Autor Wątek: Fajny pomysł tylko potrzeba pomocy  (Przeczytany 30332 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Fajny pomysł tylko potrzeba pomocy
« Odpowiedź #100 dnia: Marca 17, 2004, 08:38:16 pm »
no wlasnie nie wiem przez czesc gry Kid, guile, Shiru, Crio, Shinji i musza byc jeszce ze dwie kobiety no wiec jerna moze byc Cherry uratowana na jednej z testowych misji do AD. Spotkana pozniej przez przypadek dolacza do druzyny. Wymyslcie jeszcze ze 3 kobity 3 chpow

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Marca 17, 2004, 08:39:50 pm »
Właśnie mi o takie cos chodziło... Na poczatku Shiru podaża za druzyną. Oni po pewnym czasssie go zauważaja ale nie zwracaja na niego wiekssszej uwagi dopuki nie ratuje im życia . Wtedy przyłacza sie do nich.
A jego pochodzenie? powiedzmy że ktoś kazał mu opiekować sie głównym bohaterem, ktos znajomy... pytanie kto?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #102 dnia: Marca 17, 2004, 08:43:28 pm »
moze jeakis guru ktory przewidzial ze Crio jest jedyna osoba ktora moze pokonac Lavosa (guru i Shiru wiedzieli o Lavosie ale nie wiedzieli o tym ze Sugam stracil kontrole ktora ma Guile)
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2004, 08:43:57 pm wysłana przez Serge & Squall the be »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #103 dnia: Marca 17, 2004, 08:44:15 pm »
nie no.... żeby wstawiać postać "niańki" do gry? dajmy sobie spokój...... ja tam wolę u niego motyw zemsty...... no albo można zrobić, że Shiru przyłancza się do dróżyny, bo szuka siostr/brata, lub np. chce spłacić swój dług, bo np. ojciec Crio uratował mu życie..... pasuje?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #104 dnia: Marca 17, 2004, 08:49:57 pm »
np. ojciec Crio uratował mu życie..... pasuje?
pasuje...THX

P.S chcialem podziekowac wszystkim uzytkownikom forum za pomoc

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #105 dnia: Marca 17, 2004, 08:52:42 pm »
ej a tak przy okazji, to ilu bohaterów przewidujesz na dzień disiejszy, Serge & Squall the be?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #106 dnia: Marca 17, 2004, 08:53:53 pm »
kolo 15 jak dobrze pojdzie (czyt. maks 15)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #107 dnia: Marca 17, 2004, 08:57:02 pm »
:blink: nie wiem jak ty chcesz zrobić piętnaście postaci...... no ale chyba trzeba by było je jakoś logicznie poustawiać w grze jeśli oczywiście będą...... ma ktoś jakieś pomysły?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: Marca 17, 2004, 09:05:18 pm »
Rozumiem ze sssamych pozytywnych. :huh:

Imiona kobitek: Leneth ( :) ), Angela, Platina ( :) ), Eve, Jean, Kitty...
Imiona faciów: Ryu ( :) ), Guy, Eric, Ray, Greg, Alex ( :) )
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2004, 09:18:13 pm wysłana przez Marvell »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #109 dnia: Marca 17, 2004, 09:09:20 pm »
ej a wiecie co...... można by naprzykład zrobić taką wygadaną, ale tak naprawdę wygadaną priestess...... no nazwijmy ją jak proponuje Marvell Angela....... dajmy jeszcze do tego z 18 lat i może blond, albo różowe włosy i jak by nie było odpowiednie wymiary :D ...... broń oczywiście kij/laska, ewentualnie bicz..... może być?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #110 dnia: Marca 17, 2004, 09:15:20 pm »
wszystko dobrze tylko jedyno co wiem o VP to Lenneth za takiego ciemniaka mnie nie bierzcie (to ze jestem najmlodszy na forum nie znaczy ze jestem najglupszy [chyba]) wiec zamiast Lenneth bedzie Cherry i obecni bohaterowie cos juz jest teraz charakterystyka
ja zaczne od Cherry dawajcie pomysly na dalsze postacie:
profesja: white mage
wyglad: Dlugie niebieskie wlosy i zielone oczy. Laska z nieduzym dekoltem (trzeba byc oryginalnym ;) )
Charakter: slodziutka nastolatka podkochujaca sie w Crio. Strachliwa ale potrafi sie przelamac.
W_W doprawienie Angeli zostwiam tobie
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2004, 09:16:22 pm wysłana przez Serge & Squall the be »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Marca 17, 2004, 09:23:44 pm »
Charakter: slodziutka nastolatka podkochujaca sie w Crio.
A Crio jest zaurocony Angelą  :lol:

Nie uważam wcale że jesssteś głupi, przy każdym imieniu które wystąpiło juz w jakiejs grze possstawiłem " :) ". B)
A tak przy okazji Platina to też imie Valkyrii :D , Alex wyssstąpił w Golden Sun, a Ryu w Breth of Fire, ale wssszystkie oprócz Platiny( :) ) sssą imionami naturalnymi, wygrzebane ze sssłownika ;) .

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #112 dnia: Marca 17, 2004, 09:24:38 pm »
no to mże jak już mamy kogoś od białej magii, to może przerobimy Angele na czarnego maga....... Włosy różowe (jak się komuś nie podoba to mogą być blond, albo czarne)..... charakter raczej pozytywny.... czasem lupi komuś przygadać.... podchodzi realistycznie do życia..... wymiary standardowe (wiadomo o co chodzi :D).... podkochuje się w Crio i walczy o jego względy z cherry, przez co często się kłucą...... posługuje się magią wszystkich żywiołuw, a w sytuacjach skrajnej wściekłości zmienia się w coś np w demona (jak się komuś ten fragment ze zmianami nie podoba, t można go wyciąć) wiek......no powiedzmy 17 lat...... będzie dobre?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #113 dnia: Marca 17, 2004, 09:27:11 pm »
ujdzie tylko te zmiany to mnie sie z Grandia kojarza ale moga byc tylko z tym demonem to lekka przesada moze ona tez byc czyms w stylu summonera albo Black mage W_W decyzja twoja

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: Marca 17, 2004, 09:28:32 pm »
To ja sssie zajmę może Shiru tylko zadecydujcie kim on wreście jest <_<  i dlaczego sssie ssszwenda za bohaterem.
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2004, 09:29:04 pm wysłana przez Marvell »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #115 dnia: Marca 17, 2004, 09:28:48 pm »
ej no dobra zmian nie będzie... a ona będzie black magem, a summonera zrobi się później...........

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #116 dnia: Marca 17, 2004, 09:31:09 pm »
To ja sssie zajmę może Shiru tylko zadecydujcie kim on wreście jest  i dlaczego sssie ssszwenda za bohaterem.
to zalezy od Ciebie Marvell
ej no dobra zmian nie będzie... a ona będzie black magem, a summonera zrobi się później...........
dobra opisz ja teraz tak jak ja Cherry

P.S ide sie uczyc bo jutro sprawdzian z majcy (14 tematow)
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2004, 09:32:10 pm wysłana przez Serge & Squall the be »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #117 dnia: Marca 17, 2004, 09:37:33 pm »
wiek - 17
profesja - black mage
wygląd - różowe (ewentualnie blond, abo czarne)włosy do ramion, oczy jasno niebieskie, laska ze..... średnim dekoltem
charakter - podkochująca się w Crio realistka, walczy o jego względy z Cherry i często się z nią kłuci, potrafi czasami komuś nieźle dogryźć...
Czy taki format odpowiada? Jak tak to czekam na następne postacie...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #118 dnia: Marca 18, 2004, 06:04:05 pm »
dobra to gotowe dwie postacie ale przeciez czas na Crio:
profesja:fightera/warrior
wygląd:wysoki blondyn zielonooki z katana u boku (podobny do Glenna z CC)
charakter: pewny siebie, niepewny swoich uczuc, lubi dzialac nie cierpi nic nie robienia.
No wiec Marvell twoja kolej na Shiru łi ar łeiting

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Marca 18, 2004, 07:47:30 pm »
Popatrzcie na mój avatar to zobaczycie jak wygląda  :D <joke(prawie)>
Wiek-20 (hehe)
Wyglad: wzrossstem dorównuje Crio, włosssy blond ułozone w pióra średniej długosci,
Charakter: tajemniczy, mało mówiący o sssobie i przessszłości, ale odważny gotowy poświecic ssswoje zycie za dobrą sssprawę.

Historia jest taka: trenował go jeden z bohaterów CC (wszystkich jeszcze nie znam wiec nie wiem który - ale posługujacy sie pięściami), gdy jego trening dobiegł końca Trener dał mu podsumujacą misje. Miał bronic za wszelka cenę Crio gdyz to on miał być kolejnym "zabójcą czasu" (Chrono Triger'em). Gdy zbierał sie do drogi usłyszał odgłosy walki i ujżał jak potwory zabijają jego mistrza, ujzał wśród nich tajemniczego maga (dla wtajemniczonych Sugam) gdy dobiegł do miejca zdażenia Sugam zniknał, zostawiajac swoje bestie. Shiru w furii złości jednym ciosem powalił "La bestyie". Trener ostatnim tchnieniem powiedział mu żeby wziął z półki jego broń (Dragon Claw) i pomścił jego śmierć. Po obrzedach pogrzebowych, Shiru wziął broń i ruszył w drogę.
(sssyk sssyk sssyk :) )

Opis broni:
Z pozoru najsssłabsza z dossstępnych broni, jednak jej moc wzrasssta wraz z ilościa zabijanych za jej pomocą przeciwników, takze w pewnym momencie moze sie ssstać najpotężniejszą.  ;)
« Ostatnia zmiana: Marca 18, 2004, 07:51:58 pm wysłana przez Marvell »