Autor Wątek: Reklamy...  (Przeczytany 42659 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Reklamy...
« Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 04, 2004, 08:48:07 pm »
tak tak mwiem ze jestem de best :F
mackow czy grzeskow czy innyh cieci  maciek/grzesiek/inny ciec
:rotfl:
a widzieliscie reklame jupika? JUPIIIIIIk pyszne picie fajne zycie :rotfl:

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Reklamy...
« Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 04, 2004, 09:29:28 pm »
Reklama jupika jest strasznie badziewna..... Ale ostatnio podoba mni się ta reklama simplusa, co koleżanka mówi innej koleżance o czym rozmawiac z facetem :D
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Reklamy...
« Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:35:45 pm »
spox jest tez reklama najka co to gosciu lata za hot dogami... znaczy sie sama reklama jest lipna ale zajebista muzyczka jest :F
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Pavel

• Soldier
    • http://
Reklamy...
« Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 05, 2004, 02:48:08 pm »
Najlepsza reklama jest Princessy jak tam leci " giva byta mmmm to me end aj giva byta mmmmmmmm tu ju" hehehehehehehe. :grin:  :grin:  :grin:  
Według mnie każdy człowiek pownien potrafić nie tylko śmiać się z innych ale również z samego siebie.
--------MOJE MOTTO--------

Używaj prezerwatyw, co godzinę rodzi się NAUCZYCIEL !!

SZKOŁA JEST JAK MEDIAMARKT POWINNI TEGO ZABRONIĆ !!!

.. . . . . . . . . . . . . ... . .. .... . . .. . .. . . . .. . .. . .. .... .. .. . . . . ..... ..... . .. Co? Zaczęło kropić?!

Gra: Lineage 2/Serwer: Escape/Nick: PavelPL/LVL: 36/Rasa:Elven/Profesja: Elven Wizard/Kox: Dookoła Cruma Tower

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Reklamy...
« Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 05, 2004, 02:55:07 pm »
eee to jest reklama princessy? Ja myślałem że to siakiegoś kinder bueno czy innego tam niemieckiego stuffu :shu:

spox jest tez reklama najka co to gosciu lata za hot dogami... znaczy sie sama reklama jest lipna ale zajebista muzyczka jest
co reklam Nike to mi się podobała ta reklama co grai w ganianego... zajebiste było jak chowali się za śmietnikiem i taki duuuuży wąż ludzi stał gęsiego i się przesuwał chowając się przed nim... fajnata reklama :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Reklamy...
« Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 05, 2004, 02:56:28 pm »
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO NIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w mojej klasie caly czas to spiewaja a to jest jak dla mnei takie zjebane ze szok... jeszcze ta reklama :-/ jakies kroliki w moim uluuuuuuubionym kolorze rozowym i inne tego typu pierdoly :-/ a poza tym to jest reklama kinder bueno
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Reklamy...
« Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 05, 2004, 05:59:50 pm »
ta rekalmy jest badziewna. Ale pan bober i jegi coogate riules :F

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Reklamy...
« Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 05, 2004, 07:43:28 pm »
A mnie się podobała reklama snikersa, jak dwuch kolesiów rzucało sobie dyskiem przez miasto. Fajne akcje były
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Mr.X

• Soldier
Reklamy...
« Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 11, 2004, 10:46:40 pm »
Reklamy????????????!!!!!!!!!! AAARRRRRGHHHGH!!!!!!! NIENAWIDZĘ ICH!!!!! AŻEBY ICH TWÓRCY PRZEZ WIECZNOŚĆ SMAŻYLI SIĘ W OGNIACH PIEKIELNYCH!!!! ( to wtedy przynajmniej filmy nie będą przerywane półgodzinnymi spotami...)
It's so good to be back!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Reklamy...
« Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 11, 2004, 10:52:14 pm »
to wtedy placlbys 100 razy wiekszy abonament za TV :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Reklamy...
« Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 11, 2004, 10:59:19 pm »
nie no abonamentu by się chyba nie pałaciło bo abonament płacimy tylko za TVP a TVP filmów ie przerywa... jakby nie było reklam to w TV byś miał straszną nędze... oni też muszą zarabiać, a im więcej reklam tym lepsze i nowsze serie są zakupywane, wysarczy zobaczyć na niemiecki kanały gdzie reklam jest dużo a programy filmuy o wiele lepsze i nowsze niż u nas...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Reklamy...
« Odpowiedź #71 dnia: Grudnia 12, 2004, 12:51:06 am »
-_- mi chodzi o abonament za kablowke czy cyfre czy kto co ma <cociaz na cyfrze i HBO tez mi filmow nie przerywają <cfaniak>> bo chyba nie masz samego tvp? :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Reklamy...
« Odpowiedź #72 dnia: Grudnia 12, 2004, 01:14:17 am »
aha! aha!! aha!!!!!!!!!! <Gipsi włącz telewizje i widzi tylko te przeklęte 5 programów podstawowych...> hmmm ale jeżeli chodziło ci o operatorów to u nich zabardzo nie zależy ile jest reklam bo zarabiają na abonamencie... co już ślicznoto ładnie zauważyłeś w poprzednim poście...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Reklamy...
« Odpowiedź #73 dnia: Grudnia 12, 2004, 12:12:34 pm »
najgorsza reklama eva mejd - pepsi :-/ z tym niebieskim mikolajem :-/ o qrwa jak mnie ta reklama wkurza to to niemozliwe do opisania jest :-/

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Reklamy...
« Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 12, 2004, 12:21:32 pm »
jak sadzicie czy mozna sie ogo;lic zlotowka? Tak te dwa platynowane ostrza sa da best :D
najgorsza reklama eva mejd - pepsi :-/ z tym niebieskim mikolajem :-/ o qrwa jak mnie ta reklama wkurza to to niemozliwe do opisania jest :-/
nbardzo chce ja obejrzec bo jeszce nie widzialem a slyszalem ze maxymalnie dodupna

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Reklamy...
« Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 12, 2004, 12:34:04 pm »
S&S czy jestes pewien że chcesz to oglądać? boshe.. ten Mikołaj śpiwea takie beznadziejne teksty, bleah... <_<  pepsi ma ostatnio gównaine reklamy.. np ta z brytnejką, omgf......

Offline Lemax

• Soldier
Reklamy...
« Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 14, 2004, 02:14:05 pm »
Najlepszą reklamę mają banany chuickita czy jakoś tak. Babcia w tej reklamie jest najlepsza. :D  

Ganymede, a human boy,was blessed with such beauty that
even gods could not stop falling in love.
One day he was taken away somewhere by a majestic eagle.
Time passed, and in Heaven,gods were fascinated with
a young man who were serving nectar to them at their party.
Thus, Zeus, the lord of gods,gave him the immortality of god
and he became the stars of a man who is pouring water of rain
toward his home ground.

Offline Eligios

• Adventurer
  • *
Reklamy...
« Odpowiedź #77 dnia: Marca 23, 2005, 08:06:58 pm »
Dlamnie to reklama Snikers Z babkami .
Dowalista reklama :D  Jest Najlepsza

A cat's irritation rises in direct
 proportion to her embarrassment
times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Offline Nemezis

• Soldier
Reklamy...
« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 05, 2005, 10:33:25 am »
Najlepsze reklamy są z Nike tylko szczegulnie Nike .
A mouse trap placed
 on top of your alarm clock wil
 prevent you from rolling over and
going back to sleep.

This life is a test. It is only a test. Had this
 been an actual life, you would have received further instructions as to what to do and where to go.

Im więcej wybitych zębów tym większa swoboda języka.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Reklamy...
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 05, 2005, 04:29:27 pm »
ja najbardziej lubie reklamy z Gazety, tylko szczególnie z gazety...

tutaj jedna z reklam któram i się podoba... może dlatego że jestem lekko, jak to mówi litle: zboczony

http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=1YBBSUQ...E61MRY7Y47N5MXT

tak przypuszczałem że ta reklama reklamuje to co reklamuje ale jednak wygląda to jak pewna scena z ciekawych filmów kończacych się z bukake...