Autor Wątek: "rząd" przez małe r.  (Przeczytany 18285 razy)

MarvelliX

• Gość
"rząd" przez małe r.
« dnia: Marca 09, 2004, 10:00:56 pm »
Wedle życzenia stworzyłem temat żeby poroskminiac na temat Polskiego rZĄDU. Co sądzicie na temat tego czegoś co tylko nie liczni zwą jeszcze rządem.                            

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 09, 2004, 10:07:16 pm »
buehehehe :D panowie powściągnijmy język bo policja patrzy :D w każdym razie ... Należy ich wszystkich wysłać do iraku jako żywe tarcze :D potrzeba nam nowych (NOWYCH polityków) a nie starych przetasowujących się w partjach i prezętujących jeden styl rządzenia .... Nie ważne czy rządzi prawica czy lewica... bo jedno jak i drugie wchodzi w d**e kościołowi(sorry jeśli kogos obraziłem), jedno jaki i drugie dba tylko o siebie więc... trzeba wprowadzić poprawkę do konstytucji polityk nie może zarabiać więcej niż średnia krajowa... za łapówke proponuje to co w działo sie w chinach na stadion i strzelamy... nie ma innej metody żeby kraj ten kupy się trzymał... unia uwaza nas za konia trojańskiego USA i mają racje, już mi żal wszystkich krajów unii... Mimo tego że włazimy USA w zad bez wazeliny to oni sie na nas wypinają... ale niepisze narazie więcej bo mnie krew zalewa...                            
]

Offline Dark M

• General
    • http://
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2004, 10:25:40 pm »
Ja chce być jakimś ministrem, huja robią i kase trzepią.                            

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2004, 10:47:39 pm »
Dark master zrobie Cię ministrem ds. Ogrodnictwa :D co Ty na taką posadke ??                            
]

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 09, 2004, 11:06:12 pm »
Eee tam, dark to raczej od warzyw :D                            

Offline Dark M

• General
    • http://
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 09, 2004, 11:19:27 pm »
Może jeszcze od nawozów i sodzonek sezonowych?? A Chodowla to mój żywioł, jutro zaczynam Chodowle 7 Experymentalnych \"Drzewek Szczęścia\"(prosił bym tu o skojarzenia), podłącze pod nie chalogen bo mi się niechce czekać do lata. I będe buców domestosem i denaturatem podlewał. Potem dam naszemu rządowi, niech się upalom i pojadą na blokadę.                            

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 10, 2004, 08:21:44 am »
Nie ma co owijać w bawełnę mamy rZĄD do odbytu i w najbliższym czasie to się nie zmieni, bo zanimnowy DOBRY polityk dostanie ważną osadkę to dostanie w łapę i już nie będzie taki dobty polityk                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 10, 2004, 10:58:17 am »
...Balcerowicz musi odejsc!!!
A co by dal jeden dobry polityk jeden polityk to moze najwyzej baka zjesc... A co do wladzy w naszym kraju to jakby nie patrzec jest tesh wina ludzi zyjacych w naszym kraju przeciez to lludzie wybrali Lesia i jego ekipe aby zadzil naszym krajem.... przeciez to ludzie sa tak zafascynowani Andrzejem i kolo ma coraz wieksze poparcie...ehhh Andrzej... idol mas w naszym kraju osobistosc jeszcze wieksza niz Michas W. aka czerwono wlosy... tak pozatym niewazne kto bedzie zadzil i tak na razie bedzie do dupy...
Balcerowicz musi odejsc...
jedyna szansa w unii... bo jak wejdziemy do niej to ja wydu@#% do Londynu robic za zebraka na dworcu przyjade po 2 latach spowrotem do kraju i bede dziany jak malo kto :D
...Balcerowicz Musi odejsc!!! :lol:                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 10, 2004, 12:07:40 pm »
Ni właśnie ludzie wybierają polityka a potem go wyzywają od najgorszych.....FASCYNUJĄCE!!! :D                            

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 10, 2004, 02:58:32 pm »
to nie ma różnicy, czy będzie rządził nowy, czy stary rząd.....i tak wszyscy rzucają się na kasę i nc nie robią......poza tym naród to ludzie nieinteligentni (nie chce tutaj nikogo obrazić). No sami pomyślcie...wiara chodzi na wybory i wybiera pierwszego polityka z listy...to po co chodzić na wybory ?                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

MarvelliX

• Gość
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 10, 2004, 03:48:56 pm »
Jak to powiedział poczciwy Skiba:
\"Politycy to sie powymieniali z posenkażami na rozumy. Taki Kazik to ma rodzinę, nie pali nie pije, Gawliński jaki on spokojny chłopak co druga piosenka to o żonie. A taki polityk to po pijaku gdzieś samochód rozbije, ciagle jakieś afery robią. Nie długo zaczną się tatuować i jechać krechę\". Jakos tak to leciało :D . Cała prawda.                            

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 10, 2004, 07:49:01 pm »
ja tam będę powtarzał swoje hasła \"Balcerowicz ,musi odejść\", \"Leper na prezydenta\"....i wszystko jasne....chociaż z drugiej strony jakby Leper i spółka zabrali się za rządzenie to sam nie wiem co by z tego wyszło....no ale przecież już gorzej być nie może :D  .......nie,...... pomyliłem się zawsze może być gorzej :D                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 10, 2004, 07:59:54 pm »
Hehehe uwiez mi ze jak Andrew dobierze sie do wladzy to bedzie gorzej... no moze dla ludzi na wsi bedzie lepiej... a przynajmniej dla tych z jego wsi... no moze niewszystkich... no dobra dla jego rodziny bedzie lepiej... a dla reszty bedzie kapa... no i ogolnie jesli on bedzie zadzil w naszym kraju to polska poraz trzeci hyba zniknie z mapy swiata tym razem jush z wlasnej winy...                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 11, 2004, 02:10:09 am »
o naszych politykach to szkoda rozmawiac...w Polsce jakies zmiany nastapia dopiero za jakies 20 lat, poniewaz tyle te buraki jeszcze beda zyc i trzymac wladze w swoich rekach...dopiero ludzie mojego rocznika ( slynny 81 ) i nastepnych, gdy dojda do wladzy, beda mogli cos zmieniac... no chyba ze za wzor beda uwazac terazniejszych politykow...wtedy nic sie nie zmieni :(  

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 11, 2004, 03:56:15 pm »
wiecie co ja wam powiem...myśle, że nie ma sensu wybirać rządu, bo każdy następny rząd jest gorszy od drógiego.....poza tym ARD jak twój rocznik dojdzie do władzy to i tak wszyscy rzucą się na kasę i będzie po staremu.....może jednak lepszy był komunizm?

MarvelliX

• Gość
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 11, 2004, 04:09:29 pm »
Najlepsssza to by była anarchia. Wszyssstko legalne, "róbta co chceta", żadnych polityków a nawet władz sssami byssśmy byli władzą :devil:

PS.
ARD jestessś w wieku mojego bro, ale nie wyobrażam sssobie go w rządzie, równie dobrze Gołota mógł by zossstać prezydentem. Ale ogólnie ten rocznik (jak i dalsssze) nie myśli wyłącznie o sssobie więc może by cossś z dego wyssszło. :)  
« Ostatnia zmiana: Marca 11, 2004, 04:13:17 pm wysłana przez Marvell »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 11, 2004, 04:26:27 pm »
Najlepsssza to by była anarchia. Wszyssstko legalne, "róbta co chceta", żadnych polityków a nawet władz sssami byssśmy byli władzą :devil:

Rozumiem dodajesz do tego brak jakichkolwiek praw itp... To nic tylko pogratulować... I z policją "działającą" w naszym kraju jest niebezpiecznie...
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 11, 2004, 04:35:05 pm »
dajmy sobie spokój...przecież jakieś prawa muszą być.....poza tym nawet jakby była anarchia, to by jakiś inny kraj "wziął nas pod swoje skrzydła"....i znowu by była demokracja.....i krąg się zamyka

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 11, 2004, 10:46:30 pm »
poza tym ARD jak twój rocznik dojdzie do władzy to i tak wszyscy rzucą się na kasę i będzie po staremu...
chyba masz racje...co do mojego rocznika to chodzilo mi tylko ze jest to rocznik stanu wojennego, od ktorego zaczely sie zmiany w naszym panstwie (nie wypowiadam sie czy na dobre ;) )
pozwole sobie tutaj przytoczyc pewnie cytat, ktory mowi sam za siebie :o

"Źle wróże waszej rasie ludzie - rzekł ponuro Zoltan Chivay. - Każde rozumne stworzenie na tym swiecie, gdy popadnie w biede, nędze i nieszczęście, zwykło kupić się do pobratymców, bo wśród nich łatwiej zły czas przetrwać, bo jeden drugiemu pomaga. A wśród was, ludzi, każdy tylko patrzy, jakby tu na cudzej biedzie zarobić. Gdy głód, to nie dzieli się żarcia, tylko najsłabszych się zżera. Proceder taki sprawdza się u wilków, pozwala przetrwać osobnikom najzdrowszym i najsilniejszym. Ale wśród ras rozumnych taka selekcja zazwyczaj pozwala przetrwać i dominować największym skurwysynom. Wnioski i prognozy wyciągnijcie sobie sami."

Andrzej Sapkowski, "Chrzest Ognia", tom 3 sagi o wiedźminie
« Ostatnia zmiana: Marca 11, 2004, 10:47:24 pm wysłana przez ARD »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
"rząd" przez małe r.
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 12, 2004, 05:52:54 pm »
niedługie, treściwe i prawdziwe