Autor Wątek: Knight Online - co i jak?  (Przeczytany 8930 razy)

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
    • http://www.fftactics.prv.pl
Knight Online - co i jak?
« dnia: Kwietnia 27, 2004, 03:32:06 pm »
Nowy temat się przyda, bo rekrutacja zmienia się w pytania i odpowiedzi. Jeżeli masz jakieś pytanie na temat Knights Online to śmiało pisz posta, a bardziej doświadczeni w temacie powinni podać pomocną dłoń.

Od razu pozwolę sobie przenieść tu ostatnie pytanie De6v6il6'a:
mam gierke ale nie moge się zarejestrować  bo wyskakuje mi że nie może znaleść strony  do tego wszystkiego na dokładke próbowałem już Mozilli i Netscape  i nic to samo  HELP ME!!!
NO TRESPASSING[/size]
violators will be shot, survivors will be shot again

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 27, 2004, 04:08:59 pm »
hmmmmmm....moze masz blad w adresie. Jesli tak to tu jest na 100% poprawny adres rejestracja  
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2004, 04:09:57 pm wysłana przez Serge & Squall the be »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 28, 2004, 12:02:50 am »
I właśnie nie działa :( jeżeli ktoś miał siakieś takie problemy z IE jak ja to niech machnie tutaj co zrobić :( bo już jestem sfrustrowany :( 7 reinstalka :( i wszystko jasne :(
]

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 28, 2004, 06:23:29 am »
Moim jedynym problemem przy rejstracji było to że numer ID był zajęty B) .

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 28, 2004, 08:45:47 am »
w rejestracji po potwierdzeniu wszystkiego nie wyskakuje zadne potwierdzenie ze rejestracjia sie udala tylko mialem bialy ekran a na koncu linku mialem /reg_ok.asp wiec moze juz zalozyles konto (uzywalem Mozilli )
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2004, 08:54:15 am wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2004, 03:39:34 pm »
A ja mam pytanie: do czego sssłurzą te kamyki szlachetne, mam np. Opala wartego 100 000 i nie wiem czy go sssprzedać czy mi sssię raczej jeszcze przyda <_< , mam też jakiegoś diamenta czy coś takiego z podpisem że jest potrzebny do ssstworzenia czegoś tak sssamo jak kilka zwoi. :mellow:
Nie wiem też do czego sssłurzy przedmiot o nazwie Styx, jessst przeznaczony dla Rouge od 45(bodajże) lvl i nima żadnych statystyk. :unsure:  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 01, 2004, 05:09:26 pm »
jesli masz jakis kamien szlachetny i nie pisze ze do stworzenia czegos to sprzedawaj bo dla ciebie to jest warte tyle co nic a dla npcow 100 000 :D jesli jest potrzebny do stworzenia czegos - jesli przyniesiesz temu no npc takiemu nie pamietam jak sie zwal :D pare rzeczy to on ci moze zrobic cos fajnego z tego. zwoje - dodaja one statsy do ekwipunku. o styxie mi nic cie wiadomo :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
    • http://
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 01, 2004, 10:19:25 pm »
Styx dopiero przydaje się po 40 poziomie i działa albo jak boomerang albo zastępuje Daggera ^_^
Sometimes the answer is soooooo obvious that you don't need to ask, my fellow

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 01, 2004, 10:29:25 pm »
Hehe to już mi powiedziałaś osssobiście  ;)
Tak przy okazji dzięki za mały sssparing
A zwoje które mam to sssą od jakiejś miłości, życia czy czegoś takiego i nic nie pisze kto może uzywać :huh:  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 02, 2004, 11:29:12 am »
pisze ingerent for np spell of life? to ja tez nie wiem ale pewnie na wyzszych levelach z tego sie zrobi spell of life ale nie mam pojecia kto to przerabia
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 02, 2004, 03:21:50 pm »
Jest taki problem: chce skasowac sobie postac i nie moge bo potrzebny jest Member Id, wpisałem go i napisał mi, że jest zły. Potem poszedłem do FAQ i było napisane, że muszę poczekać tydzień ale nawet po tym nie mogę jej sasować <_<
Pomoże mi ktoś?
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 02, 2004, 03:40:41 pm »
po co bedziesz kasowal zalkladaj drugo postac a tamto zostaw w spokoju jezli nie che sie skasowac   :P  :lol:  
Posting and You
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 02, 2004, 03:54:10 pm »
ja tak wlasnie zrobilem jak fala powiedzial :D (a noz widelec sie kiedys przyda :D)

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
    • http://www.fftactics.prv.pl
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 02, 2004, 09:44:32 pm »
Swój member id dostałeś mailem jak się logowałeś na e-games.
NO TRESPASSING[/size]
violators will be shot, survivors will be shot again

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 03, 2004, 01:32:27 pm »
Już sobie poradziłem. Trzeba było wpisać PIN, a poza tym mam wszystkie 3 sloty zarezerwowane przez to, że ktoś chciał sobie posstacie zobaczyć :/
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 04, 2004, 11:07:23 pm »
Kuna wymieniłem twardziela bo swoją drogą miał bad sectors i... to samo :( już sam nie wiem co mam zrobić z tym komputerem :( nie moge się połączyć w ogóle z serwerem gry :( i nie tylko z tym serwerem :( wiem że to nie jest wina operatora mojej kablówki bo sprawdzał modem :( może karta siciowa ?? albo cu ?? :blink:  
« Ostatnia zmiana: Maja 04, 2004, 11:07:48 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 05, 2004, 08:43:27 am »
jak by byla wina siecowki to chyba internet by Ci nie dzielal  ;) moze to wina jakigos firewalla  
Posting and You

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 05, 2004, 05:32:03 pm »
Nie wina fire walla ani dysku ani sieciówki, pozostaje płyta główna, swoją drogą wylały sie na nią kondzioły ale bracik je wymienił, i nic nie pomogło :( będe musiał płyte główną wymienić :( dobrze że to PIII to nie bedzie tak źle (mam nadzieje)...
]

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 08, 2004, 08:41:52 pm »
Wie ktoś może gdzie jessst Abyss Dungeon. Jakiś malezyjczyk mi próbował tłumaczyć ale nie bardzo sssie ssskapowałem o co mu chodzi... muwił coś o Delos Zone... jakimś portalu... ssschodzach i że jest tam dużo cennych kamyków, ale nie wiem jak tam sssie dossstać :(

Jeśli chodzi o moje zwoje to wiem że słurza do robienia mixtur ale nie wiem jak je zrobić <_<  

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 09, 2004, 01:13:22 pm »
no to juz tlumacze : Idziesz do Moradon => teleport do Delos Zone => idziesz na poludnie przez pustynie (nie ma potworow) az zobaczysz miasto (505,716) => wchodzisz do miasta szukasz schodow (447,862) => wchodzisz po schodach :P i powinienes zobaczyc wielka brame => placisz 10k i wchodzisz

chyba dobrze obiasnilem wiec powinnienes znalezc (jak co to gg i zaprowadze)

Co do Abyss Dengeon panuja tam zasady jak w "koloniach" wiec mozna atakowac rase przeciwna, przewaznie chodzi tam sie po przedmioty bo ciezko tam levelowac potwory maja duze hp a exp zaden sa tam naprzyklad ghost knighty (odmiana DK) maja chyba z 2 wiecej hp od DK a dostawalemchyba 1,5k dos ... zgroza ;)  jak mowilem wczesniej wyskakuja tam wyskoko poziomowe przedmioty chyba tylko jedyny pozytek

PS. Moze ktos wie do czego sa te klucze ktore zdobywamy w Abyss Dungeon ??
« Ostatnia zmiana: Maja 09, 2004, 01:17:31 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You