a ile młodzej wyglądam ;p [jak miałam 18,to mama mojego kolegi spytała kiedy kończę 14stkę....:kill:]
O kufa! hardkor. Ale ja miałem lepsze jazdy. Mam urodę raczej kobiecą, a jako mały gówniarz, zafascynowany opowieściami o bishonenach z Chin%-) chciałem mieć długie włosy. I mamę często zaczepiali O JAKA ŁADNA CÓRECZKA, a znajomi mówili "ALE ŁADNY Z NIEGO CHŁOPCZYK".
Niedawno tez nosiłem dlugie włosy, ale jak rozpusciłem uznałem, ze faktycznie jestem bardzo taki, hermafrodycki. Chciałem zapuścić brodę, ale broda+długie włosy pasują tylko jezusowi. Dlatego ściągłem w cholere:)
A co do mojego wieku - Przed czterdziestką
[dobra zmaze to bo ganz mnie zabije]
A przy okazji gadania o wieku... właśnie sobie uświadomiłem, że Hisoka za niecałe 3 tygodnie będzie już miała 20... ale z niej wapniak hihihihi... no ale mi też w następnym roku, więc nie ma się co śmiać....
No mi tez
Nie ma co się cieszyć. Trza płakać. I chętnie zamieniłbym się z kolegą co ma 15 lat, pod warunkiem, ze tylko lat by mi ubyło (zaś doświadczeń, wiedzy i wykształcenia nie
)
"Czif" - ty masz albo 23/25 lub 35+
APAGE! Nie dośc ze się ze mnie koledzy nabijają ze się zachowuje jak polityk, to jeszcze tutaj mnie od wapniaków jakichś wyzywają