Autor Wątek: Zmiany  (Przeczytany 30132 razy)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Zmiany
« Odpowiedź #80 dnia: Marca 15, 2004, 01:11:51 pm »
qurcze...... dojść do tysiąca to by dopiero było wyzwanie..... ale za to jaka satysfakcja.... chociaż tysiąc to może troche za dużo
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

MarvelliX

• Gość
Zmiany
« Odpowiedź #81 dnia: Marca 15, 2004, 01:14:11 pm »
Zaduzo powiadasssz ssspójsz na licznik ARD jest dokładnie w połowie :devil: . Zdaje sie że zrobił to w około 3 miechy :w00t:  tylko podziwiać.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Zmiany
« Odpowiedź #82 dnia: Marca 15, 2004, 01:17:38 pm »
no ale przecież niektórzy ludzi (ja na przykład) nie mają czasu/pieniędzy, aby siedzieć cały czas na necie i dopisywać posty.... pozatym matka już się na mnie wkurza, że tak długo przy kompie siedzę
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Zmiany
« Odpowiedź #83 dnia: Marca 15, 2004, 01:20:01 pm »
qurcze...... dojść do tysiąca to by dopiero było wyzwanie..... ale za to jaka satysfakcja.... chociaż tysiąc to może troche za dużo
heh przed czystka mialem kolo 1100 - i byla balanga :D (tylko pozno to bylo i nie bylo ludzi a na nastepny dzien forum poszlo do czystki - tak wiem to moja zasluga hehe :D)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Zmiany
« Odpowiedź #84 dnia: Marca 15, 2004, 01:42:10 pm »
WOW.....widzę ,że tu są  sami wytrwali ludzie..... no ale przez takich była czystka (bez obrazy Zell)

MarvelliX

• Gość
Zmiany
« Odpowiedź #85 dnia: Marca 15, 2004, 01:54:14 pm »
A wyobraź sobie ze ARD ciagle pracuje a mimo to miał czasss zeby tyle sssie napisssać.

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
Zmiany
« Odpowiedź #86 dnia: Marca 15, 2004, 02:22:07 pm »
1000 postów?
jak na to forum to zdecydowanie za dużo :P. Myślę, że tą granicę osiągnąć może tylko któryś z moderatorów ciągle upominający użytkowników :P. Sam na innych forach mam po 1000 postów bez żadnego spamu i nie jest to nic dziwnego biorąc pod uwagę ich rozmiar.

Przy okazji zauważyłem, że niektórzy pisza tylko aby im rósł licznik :P.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Zmiany
« Odpowiedź #87 dnia: Marca 15, 2004, 02:33:06 pm »
Ja osssobiście jak miałbym miec klasssę Dragon to nie chciałbym znać ssswoich kategorii

ale przeciez sa inne osoby ktore mogfa robic klasy  

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
Zmiany
« Odpowiedź #88 dnia: Marca 15, 2004, 03:00:36 pm »
Temat zamyka, wszystko co miałoby być powiedziene, powiedziane zostało. Ewentualne problemy, skargi, zażalenia składajcie w Wasze uwagi, spostrzeżenia.

O ewentualnych nowych zmianach na forum zostaniecie poinformowani.

Offline qiax

• General
  • God
Zmiany
« Odpowiedź #89 dnia: Maja 08, 2004, 10:48:18 pm »
Ku waszemu zadowolenia, nasz wielki Big Bad Boss, postanowił, że od dzisiaj <ach, lubię was trzymać w niepewnosci>, następuje powiększenie maksymalnego rozmiaru avataru do 120x120
« Ostatnia zmiana: Maja 08, 2004, 10:51:38 pm wysłana przez qiax »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Zmiany
« Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 14, 2006, 09:23:55 pm »
ATTENTION CITIZENS

Dzisiaj o północy, forum SquareZone.pl zostaje zamknięte, przynajmniej na pare godzin. Rano będzie już... a zresztą... zobaczycie co będzie.

Co bedzie? Nagie zdjecia Ashleya? Czy moze poprostu ban dla Glenna wreszcie? ;] ~Gipsi~
« Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2006, 09:45:28 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Ashley Riot

• Riskbreaker
  • Admin
    • http://vagrant-story.webpark.pl/
Odp: Zmiany
« Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 15, 2006, 09:53:01 am »
No całkiem ładnie wyszło Wam chłopaki to nowe forum, chociaż pare szczegółów należy jeszcze dopracować... czasami forum odpala się z takim dziwnym scrollem pionowym.... dodatkowym dla forum... no i chyba avki i/lub obrazki w sygnaturkach trzeba jeszcze zmieniejszyć, przynajmniej te kosmicznie duze (a'la Tantalus  :P )