]A ze na wyglad nie patrze zbytnio wiec "najpiekniejsza" dla mnie byla Kid za harakter(taki mojej dziewczyny), piekne oczy (prawie takie same jak mojej dziolszki), nie zaduzo piersiatka(takie jak mojej!) no tylko to ze blondyn raczej nie lubie jest nie teges ale poprostu Kid kofffam
heh koffam, amiętam jak zawsze się z tego lubiałem śmiać po tym gdy po raz pierwszy zobazyłem co to jest blog i akurat wiele tam tego było...
anyway temat jest o najładniejszej kobiecie a walurów do najładniejszej to Kid chyba nie ma więc najperw wymieniłem Orlhe której imienia zpaomniałem i Steene, później jednak zaznaczyłem że
najpiękniejsza jest Kid... dlaczego? Argumentacje podawałem już nie raz na tym forum, do moich ulubionych chwil CC należy moment kiedy siedzimy z Kid przy ognisku a ona bezradna prosi nas tylko abyśmy z nią zostali. Kid jest postacią cudowną, osobą w której zakochałbym się bez granicznie gdyby istniała w prawdziwym świecie. Takie własnie dziewczyny kocham z jednej strony zwariowane i twarde dążące do celu nie zważając na to oczym mówią inni, a z drugiej jednak potrzebujące czasem jako takiego ciepła, i które chcą czasem się wypłakać. "Pokochałem" kid za to że potrafiła komóś nieźle dojechać, że potrafiła kogoś wyśmiać, udeżyć, potrafiła też się o kogoś troszczyć, heh pokochałem jej charakter. Spodobał mi się też jej wygląd... jej uśmiech, jej oczy... w ewnym momencie miałem na nią niezłą jazde, poprostu wydawąła mi się cudowna, często gdy oglądałem Intro do CC i widziałem ją na brzegu obracającą sie do nas i uśmiechającą zawsze miałem uśmiech na twarzy i czasai wystawiałem ręke do TV tak jak i ona wystawiała do nas... to się nazywa alienacja i zauroczenie grą.
Kid - najwspanialsza postać w historii gier -o czym nie raz już pisałem na tym forum.