Autor Wątek: Targi gier - newsy i zapowiedzi  (Przeczytany 9829 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Targi gier - newsy i zapowiedzi
« dnia: Maja 12, 2004, 09:30:44 pm »
Jak tam wrazenia po E3 mi sie podoba PSP ale najbardziej mnie zajaralo i zabilo zapowiedz nowej Zeldy.... jaaaaaaaaaaa :devil:  :devil:  :devil:
To miala byc gra na starym silniku czyli cellshaded atu prosze calkiem nowy engine pieknie na to czekalemm arghhhhh ja chce Game cuba ...  ide zalapac swiezego powietrza bo nie umie oddyhac

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Dark M

• General
    • http://
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 12, 2004, 09:40:02 pm »
Mnie się tylko nowy Spżęt spodobał, PSP(NDS też ale dużo mniej)... jest najlepsze na świecie.. co do gier to nic mnie nie wzruszyło(nielicząc gier na PSP)... kila nowych skrenosów z DMC3 było też ładnie.. ale to żadne zaskoczenie...  

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 12, 2004, 10:00:20 pm »
Do kiedy trwa E3?
Co mi się spodobało?:
PSP PSP PSP PSP PSP PSP PSP PSP :D:D:D:D:D
więcej info o DMC3
zapowiedź THUG 2
screeny z GTA:San Andreas - BĘDĄ ROWERY  :lol:  :lol:  :w00t:  :lol:
nowa Zelda, ale w sumie i tak nie mam i nie będe mieć "gacka" więc mnie to rypka :P
Na co jeszcze czekam?
że nintendo ujawni jakieś info o NDS które zmiażdży PSP :P:P:P:P
więcej info o FFXII
date premiery i ew. więcej info (choć już jest sporo) o STALKERze
może pisną coś o kolejnej części Lok  :devil:
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2004, 10:01:13 pm wysłana przez Morchol »

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 12, 2004, 10:05:19 pm »
Zastanawiam się teraz czy PSP będzie naprawdę tak silne jak zapowiadano. Jeśli tak to chyba zmiażdzy rynek. Toż to PS 2 schowane w gameboya :P.
Ja już powoli odkładam kasę, wydaje mi się, że znowu powrócę z hukiem do światka gier (akurat w czasie moich matur :D).

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 12, 2004, 10:15:54 pm »
nie zapowiadają... skoro mają już filmiki z gier... i zaczynają powoli kampanję.. to już za puźno żeby się wycofać.. nigdy nie było zmian w specyfikacji po ujawnienu takiej ilości materjału. Więc można być spokojnym... widziałeś wogule filmik... z linku który ci dałem? (screeny nie wyrażą tego)

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 15, 2004, 07:03:18 pm »
Heya przez to ze mam malo czasu nie moge zbytnio poszperac po sieci za wiadomosciami z E3 ... czy niemglibyscie mi zapodac jakiegos linka ze screenami o nowyh gierkah... bo ja jak narazie kozystalem tylko ze strony nintendo oficjalnej i tylko wiem o nowosciah na Ninny... wiem jestem cieciem i nie umie nic znalezc ale bylbym wdzieczny jakbyscie zapodali :shaun:

wracajac do tematu to jeszcze resident 4 baaardzo mnie podjaral... wreszcie seria znow stanie w hwale :devil:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 15, 2004, 08:21:13 pm »
Google   tam wpisz E3(spacja)"+"(spacja)nazwa firmy która cię interesuje(lub inny wyraz)
To jest jedyny dobry sposób.
lub www.e3expo.com
www.gamershell.com
www.ign.com
« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2004, 08:42:52 pm wysłana przez Dark M »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 22, 2004, 03:55:10 pm »
Mnie tam na E3 interesowały w tym roku dwie rzeczy i obie na stoisku Blizzarda - StarcraftGHOST i World Of Warcraft. Wrażenia pozytywne, i teraż zostało mi tylko czekanie za premiery - nie moę się doczekać ryku zabijanych hydrali w Stara. Ehhh czas... dlaczego to tak długo trwa.  
« Ostatnia zmiana: Maja 22, 2004, 04:01:54 pm wysłana przez _dark_cloud_ »
Kame Hame Ha

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 14, 2004, 05:20:18 pm »
Na E3 strasznie/cholernie/mega zajebiście podobał mi się filmik z MGS'a 3-ciego :o  Ta gra zabija.... dla mnie to jest całkiem inna gra i pokazuje jak się robi kontynuacje... nowe ruchy, nowy bohater, nowe realia, nowa "kraina"... ta gra posiada mega klimat i wygląda jak film... film wysokiej klasy zaznaczam sprawdzcie sobie filmiki naprawde super... biedne jest tylko porównanie z GTA :shu: ... ale to było rok temu na E3 z tego roku filmik był najlepszy ale wszystkie są super... niesamowita jest walka Snaka z jakąś kobieciną i do tego świetna gatka o roli żołnierza... to jest to co kochałem w MGS piękna fabuła i próba przesłania czegoś do masowego odbiorcy... ech łezka w oku się kręci ;(
Sprawdzcie koniecznie trailery MetalGearSolid3:SnakeEater

http://www.konamijpn.com/products/mgs3/english/index.html

To wygląda jak film w najlepszym wydaniu...

Oprócz tego świetny jest RPG:Paper Mario2... bez kitu naprawde super, nie żartuje... grafika jest miażdżąca ta gra wygląda piknie :)

http://www.nintendo.com/gameminiav?gameid=...ea-d8299816f8c4
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2004, 05:21:58 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 14, 2004, 07:05:37 pm »
hmm... ja sie zastanawiam tak nad wiedzminem, tak go chwala strasznie, a jednak obrazki z gry mnie nie przekonaly... ale mam nadzieje ze bedzie nastepca neverwinter'a i zeby byl chociaz tak samo dobry
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2004, 07:06:13 pm wysłana przez RadicaL.EdwarD »
bla

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 19, 2005, 09:31:51 am »
o faq... na E3 teraz jest niezła akcja... jak ktoś trochę się tym interesował to wie że nintendo "dało ciała" (znaczy się dla mnie nie do końca bo przecież nic nie obiecywali że będzie Revo...), ale teraz jest taka akcja że podobno robili taką kampanie reklamową... zresztą przeczytajcie sami, troche się z tąd można dowiedzieć...
http://www.swiatnintendo.pl/index.php?p=newsy&id=1216

to troche taka kampania jak były plty z ożywieniem Aeris ;]

jeśli to prawda to na pewno będzie ciekawie...

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 19, 2005, 08:05:11 pm »
ech.... według mnie ta informacja to jeden wielki bullshit.... Przecież nikt w normalnych warumnkach nie mgłby wypuścić takiej informacji w sieci... To by się mjało z celem... z\resztą jeśli już miałaby wyjść nowa konsola, to przede wszystkim mielibyśmy mega wypaśną kampanie reklamową.... no i konsola na pewno nie nazywałaby się "Revolution" .....  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Kristofer

• Adventurer
  • *
  • Death Note owner ;]
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 19, 2005, 09:38:03 pm »
mi się bardzo PSP podoba tylko jest jeden mankament ) - karty memory stick. Mają one od 512mb do 2 gb, ta pierwsza kosztuje ok 350 złociszy..( wyczytałem to w jakimś czasopiśmie..Cd-action bodajże.Zresztą itak nie będe mieć forsy żeby to kupić
:P
« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2005, 09:39:08 pm wysłana przez Kristofer »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 16, 2006, 09:26:12 am »
jakos sie nieorientuje w nazwach ale trwają/trwały teraz jakieś targi coto na nich nowe info o ps3 sie pojawiło.. no ale nie samymi next-genami człowiek zyje =p filmik z the spore - nowej gry twórcy simsów ;] http://video.google.com/videoplay?docid=83...0559198&q=spore ja jestem na tak... niebede spoilerował filmiku bo zabawe z oglądania serio mozna popsuc ;] niby polgodziny ogladania, ale warto ;] mam tylko nadziej ze na jakas konsole wyjdzie bo predzej bede miec nextgena niż kompa który to udźwignie ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 16, 2006, 11:52:14 am »
a to by nie moglo podejsc pod to?

http://squarezone.pl/forum/index.php?showtopic=793

Bo tak mi sie wydaje ze pasuje ale kij wi...

a ta gra ofkoz oryginalna, ale mi by sie w to za chiny nie chcialo grac raczej.

damn... wiedzialem o tym topicu ale go znalezc niemoglem =p no ale juz posklejane ;]
« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2006, 12:20:18 pm wysłana przez Morchol »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Odp: Targi gier - newsy i zapowiedzi
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 14, 2008, 09:19:37 pm »
ahahahahha Microsoft to zart :D "MS will unveil a new experience that will change the industry" Bez zartow chlopaki... Podrobami Eye toya, Buzza, Sing Stara, Mii'sow chcecie zmienic przemysl? Co za paly... zero oryginalnosci. Myslalem ze microsoft mnie czyms zaskoczy ale to tylko kseroboye :]

Najlepsze bylo jak mowil kolo o swietnych tytulach jakie zagoszcza na X360 -zadnego exclusiva, a gdy powiedzial o swietnych exlusivach zmierzajacych na Xa zapodal info tylko o dodatku do GTAIV.

Jednak FFXIII to strasznie mocny punkt dla MS.

No nic, wyjdzie na to ze chyba na tegorocznym E3 to Sony pokaze najwiecej.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 14, 2008, 09:25:31 pm »
ahahahahha Microsoft to zart :D "MS will unveil a new experience that will change the industry" Bez zartow chlopaki... Podrobami Eye toya, Buzza, Sing Stara, Mii'sow chcecie zmienic przemysl? Co za paly... zero oryginalnosci. Myslalem ze microsoft mnie czyms zaskoczy ale to tylko kseroboye :]

Najlepsze bylo jak mowil kolo o swietnych tytulach jakie zagoszcza na X360 -zadnego exclusiva, a gdy powiedzial o swietnych exlusivach zmierzajacych na Xa zapodal info tylko o dodatku do GTAIV.

Jednak FFXIII to strasznie mocny punkt dla MS.

No nic, wyjdzie na to ze chyba na tegorocznym E3 to Sony pokaze najwiecej.
Najlepsza w tym wszystkim była cisza kiedy ogłaszali nowe tytuły i Yoichi Wada gadający po angielsku.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 15, 2008, 07:07:11 am »
Na ostatnie cztery E3, Microsoft tylko w 2006-tym wypadl dobrze, majac w zanadrzu Gearsy, Dead Rising, Lost Planet, Halo, Alana Wake'a, Too Human i Mass Effect. W tym roku jednak chyba jeszcze gorzej niz w poprzednim. Alana jak nie bylo, tak nie ma. Dead Rising 2 dalej nie zapowiedziane. Trailer Gearsów spoko, ale zaden z niego szoker. Braklo pozadnego exa, bo Molyneux ze swoim Fable 2 to moze byc przystawka co najwyzej, a jak bedzie wygladal GoW2 to juz wszyscy wiedza. Szkoda mi troche Micro, bo skupiaja sie na ogol tylko na kilku nadchodzacych miesiacach, przez co sa na targach przynudnawi i malo spektakularni. A takie Sony to wpadnie przejazdem, pokaze render gry, ktora wyjdzie za 4 lata albo i wcale, podpisza to jako exclusive narobi szumu i ludzie mowia, ze byli zajebisci ;]

Tak czy siak - Microsoft marniutko, czekam na Sony i Ninny.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 15, 2008, 10:51:18 am »
Zawiodłem się widząc, że RE5 to tylko taki poprawiony RE4 w Afryce. System, animacje postaci i odgłosy są kompletnie niezmienione, koleś z piłą wygląda zupełnie jak Dr.Salvador z tym, że jest czarny, jedno co jest fajne to Co-op.
Gears of War 2 - najbardziej brązowa gra świata.
Fallout 3 - Oblivion with guns.
Banjo Kazooie N&B - Rare ładnie pokazuje bolącą pupcię. Najpierw rozpieprzony N64 na obrazku nowego BK, teraz oryginalny Banjo Kazooie na XBLA.
Fable 2 - lol, Molyneux (grałem w pierwszą część i była nudna w ch*j)
Potem była napinka jak to Microsoft jest zajebisty i chwilę później jeszcze zajebistszy casualfest pokazali. Praktycznie wszystko...ekhem...pożyczone... - Singstar, Eye Toy, Buzz, Mii-crosoft Avatars, później z "niepożyczonych" - wypożyczalnia filmów, b-grade movie maker i tona innych zabaweczek. Martwa cisza przy ogłoszeniu Guitar Hero nowego i tego, że będzie tam Metallica były cudowne. Lista utworów w Rock Band 2 też była...imponująca...Geometry Wars nowy wygląda nawet fajnie, ale przez tą ilość particle'ów prawie nic nie widać.

tl;dr - CASUAAAAAAAAAAAAAAAAAAALS !!!
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 15, 2008, 07:16:52 pm »
Japierd*le jaki zart! Ja myslalem ze konferencja microsoftu to byl zart... Ale nintendo mialo jeszcze 5 razy gorsza. To jest najwiekzy zart jaki widzialem na E3.