupełnie mi się nie podobała.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 29, 2005, 10:38:33 pm »
Asuza Fuyutsuki - Nauczycielka z Mangi GTO (Great Teacher Onizuka), prześliczna buzia, cudowna fryzura, miły charakter... ech coś idealnego dla mnie wub.gif Kocham takie kobiety żadna z niej super laska tylko poprostu ładna kobieta, no i te krótkie włosy... uwielbiam to shaun.gif smile.gif Jak narazie to jedna z piękniejszych postaci mangowych jakie widziałem
Niom. Fuyutsuki była bardzo słodka i fajna. Co do wyglądu- cóz, autorowi mangi zdecydowanie ładniej wychodziły krótkowłose dziewczyny/kobiety niz długowłose. Ja z GTO najbardziej lubie zadziorną Kanzaki Urumi (koleś w anime świetnie to wykrzykuje:D KANZAKI URUMIEEE! dlatego uwielbiam japońskich seiyuu) wygląda fatalnie w tych włosach, ale za to ma głos tak boski ze wymiękam gdykolwiek ją słysze (Mitsuishi Kotono). Ja tam wolałem Fuyutsuki niz tą pielęgniarkę :)

Mitsune-Kitsune...uwielbiam patrzeć jek gdzieś schlana lerzy...i te jej lisi zmrużone oczka...poza tym jest nie tylko ładna,ale i sprytna
Ja uwielbiam wszystkie panie z Love Hiny, oprócz Koali. Ta mnie wnerwiała. A reszta jest doskonała- mała, słodka i troskliwa Shinobu (mój typ #1), wojownicza i wstydliwa Motoko (typ #2) no i reszta tam juz mniejsza z nimi. Ale te dwie są najlepsze:)

Utena-tylko za strój,bo anime nie widziałam [ale stroje mi się na serio podobają]
No nie dziwie się :) Utena akurat była taką panią w przebraniu. Ksiąze w spódnicy. Ale anime takie sobie generalnie.
uż lepsza jest Urumi [ chyba tak było tej z różnokolorowymi oczami]
Nooo! O tym właśnie pisze. A monochromia to jest coś swietnego:D Tylko coś francuski miała słabo opanowany (przynajmniej na moje ucho:))
co do Kaoru,to jest ładna
Ble. Mangi nie widziałem, ale w anime ona była taka jakaś nie bardzo. A wlaśnie wolałem Megumi, która miała cięty jęzor i choć gabarytami była bardzo męska (przy Kenshinie nie trudno o to) to jakoś tak ją olali. W ogóle śmieszy mnie jak to wszystko jest fajnie, Megumi kocha się w Kenshinie (wszyscy się w nim kochali) ale nie robi jej róznicy, ze jest z tamtym Sanosuke i wszyscy są szczęśliwi. Gdzie jest drama, ja się pytam?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 29, 2005, 10:45:23 pm »
Shinobu- nie lubię tego typu dziewczyn...taka...słodka.

Motoko-ładna...bardzo ładna i bardzo w  moim typie. Nie chodzi mi tu ani o wstydliwość,a ni wojowniczość,ale o wygląd

Megumi- nie...w mandze była zdecydowanie kiepska. Poza tym ten jęzor w mandze też był jakoś tak kiepsko "pokazany". Kaoru była zdecydowaniebardziej wojownicza [nie chodzi mi tu nawet o samo kendo]..szczególnie jako chodziło o gnojka :P

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 29, 2005, 11:43:34 pm »
:) Moze i jest słodka, ale zdecydowanie, zachowuje się najbardziej dojrzale ze wszystkich bohaterek. Gdzieś wyczytałem ze to idealna kandydatka na zone, czy coś takiego. fajna jest i basta:)

Motoko-ładna...bardzo ładna i bardzo w moim typie. Nie chodzi mi tu ani o wstydliwość,a ni wojowniczość,ale o wygląd
Ano. Tyle, ze praktycznie wszystkie bohaterki KAŻDEJ mangi pana akamatsu wyglądają tak samo i jedyną róznicą są włosy. A u Motoko jak juz wspomniałem najbardziej lubie te chwile, kiedy się rumieni :D słabnie i zawsze jest jakaś chryja:)

Megumi- nie...w mandze była zdecydowanie kiepska. Poza tym ten jęzor w mandze też był jakoś tak kiepsko "pokazany". Kaoru była zdecydowaniebardziej wojownicza [nie chodzi mi tu nawet o samo kendo]..szczególnie jako chodziło o gnojka :P
Ano nie czytałem mangi. A Kaoru to taki żeński odpowiednik tego smarkacza (Yahiko bodajże). W ogóle, serial mnie dobijał, powielał schemat z DragonBalla. O, przypomniało mi się, fajna była jeszcze ta ukochana tego złego hitokiri, co ciągle chodził zabandazowany. Ta kurtyzana wyzszych sfer- fajna była i oddała zycie za swojego.. pana?
No i fajna była jeszcze ta panna w OAV-ce, ale w OAV-ce wszystko było fajne. Nie to co w serialu.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 07, 2006, 01:19:03 pm »
:) Moze i jest słodka, ale zdecydowanie, zachowuje się najbardziej dojrzale ze wszystkich bohaterek. Gdzieś wyczytałem ze to idealna kandydatka na zone, czy coś takiego. fajna jest i basta:)

Ja gdzieś tam dawno temu przeczytałem, że podobno Shinobu to ulubiona bohaterka japońskiej publiczności jeśli idzie o Love Hina. Ja po przeczytaniu 11 tomu Love Hiny na listę wpisał bym kolejną śliczną dziewczynę z tej mangi - Kanako Urashima. Ona to dopiero ma charakterek :P  
Kame Hame Ha

Offline I)RAGON

• Soldier
    • http://
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 07, 2006, 07:08:43 pm »
A pamiętacie może Mare z Dragon Balla Z , dziewczyne Krilana.
Jeśli coś jest źle staraj sie aby gorzej nie było niż jest

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 07, 2006, 07:37:10 pm »
Chyba córkę..... bo Kuririn to się hajtnął z C18 z tego co pamiętam, a w DBZ dziewczyny się trzymały z dala od kurdupla... ale mogę się oczywiście mylić, bo DB oglądałem daaaaawno temu...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 07, 2006, 07:45:22 pm »
nom w mandze nie miał dziewczyny, od razu była c18. ale w anime w serii o garlic jr. Kuririn/Krilan jak kto woli faktycznie miał dziewczynę, która nazywała się tak samo jak póżniej córka Kuririna... ale czy była ładna/// eeee... to jużC18 była o niebo lepsza. ale najładniejsze panie autorstwa Akiry Toriamy nie  goszczą w mandze i anime, ale w grach  - choćby w Chorno Tigger....  
Kame Hame Ha

Offline Vins3nt

• Soldier
    • Ciekawe linki z mangami
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 07, 2006, 10:24:32 pm »
Mnie się podoba cheeza z Wolfs Rain...No i Rose z Full Metal Alchemist tesh jest cute^^;
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2006, 10:26:00 pm wysłana przez Vins3nt »

Offline I)RAGON

• Soldier
    • http://
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 07, 2006, 11:10:15 pm »
Tantalus nie żadną córke tylko to była chwilowa dziewczyna krilana ale zerwał z nią bo nie była dla niego zresztą mu wszyscy to mówili  w 3 odcinkach wystąpiła a c 18 to żona ale w późniejszych odcinkach.
Jeśli coś jest źle staraj sie aby gorzej nie było niż jest

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 08, 2006, 12:14:08 am »
ale czy była ładna/// eeee... to jużC18 była o niebo lepsza.
No raczej bylazniej przyslowiowa "fajnadupa",duze piersi etc. podobnatroche do Bulmy...askoro mowao Bulmie to zawsze mnie podniecała ;/ Na serio cholernie mi się podoba.

Mnie się podoba cheeza z Wolfs Rain...
Jalubialem jakspiewala,ale przede wszystkim uwielbialem jej okrzyk jak janp. Darcia zlapal i dusil.

ale najładniejsze panie autorstwa Akiry Toriamy nie goszczą w mandze i anime, ale w grach - choćby w Chorno Tigger....
Ja wlasnie nie bardzo widze roznice... wszedzie widze cos ala Bulma, Son Goku, Trunks etc.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Vins3nt

• Soldier
    • Ciekawe linki z mangami
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 08, 2006, 01:06:30 am »
.....Tak...śpiew miała cudowny....

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 10, 2006, 06:39:17 pm »
Mi się Cheza nie podobała. Takie wątlutkie to i wogle bez charakteru :/ Już fajniejsza była Blue w ludzkiej formie.

Od Toriamy najbardziej mi się podoba C18. Co do Bulmy to jest u mnie na drugim. Ładnie wyglądała tylko jako młodsza.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Dziewczyny w M&A
« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 10, 2006, 07:27:26 pm »
Co do Bulmy to jest u mnie na drugim. Ładnie wyglądała tylko jako młodsza.
Bulma... fajnie wyglądała faktycznie jak była młodsza, ale też w sadze Frizzera, gdy poleciała na Namek, i w trakcie Cell Games. inne fryzury za bardzo ją postarzały. w sumie jak przeglądam mangę, to Chi Chi podczas 23 Tenkaichi Budokai też wygląda bardzo ładnie - potem gdzieś straciłą ten urok....
Kame Hame Ha