Autor Wątek: P2P  (Przeczytany 9698 razy)

Offline Grzybek

• Berserker
P2P
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 11, 2005, 02:11:53 pm »
qwa nie zauwazylem Torrenta a tak bym na niego zaglosowal :/  

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
P2P
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 11, 2005, 02:23:42 pm »
DC++

Offline Grzybek

• Berserker
P2P
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 11, 2005, 02:38:18 pm »
hmmm DC++ hmmm ja twierdze ze DC++ jest gow*em :P ale jak chcecie ja tak twierdze kazdy ma swoje zdanie

masz swoje zdanie ale mógłbyś je jeszce uargumentować i powiedzieć dlaczego jest gów*em... bo jakie masz zdanie to już zauważyliśmy w 2 poprzednich postach widząć że napisałeś że najlepszy jest emule, a później pisząc że Torrent... -Gipsi-
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2005, 02:45:49 pm wysłana przez Gipsi »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
P2P
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 11, 2005, 03:40:36 pm »
Prosze bardzo moja argumentacja... trzeba mieć isdn i huba z własnego miasta do tego najlepiej jakby gość blisko mieszkał... częste wyłączenia usera od którego się ściaga dlatego eMule ma przewage...
]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
P2P
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 11, 2005, 03:43:27 pm »
BitTorrenty zarządzają, za raz po nich osły i muły....

Offline Grzybek

• Berserker
P2P
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 11, 2005, 03:43:43 pm »
DC++ jest gowne dlatego ze nie rozumiem tego programu jakis kijowy jest dla mnie a co do tego emule bo nie zauwazylem torenta do dalem emule a jak pozniej zuwazylem to bym na torenta zaglosowal :/  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
P2P
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 11, 2005, 03:46:55 pm »
hmm dzikie miśki z was, byście mieli sieć osiedlową na ~500 osób to byście docenili DC ;]

Offline Grzybek

• Berserker
P2P
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 11, 2005, 03:48:56 pm »
tyle osob masz w sieci blokowej ja mam ponad 400 osob :P  

Offline Uchiha Shin

• Soldier
    • http://dhost.info/narutozone/
P2P
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 11, 2005, 04:48:11 pm »
Torrent, a dokladniej BitComet badz ciekawie sie zapowiadajacy eXeem  ;)  
When a person wants to protect something or somebody precious to him... He can be truly strong.

Actually posting as Spitfire

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
P2P
« Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 11, 2005, 05:23:08 pm »
głos na eMule...miałam jeszcze  tylko kazze,ale nie byłam zadowolona. Wszystko ściągało się dłużej, zwalniało kompa,a potem wogle się rozwaliło

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
P2P
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 11, 2005, 05:23:20 pm »
sorry bardzo mam cabel modem i wali mnie czy ktoś jest ściane odemnie czy na drugim końcu świata :> zawsze będe miał max 32 kb :P
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
P2P
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 11, 2005, 05:25:02 pm »
dc++ jest kijowy? przyklad z wczoraj: szukam sobie na torrentach takiego jednego koncertu i jakos mi sie udalo znalezc... tyle ze sciaganiem bylo raczej bardziej gorzej niz lepiej... 2 seedow i sciagalo mi sie 1-2 kb/s (w porywach 5-6 kb/s)... wchodze na dc++, po niecalej minucie szukania juz mi leci 65 kb/s czyli max na moim laczu... hujowe to dc++ no nie?  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
P2P
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 11, 2005, 06:16:14 pm »
1 miałeś szczęście... 2 trza było poszukać innego torrenta... 3 albo spróbowawać na eMulu, większość userów niestety nie ma łącz żeby puścić z taką prędkością powiedzmy mają 2 sloty i na te dwa sloty tak jak u mnie 32 kb... 16 kb na głowe ?? to śmieszne jest... na torentach ludzi widze co śmigają bo 200kb a u mnie leci zawsze 32, eMuł to inna historia ale jeżeli ma się dobrze skonfigurowanego to jest szansa że szybko pójdzie...
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
P2P
« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 11, 2005, 06:21:33 pm »
ad 1.
to ja musze byc rzeczywiscie szczesciarz bo zawsze znajduje szybko na dc++ co chce... wystarczy tylko znac dobre huby z kilkoma tysiacami uzytkownikow
ad 2.
szukalem inneych ale na nich ten koncert byl w wersji dvd i mial kolo 4 gb... a ten co sciagam 700 mb
ad 3.
wystarczy sie dobrze rozejrzec trzeba szukac naprawde czegos baaardzo rzadkiego zeby nie znalezc na dc++ tak zeby mi szlo te 65 kb/s. a na emulu to mi zawsze miesiac startowalo a potem kolejny miesiac osiagalo jakas predkosc i dopiero mozna bylo mowic o sciaganiu...
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2005, 06:22:03 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
P2P
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 11, 2005, 06:22:46 pm »
to masz dziwnego muła :/ ja ściągnąłem przez muła 7gb w tydzień... ale każdy używa tego co lubi :/
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
P2P
« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 11, 2005, 06:28:58 pm »
7gb w tydzien pewnie tez bym mogl zrobic tylko tu podalem na przykladzie jakiegos rzadkiego pliku. te popularniejsze jak filmy, gry czy muza to mi lecialy na maxa
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2005, 06:29:22 pm wysłana przez Zell Dincht »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
P2P
« Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 11, 2005, 06:31:07 pm »
ja mówie o mało popularnych plikach powiedzmy 10 userów ma ten plik i 2 w całości... ściągałem Fastlane całą serie :P XD
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2005, 06:31:21 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
    • http://
P2P
« Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 12, 2005, 07:35:07 am »
Torent jest tylko w tym lepszy ze on troche jest szybszy.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
P2P
« Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 14, 2005, 04:54:54 pm »
jestem poważnie wkurzona-ktoś mi wykasował eMule!

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
    • http://
P2P
« Odpowiedź #39 dnia: Maja 06, 2005, 06:47:56 pm »
heh To sobie ściągnij z internetu i nie bedzziesz już zła tylko dobra. :D