Wpadłem na fajny pomysł zrobienia sequaela Chrono Crossa (zrobienia to za mocne słowo bo chodzi konkretni o napisanie fabuły i może wymyślenie systemu walki), nie mówie tu o dziele sztuki, które chce wysłać do square-enix, ttylko o dobrej zabawie, a być moze uda się wymyślić coś ponad przeciętnego. Jednak choć CC to moja ulubiona dziedzina to nie jestem w niej specem (zresztą jak w żadnej innej) i potzrebuje pomocy, a mianowicie kogoś kto pomógłby mi sprytnie nawiązać do CC ewentualnie CT (jeśli chodzi o CT to ze mną słabiutko) no i oczywiście kogoś kto wymyśliłby jakiś NOWATORSKI (bo ja specjalnie nie mam pomysłu) system. Jeśli Fast Red by się zgodził moglibyśmy opublikować nasze dzieło na squarezone. Mam już kilka pomysłów co do nowego Chronosa i chcę wsadzić do niego pare znanych z CC postaci. Akcja ma się dziać po wydrzeniach z CC, ale żeby to odpowiednio zrobić potrzebuje porad fachowców. Drugie słowo w tytule (to po Chrono rzecz jasna) jest do uzgodnienia, ale na pewno nie będzi tym słowem Break.
Chętnych do pomocy (o ile tacy będą) proszę o wypowiadanie się w tym temacie.