Autor Wątek: Ultima Online  (Przeczytany 30026 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ultima Online
« Odpowiedź #80 dnia: Lipca 15, 2004, 03:32:17 pm »
a mi sie zaczely robic takie lago ze niech to c**j strzeli

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ultima Online
« Odpowiedź #81 dnia: Lipca 15, 2004, 03:40:07 pm »
widze zaczynacie poznawać chleb powszedni UO na bezpłatnych shardach... :D
]

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #82 dnia: Lipca 15, 2004, 03:56:07 pm »
De6v6il6, naprawde nie wiem o co Ci chodzi ... mi calutenki dzien ani razu nie przeskoczy :)

no ... ale wchodzcie i rąbcie drzewa (i zamieniajcie to na deski) ... i dawajcie mi ... a w tydzien bedziemy mieli super chatke
Don't mess with the best !

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ultima Online
« Odpowiedź #83 dnia: Lipca 15, 2004, 05:24:47 pm »
a bedziemy w UO zakladac clan ???

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #84 dnia: Lipca 15, 2004, 05:35:56 pm »
jasne, że tak ... zamierzamy kupić kamień gildii do nowego domku ... więc im szybciej zbierzemy na domek tym szybciej klan bedzie

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ultima Online
« Odpowiedź #85 dnia: Lipca 15, 2004, 09:16:56 pm »
ja jestem wyszkolony bardziej w rybactwie wiec bede kupowal deski i znosil do schadowa (zreszta i tak rybak ma lepiej niz drwal - w tyle samo czasu zarobilem wiecej na rybach niz s&s na drewnie a mam mniejszego skilla :o wiec szkoda ze wszyscy rybakami nie zaczeli) aha jeszcze jedno. spotkalem pare razy niejakiego RaZiEla - to nie jestem ja
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
Ultima Online
« Odpowiedź #86 dnia: Lipca 15, 2004, 09:42:35 pm »
Pisssałem ci że znam RaZiElA  :P
A desssek nie kupuj bo te dessski idą do sssprzedaży i wyjdzie błędne koło ;)  

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #87 dnia: Lipca 15, 2004, 10:05:21 pm »
kupowac deski możesz za 2 za sztuke (najlepiej za 1 za sztuke)
ja wszystko przerabiam i po przerobieniu sprzedaje (srednio wychodze po przeróbce 4 za deske wiec oplaca sie) ale zdecydowanie samemu deski robić i dawać mi

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ultima Online
« Odpowiedź #88 dnia: Lipca 17, 2004, 08:50:56 am »
(zreszta i tak rybak ma lepiej niz drwal - w tyle samo czasu zarobilem wiecej na rybach niz s&s na drewnie a mam mniejszego skilla
Ty siem tak nie ciesz bo ja chodze do stolarza i robie z 800 desek krzesla i sprzedaje zeby cwiczyc carpenetry a za krzesla malo zarabiam :P

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ultima Online
« Odpowiedź #89 dnia: Lipca 17, 2004, 11:04:20 am »
teraz jak jestem drwalem to jednak duuuuzo wiecej zarabiam i duuuzo szybciej skill rosnie :o nie wiem jak wtedy to bylo
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
Ultima Online
« Odpowiedź #90 dnia: Lipca 17, 2004, 12:09:23 pm »
Ehhh ten tego tam zmieniam possstać :P bo ciężko mi sssie ssskile ćwiczy a tak ssse odrazu 2 na 50 włoze :grin:  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ultima Online
« Odpowiedź #91 dnia: Lipca 17, 2004, 06:27:22 pm »
lol czemu magery nie rosnie tak szybko jak lumberjacking? juz mam 98% :o drwale maja za dobrze!!!!

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #92 dnia: Lipca 17, 2004, 07:48:24 pm »
od dziś wzrost jest przystopowany troche na moongate ...
aha i proszę ... NIE RÓBCIE CARPENTRY !!! szkoda czasu .. ja mam 100% ... nie marnujcie desek na jakies krzesla badziewiaste ... naprawde ..dajce mnie i ja z tego zrobie naprawde niezły użytek ...(a pieniążki pójdądo wspólnej kasy na dom,guildie i inne)

(ps. statsy najwiecej rosną przy podnoszeniu skili tak ok 20% wiec wtedy najlepiej oplaca sie zablokowac niechciany skill i uzywac go tylko do podnoszenia statów, ja tak robie z musicanship)

ps2. wszystkie staty mam już na 646% :/ ale troche znich bedzie spadać  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ultima Online
« Odpowiedź #93 dnia: Lipca 17, 2004, 09:36:24 pm »
taa ja tez bym chcial juz dojsc do 700 ale obojetnie jakie skille bo wtedy jest taki trick ze niechciana umiejetnosc dajemy strzalke w dol a chciana w gore i nie tylko idzie normalnie ale to co poszlo w dol idzie do tej chcianej. pozniej od 0 tamto sie latwo szkoli wiec tak mozna bez konca

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #94 dnia: Lipca 17, 2004, 10:22:12 pm »
skile i statsy spadają tylko wtedy gdy masz limit i jakaś inna statystyka/skill rośnie ... tak wiec dopóki nei masz 700 to zaden nie urosnie

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ultima Online
« Odpowiedź #95 dnia: Lipca 18, 2004, 12:28:14 am »
taa wiem to samo mialem powiedziec ale zamieszalem :o

MarvelliX

• Gość
Ultima Online
« Odpowiedź #96 dnia: Lipca 20, 2004, 06:37:29 pm »
Ja sssie z wami żegnam :prr: ... gre już odinssstalowałem <_< powód ?? nie dość żę gra mnie ssstrasznie wkurzyła bo przez głupi błąd ssstyraciłem cały ssswój genialny sssprzęt to dotego moja possstać zablokowała sssie gdzieś w ściekach że nawet jako duch nie mogłem wyjść. A pozatym i tak już nie ssspotykałem żadnego z wasss <_< . Żegnam ;( ... może znajde sssobie inną grę :mellow:  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ultima Online
« Odpowiedź #97 dnia: Lipca 20, 2004, 06:54:05 pm »
szkooooooooooooooooooooooooooooooooda........ale coz....narx

Offline SHADOW-XIII

• Soldier
Ultima Online
« Odpowiedź #98 dnia: Lipca 20, 2004, 07:00:19 pm »
marv to ja czarno widze jakąkolwiek twoją grę jeśli sie tak latwo denerwuejsz ... ja tez spedzilem troche czas w tycvh kanalach zanim odkrylem przejscie ... a jesli naprawdebys sie zablokowal to sie woła gm'a i on odblkuje ... a pozatym nawet zes sie do mnie nie odezwal na gg zeby Ci pomógl,a pomógłbym wiedz sam widzisz :/

MarvelliX

• Gość
Ultima Online
« Odpowiedź #99 dnia: Lipca 20, 2004, 07:08:41 pm »
Sssytuacja wygląda tak: sssiedze jako duch w miejssscu gdzie chodzą szczury czyli jedynym wyjściem jessst teleport :(  
wszyssstko przez namowe brata do próby teleportu tam <_<

.:EDIT:.
Powróciłem ale poniosssłem ogromne ssstraty :( teraz przez jakiś czasss nie będę zarabiał na dom tylko próbował je złagodzić :prr:  
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2004, 12:21:06 am wysłana przez Marvell »