Autor Wątek: Hellsing  (Przeczytany 17604 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Hellsing
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 07, 2004, 11:24:21 am »
ale ja lubie wytezac wyobraznie. no wiec moze byc ciekwie.......ale i tak musze przeczytac i ogladnac

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Hellsing
« Odpowiedź #41 dnia: Lipca 07, 2004, 11:46:02 am »
A ja już mam za sobą całego Hellsinga anime (13 odcinków zajebistego anime) zgadnijcie, które odcinki najbardziej mi się podobały? Hehehe dust to dust AMEN!
Kame Hame Ha

Offline little

• Wanderer
Hellsing
« Odpowiedź #42 dnia: Lipca 07, 2004, 02:01:02 pm »
Wszystkie odcinki są zarąbiste. A najbardziej podobały ci się zapewne odcinek 5 i 6.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Hellsing
« Odpowiedź #43 dnia: Lipca 07, 2004, 04:50:36 pm »
ale Hellsing ma chyba 12 a nie 13 odcinkow?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Hellsing
« Odpowiedź #44 dnia: Lipca 07, 2004, 05:01:34 pm »
No chyba jednak nie... jest ich 13 i do tego świetny trailer zapowiadający to anime... zatytułowany Hellsin Special.. szukać na P2P.. naprawdew siwetne :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Hellsing
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 07, 2004, 05:05:15 pm »
a w ktorym odcinku jest scena w ktroej Alucard strzela do goscia ktory biegnie z nozem w gebie.....bo naprawde ciekawie to wyglada :devil:

Offline little

• Wanderer
Hellsing
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 07, 2004, 07:07:41 pm »
Hmmm. Wogule nie kojaże tej akcji. Dawno nie oglądałem. Będe musial se again wszystkie po 2 razy obejżeć ;) .

BTW: Na 100% jest 13 docinków (szkoda, że tak mało).
« Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2004, 07:08:40 pm wysłana przez little »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Hellsing
« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 07, 2004, 07:34:17 pm »
Nie wiem w którym odcinku ale chyba chodzi o akcje z Andersenem... zresztą oglądnij wszystkie,przecież to sie łaczy w jedną całość... to nie są muminki żebyś miał co odcinek całkowicie inną fabułe :w00t:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Hellsing
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 07, 2004, 09:18:38 pm »
wiem ale narazie nie ma jak wszystkich ogladac ogladam urywek dziennie jak bedzie miejsce na dysku to posciagam

Offline little

• Wanderer
Hellsing
« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 07, 2004, 09:26:24 pm »
Jak chcesz to ci moge przesłać wszystkie odcinki przez tlena.
Jak by co to sie zgłoś ;) .

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Hellsing
« Odpowiedź #50 dnia: Lipca 11, 2004, 12:09:26 pm »
tak tak to przez was. wciagneliscie mnie w to. wlasnie obejrzalem swoje pierwsze anime :D:D:D i akurat wypadlo na hellsinga no bo wampiry to wampiry wiadomo :D ogladalem pierwszy odcinek co alucard rozwala ghoule i tego gostka i robi oficerke wampirem. wrazenia sa takie: myslalem ze bedzie znacznie gorzej a tymczasem to nawet zjadalne jest :o powiem wiecej - podobalo mi sie!!!! szczegolnie spodobala mi sie muza po prostu idealnie komponuje sie z tym co widzimy. alucard jest super i nie wiem czemu mi przypomina aurona no a auron i sephcio to najlepsze postacie z ff-ow :D juz sie nie moge doczekac na nastepne odcinki (czemu to sie tak dlugo sciaga :( )  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Red13Shini

• Adventurer
  • *
    • http://
Hellsing
« Odpowiedź #51 dnia: Lipca 12, 2004, 09:11:05 am »
tez mam calego Hellsinga :P a najfajniejsze odcinki to 6 "Dead ZONE" no i te ostatnie bo siem nawalali co chwile i bylo bardzo ciekawie i fajnie :D

Jeszcze fajny byl jak sie z Alexem w pociagu nawalal co Victoria musiala biec z lbem allucarda pod pacha ^^'
:D:D:D:D

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Hellsing
« Odpowiedź #52 dnia: Lipca 12, 2004, 02:23:02 pm »
Dead Zone dobry jest... Hellsing dobry jest... nie, źle to ująłem - Hellsin świetny jest.
 little - zgadłeś w połowie.. oprócz 5i6 dopisz 3 i 7 czyli te z Andersenem :P a co do małej ilości odcinków Hellsinga - słyszałem, że powstaje kolejnych 13 odcinków... mmmmiodzio
Kame Hame Ha

Offline little

• Wanderer
Hellsing
« Odpowiedź #53 dnia: Lipca 13, 2004, 03:19:14 pm »
JEżeli to prawdo to wypas. 13 kolejnych odcinków jednego z najlepszych (jak nie najleposzego) anime :devil: .
Miejmy nadzieje, że to prawda :devil: .

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Hellsing
« Odpowiedź #54 dnia: Lipca 13, 2004, 10:31:13 pm »
lol wlasnie ogladnalem dead zone. alucard wymiata!!!!!!!!!!! kazdy kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego jak tak dalej pojdzie to 13 bedzie nie do opisania :D z tego co dark cloud napisal to teraz bedzie odcinek z ksiedzulkiem hurra fajna jest scenka w intro z tego odcinka :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Hellsing
« Odpowiedź #55 dnia: Lipca 14, 2004, 09:05:45 am »
Little co z tymi odcinkami :/.......ja juz siem doczekac niemoge a sciagam ff7 wiec nie chce sciagac naraz z tym Hellsinga

Offline little

• Wanderer
Hellsing
« Odpowiedź #56 dnia: Lipca 14, 2004, 11:53:14 am »
Ściągniej sobie tlena to będe ci mógł wysłać bo na meila to troche za dużo zajmuje. Jak bedziesz miał tlena to sie zgoś do mnie na gg.

BTW:Jak jużjestem to i tak mam status "niewidoczny".
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2004, 11:55:30 am wysłana przez little »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Hellsing
« Odpowiedź #57 dnia: Września 19, 2004, 10:01:39 am »
A jedna sprawa... nie wiecie w ile jeszcze ma być tomów? Bo ja na razie wiem o sześciu...
___________EDIT____________
chyba nie wiecie.....szkoda. Obejrzłem całe anime (na reszcie, w spokoju i bez żadnych zacięć w animacji...) szczerze - nie rozumiem za bardzo o co chodzi p0ocząwszy od 9 odcinka aż do końca... kto do jasnej anielki kazał zniszczyć Hellsinga?!

Edit after 2 months...

Kurde, od czasu mego ostatniego posta cisza i spokój... czyżby wszyscy zapomnieli o Hellsingu?! Ja nie, a teraz dorwałem trzeci tomik - wojna zaczyna się na całego - dużo trupów, krwi, ale i tak najlepsze ujęcie jest na 132 stronie (chyba:) gdzy Alucard wychodzi z hoteliku, a na masztach ładnie zwisają zwłoki policjantów... autor anreszcie może się wyżyć. Crossfire też w podobnym klimacie. Ogólnie trzeci tom nastawiony jest na zwłoki. Sierżant Hartman wkroczył do akcji, i nie jest takim sztywniakiem jak w anime - zarąbisty koleś. (jak kto nie wie o kogo chodzi - lider najemników, którzy zastąpili wybitą przez braci Valentine starą gwardię Hellsinga)
« Ostatnia zmiana: Września 20, 2004, 03:26:37 pm wysłana przez Gipsi »
Kame Hame Ha

Offline DragoChan

• Soldier
    • http://
Hellsing
« Odpowiedź #58 dnia: Września 20, 2004, 02:00:59 pm »
Hellsing to naprawde zajebiste anime iwogóle. MAngi nie czytałem tylko przeglądałem i kreska jakoś nie bardzo mi się podobała (ale na emat gustów się nie dyskutuje :D) Obejrzałem całą serię dzięki Rad!cal 'owi THX my friend :D jestem mu za to bardzo wdzięczny. Hellsing jest cool i tyle :D :D :D A szczególnie akcje wiadrowe z krwią :D bardzo mi się podobało i dało wiele do myslenia.

Słyszałem że podobno mają nagrać następne 13 odcinków...
 nie wiecie coś wiecej na ten temat???  
[size=9]CLR YOUR MIND JUST B3 [/size]
"Serca, ktore potrafią kochać;
nieważne czy żywe, czy nie;
są łagodne i ciepłe.
Jeśli serce potrafi się tak rozgrzać;
jeśli to ciepło przynosi tyle szczęscia;
to wydaje mi się że kazdy powinien kogoś kochać.
Myślę że każdy powinien postarać się by ktoś, kogo kocha,
też się w nim zakochał.
Jeśli każdy kogoś pokocha i ten ktoś stanie się
dla niego kimś ważnym;
to wtedy nasz świat przepełni szczęscie"
Chobits "Serce pełne ciepła"
[/color]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Hellsing
« Odpowiedź #59 dnia: Września 20, 2004, 03:31:11 pm »
Dark:
Kurde, od czasu mego ostatniego posta cisza i spokój... czyżby wszyscy zapomnieli o Hellsingu?! Ja nie
Ja tey nie zapomnialem ale JPF juy chyba z 3 tygodnie temu wyday Hellsinga i jest on w ksiegarniach, ale mój kumpel jeszcze poczte nie dostal-_-'
..ja chce przeczytac wreszcie ten 3 tom!!!! ;(
DragoChan:
Słyszałem że podobno mają nagrać następne 13 odcinków...
nie wiecie coś wiecej na ten temat?
No wlasnie na razie tylko taka informacje jak ty podal Dark Cloud ale nic wiecej chyba nikt ie wie, moim zdaniem to jes tylko plotka i dopuki nic oficjalnego nie bedzie to niezbyt w to wierze...
« Ostatnia zmiana: Września 20, 2004, 03:31:47 pm wysłana przez Gipsi »